Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Itä-Suomen Poliisilaitoksen koirilta mahtava kuva Dolly Parton Challengeen

Dolly Parton Challenge -nimellä kutsuttu kuvakollaasihaaste on villinnyt viimeaikoina sosiaalista mediaa. Nyt myös Itä-Suomen Poliisilaitoksen poliisikoirat ovat tarttuneet haasteeseen. Asiasta kertoi ensimmäisenä MTV Uutiset.

Katso hauska kuva TÄSTÄ.

Itä-Suomen poliisin Instagram-tilille lisättiin äskettäin ehkä kaikkien aikojen paras haastekuva, kun poliisikoirat ottivat osaa haasteeseen näyttämällä, millainen profiilikuva sopii sosiaalisen median eri kanaviin.

- Poliisikoira osaa sen kaiken, kiteyttää Itä-Suomen poliisilaitos kuvatekstissään.

Uuden somehaasteen ideana on luoda neljän kuvan kuvakollaasi itsestään, josta löytyy profiilikuva LinkedIniin, Facebookiin, Instagramiin ja Tinderiin. Tarkoituksena on ilmentää eri sosiaalisen median käytäntöjä mahdollisimman hyvin ja näyttää, kuinka erilaisen kuvan ihmiset antavat itsestään eri sosiaalisen median kanavissa.

Työuraan keskittyvään LinkedIniin valittava kuva on usein tyyliltään edustava ja asiallinen, kun taas Facebookissa nähdään totuudenmukainen. Instagramissa puolestaan mahdollisimman hohdokas kuva ja deittisovellus Tinderissä joku, joka vetoaa potentiaaliseen uuteen ihastukseen.