Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Lisää uusi palvelu

Auta meitä ja karvaisia kavereitasi lisäämällä lähialueesi palvelut kartalle!


Valitse palvelun kategoria(t):

Palvelun lisätiedot:Uusimmat kommentit

Tapasravintola El Patio Ohikulkija:

Käytiin täällä ohiajaessamme, ruoka ja palvelu oli hyvää. Hirmu kiva paikka ja mikä tärkeintä tällä reissulla, myös pikkukoiramme olivat tervetulleita sisälle.

Östersundomin koirametsä Me:

Koirametsän infotaulun säännöissä lukee, että koirat tulee pitää kytkettyinä TAI välittömästi kytkettävissä 1.3.- 19.8. välisenä aikana. Eli siis tuona aikana koirat kiinni kuten muuallakin.

Koirapalvelu Collan Pentukurssilla :

Mietimme ensin että mitä ehtii käymään kolmen kerran pentukurssilla....kaiken tarpeellisen! Tiivis, motivoiva ja taitavasti koottu paketti. Pieni ryhmä, vain kolme kurssilaista. Vertailun vuoksi oltiin käyty jo aiemmin toisessa paikassa viiden...

Iso-Heikkilänpuiston koirapuisto Vinttiharrastaja:

Pettynyt. Puistosta tehdään nyt kaksiosainen eli suuresta ihanasta nurmipuistosta tulee kaksi pientä. Olen tykännyt tästä ennen. Täytyy etsiä jälleen uusi paikka missä juoksuttaa vinttejä turvallisesti.

Kontiolahden koirapuisto Erika:

Käydään koiran kanssa myöhään ilta-aikaan kun paikalla ei ole muita. eteinen on kätevä ja toimiva ratkaisu. Tilava puisto, löytyy isompia kiviä joita voi hyödyntää koiran kanssa touhutessa. Ainoat miinukset: ei...

Uusimmat kuvat