Tassut kartalla -sivusto kehittyy

Tassut Kartalla -palvelu perustettiin vuonna 2013. Vuosien saatossa sivustosta on kasvanut tunnettu ja suosittu paikka koiranomistajien keskuudessa, ja kävijämäärät ovat edelleen merkittävän suuria.

Me, uudet omistajat Petteri Poukka ja Iiro Junnila, hankimme sivuston loppuvuodesta 2019 ja pyrimme jatkamaan iloisella tyylillä.

Petteri on pitkän linjan koiranomistaja ja hänellä on 11-vuotias shetlanninlammaskoira Seppo, joka on myös pitkän linjan somekoira. Petteri kutsuu itseään kokemusasiantuntijaksi koira-alalla. Iirolla on puolestaan 9-vuotias perhoskoira Romeo. Myös Iiron kohdalla rakkaus koiramaailmaan roihuaa voimakkaana.

Koira-aiheista sisältöä ja koirapalveluiden esittelyjä

Uutuutena alamme tuottaa avustajiemme kanssa sisältöä, eli ajankohtaisia koiramaailman uutisia sekä muita koiranomistajia kiinnostavia aiheita.

Tarkoituksenamme on myös kirjoittaa esittelyartikkeleita sivustollamme olevista erilaisita koirapalveluista, kuten koiraystävällisistä ravintoloista, koirahoitoloista yms.

Palveluhaku edelleen tärkeintä

Palvelun perimmäinen tavoite ei silti muutu mihinkään, eli edelleen ja aina tavoitteenamme on helpottaa lemmikkipalveluiden löytämistä. Palvelu pyrkii olemaan paras, nopein ja helppokäyttöisin Suomen lemmikkipalveluiden listaaja. Palveluhaun avulla pystyt etsimään lemmikkipalveluita kategorian ja sijainnin perusteella. Palvelu listaa muun muassa koirapuistot, eläinkaupat, eläinlääkärit, koirien uimapaikat ja koiraystävälliset ravintolat ja terassit. Myös uusia kategorioita on lisätty vuoden 2020 alussa.

Lemmikkipalveluita on Suomessa valtavasti ja tämän vuoksi meidän onkin mahdotonta listata kaikkia palveluita ilman apuanne! Lisää siis lähialueesi lemmikkipalvelut kartalle ja tule mukaan talkoisiin auttamaan lähialueenne koiranomistajia. 

Ota yhteyttä

Jos sinulle herää kysymyksiä, yhteistyö kiinnostaa tai haluaisit koirapalveluasi esiin sivuillamme ja somekanavissamme, niin ota yhteyttä oheisen lomakkeen kautta tai lähetä meiliä. 

Petteri Poukka

info@tassutkartalla.fi

Iiro Junnila

info@tassutkartalla.fi

Ota yhteyttä


Lataa tästä ja tulosta yrityksesi ikkunaan!