Tassut kartalla -sivusto kehittyy

Tassut Kartalla -palvelu perustettiin vuonna 2013. Vuosien saatossa sivustosta on kasvanut tunnettu ja suosittu paikka koiranomistajien keskuudessa, ja kävijämäärät ovat edelleen merkittävän suuria.

Me, uudehkot omistajat Petteri Poukka ja Iiro Junnila, hankimme sivuston loppuvuodesta 2019 ja pyrimme jatkamaan iloisella tyylillä. Uutuutena olemme alkaneet tuottaa koira-aiheisia artikkeleita.

Petteri on pitkän linjan koiranomistaja ja hänellä on suurta somesuosiota nauttiva 13-vuotias shetlanninlammaskoira Seppo. Petteri kutsuu itseään kokemusasiantuntijaksi koira-alalla. Myös Iiron kohdalla rakkaus koiramaailmaan ja koiramarkkinoihin roihuaa voimakkaana.
 

Palveluhaku suosittua


Palvelumme perimmäinen tavoite on helpottaa lemmikkipalveluiden löytämistä. Palvelu pyrkii olemaan paras, nopein ja helppokäyttöisin Suomen lemmikkipalveluiden listaaja. Palveluhaun avulla pystyt etsimään lemmikkipalveluita kategorian ja sijainnin perusteella. 

alvelu listaa muun muassa koirapuistot, eläinkaupat, eläinlääkärit, koirien uimapaikat ja koiraystävälliset ravintolat ja terassit. 

Lemmikkipalveluita on Suomessa valtavasti ja tämän vuoksi meidän onkin mahdotonta listata kaikkia palveluita ilman apuanne! Lisää siis lähialueesi lemmikkipalvelut kartalle ja tule mukaan talkoisiin auttamaan lähialueenne koiranomistajia. 


Yhteistyöt mahdollisia


Jos haluat esimerkiksi koirapalveluasi esiin sivuillamme ja somekanavissamme, ota yhteyttä oheisen lomakkeen kautta tai lähetä meiliä. Myös bannerimainonta ja muunlaiset yhteistyöt ovat mahdollisia. Kiitoksia!

Petteri Poukka

info@tassutkartalla.fi

Iiro Junnila

info@tassutkartalla.fi

Ota yhteyttä


Lataa tästä ja tulosta yrityksesi ikkunaan!