Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

, Tuusula

Löytyi 17 palvelua

Musti ja Mirri Tuusula Hyrylänkatu 6, Tuusula

Avoinna: arkisin 10-19 ja lauantaisin 10-16. Myös trimmausta.

Riihikallion koirapuisto Haukantie, Tuusula

Koirapuisto sijoittuu olemassa olevaan viherverkostoon ja on hyvien kevyenliikenneyhteyksien varrella.

2.43, 7 ääntä
Tuuliviirinpuiston koirapuisto Tuuliviirinkuja, Tuusula

Tuuliviirinpuiston koirapuisto on valmistunut kesällä 2011.

2.33, 3 ääntä
Koirakeskus PiskiTiski Hyrylänkatu 8, Tuusula

Koirakeskus PiskiTiski Oy on vuonna 2013 perustettu koirakoulu, joka tarjoaa kaikille koirille koulutusta lajeina TOKO, Rally-Toko, arkitottelevaisuus, erilaiset jatkuvat ryhmät sekä muut lajit. Tarjoamme myös yksilöohjausta koirakoille, jotka haluavat yksityiskoulutusta, valmistautua...

3.61, 51 ääntä
Onnivet Koskenmäentie 14, Tuusula

Hevoseläinlääkäri Sanukka Salla aina lähelläsi. Uudellamaalla kiertävä hevospraktiikka. ?Rutiinitarkastukset sekä akuutit hoidot. Talli - ja kotikäynnit joustavilla ajoilla. ? Myös pieneläimille löytyy vastaanotto Tuusulassa. Ajanvaraus arkisin klo. 8-9.

Koiraurheilu.fi Haarakaari 45B, Kehä IV Center, Tuusula

Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita koiraharrastajille, maahantuomme tuotemerkkejä Gappay, SportHund ja Happy Dog. Maahantuomme myös Starmarkin Everlasting tuotteita sekä Jollypalloja Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman asiantuntevasti ja perehtyä tuotteisiin, joita...

5.00, 1 ääntä
Eläinlääkäriasema Askel Kauppatie 2 (käynti Hyryläntien puolelta), Tuusula

Täyden palvelun yksityinen eläinlääkäriasema Hyrylässä. Meillä myös lämpökuvantaminen ja vanhenevien eläinten erityistarpeet huomioituna. Avoinna: to - ma 14 - 20 ti - ke suljettu.

3.44, 50 ääntä
Eläintarvike Hau & Mau Hyrylänkatu 8, Tuusula

Eläintarvikeliike, jossa laaja valikoima pakasteita. Kuivaruokamerkkejä mm. Acana, ANF, Cibau, Racinel, Canidae, Precept, Meradog, Cimiao jne. Harrastustarvikkeita, vaatteita, lisäravinteita yms. Avoinna ma 12-18, ti-pe 10-18 ja la 10-14 Tervetuloa!

Tmi Katja Härmä koirahieronta Linjatie 520, Tuusula

Koulutettu koirahieroja vuodesta 2007 tarjoaa koirahierontaa kaikenlaisille koirille yksilöllisesti. Avoinna arkisin klo 16-21, viikonloppuisin sopimuksen mukaan.

TuusTrimm Sointupiha 5, 04330 Lahela, Tuusula

Koirien turkinhoito- ja trimmauspalvelu.

Koirakerho Heiluhännät ry Kellokoski, Tuusula

Koirakerho Heiluhännät ry on perustettu Tuusulan Kellokoskella vuonna 1996 ja toimintamme on edelleen hyvin aktiivista. Koulutustarjontaamme kuuluu tottelevaisuus- ja agilitykoulutusta. Koulutusten lisäksi järjestämme erilaisia luentoja, virallisia ja epävirallisia koiranäyttelyitä, kokeita ja...

Eläinklinikka Paras Kaveri Oy Asemanraitti 4 L 1, Tuusula

Eläinklinikka Paras Kaveri on yksityinen ja kotimainen peruseläinlääkäripalveluita tarjoava pieneläinklinikka.

Eläinpalvelu Arte Magis Jokelantie 904, Tuusula

Eläinpalvelu Arte Magis tarjoaa eläinten hyvinvointiin ja koulutukseen suunnattuja palveluita. Tarjoamme asiakkaillemme yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua jokaiseen tilanteeseen. Lemmikin hankkimisen suunnittelusta alkaen voit kääntyä puoleemme kaikissa tilanteissa. Neuvomme lemmikin hyvinvoinnista huolehtimiseen,...

TahtoTassut Rajalinnantie 4, Tuusula

Pieni koirakoulu Kellokoskella! Kurssivalikoimamme on suhteellisen laaja ja kaikki koulutuksemme tapahtuvat positiivisesti vahvistaen, eläimen ehdoilla. Kursseillamme on rento ilmapiiri, koska mielestämme koiran koulutus on hauskaa yhdessä oloa!

3.83, 6 ääntä
Pet hotel vohveli Saviriihentie 87, Tuusula

Kodinomaista hoitoa, häkitön hotelli.

Koirahieronta Monita Moukarinkuja 2, 04300 Tuusula, Tuusula

Hei! Olen 7/20 valmistuva koirahieroja ja syksyllä eläinfysioterapeutin opinnot aloittava fysioterapeutti. Hieron karvaisia ja karvattomia ystäviämme omissa toimitiloissa Tuusulan Sahankulmassa. Teen joustavasti hierontoja arkisin aamusta iltaan, sekä sopimuksen mukaan viikonloppuisin. Lämpimästi tervetuloa!

Koirien uimaranta, Kotoranta/Tuusula Kotorannankuja, Tuusula

Matala koirien uimaranta Tuusulanjärven rannalla. Aivan rannan viereen ei saa autoa, mutta kävelymatka on vain n. 200 metriä.