Faunatar Prismakeskus

Osoite:

Rantakatu 5, Järvenpää

Puhelinnumero:

09-271 1755

Sähköposti:

jarvenpaa@faunatar.fi


Näytä kartalla

Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Palvelun kuvaus

Arkisin klo 10-20 Lauantaisin klo 9-17 Sunnuntaisin klo 12-16 Valikoimiimme kuuluvat: - Jyrsijät - Kanit - Linnut - Matelijat - Sammakkoeläimet - Selkärangattomat eläimet - Akvaariokalat - Tarvikkeet ja ruoat kaikille lemmikeille

Kommentit

20.03.2019 - 23:05 Koiran omistaja:

Olin tänään 20.20.3 tulossa mäntsälästä asti kokeilemaan koiralleni viittoja ja valjaita, mutta tullessani pyöröovista sisällä .. inut pysäytti samantein vartija joka komentoi ettei kauppakeskukseen saa tuoda koiria ???? J ajoi minut koirani kanssa samantein ulos rakennuksesta .. sanoen jotta kauppakeskuksen johtaja on kietänyt kaikki koirat kauppakeskuksessa. Tämä nöyryyttävä konflikti käänsi myös muiden ihmisten sanailun minua vastaan, joten poistui rakennuksesta. Hämmästyttävää jotta Hyvinkään Ja Itäkeskuksen Faunattarissa on ollu rotuesittelyitä joissa olen ollut mukana ... saaden näin myös teille lisää myyntiä. Ja nyt tämä tilanne poisti täydellisesti minut teidän asiakaskunnastanne. Ilmeisesti Järvenpäähän ei rotuesittelyitä näin ollen järjestetä . Laitan asian muidenkin tietoon, jotta kenenkään muun koiran omistajan ei tarvitse tulla nöyryytetyksi samaan tapaan (haittana tässä voi olla myynnin heikkeneminen), mutta voitte ottaa yhteyttä Kauppakeskuksen johtajaan ja selvittää toimintanne perus asioita. Tämä tietona tämän päiväisestä. Erittäin harmistunut ja nöyryytetty ex mahdollinen asiakkaanne. ????

15.05.2019 - 15:32 tinttu:

Minulle kävi samoin, vartija tuli välittömästi eteeni, kieltoineen ja pois ajamaan. Totesin hänelle, miten menen Faunattareen jos en tästä voi kulkea? Ei tiennyt, mutta johtaja.... Pyysin häntä kysymään johtajalta kulkureittiä Faunattareen, kun kävellen sinne ei voi kulkea, ja valjaiden ja sadevaatteiden osto ei onnistu ilman sovitusta. Joten minä lähes 8-kymppinen mummo jatkoin vain matkaani sinne Faunattareen.

Kerro oma mielipiteesi

Kuvat

Lataa kuva

Arvostele palvelu: