Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Kuunneltavaa koiralenkille

Podcastien kuuntelusta on tullut todella suosittua. Koiranomistajille suunnattuja podcastejä on jo useampia. Tässä muutama koira-aiheinen podcast kuuntelulistalle:

1.Kennelliiton Hyvää elämää koiran kanssa -podcastin jaksoissa keskustelemme asiantuntijoiden kanssa koirista, niiden omistajista ja elämästä hauvojen kanssa. 

2. Perusasento -podcast käsittelee harrastamista ja koira-arkea yli lajirajojen. Perusasentopodcastissa äänessä ovat Koirakeskus Haukkuvaaran Elli Kinnunen ja Ninja Korpela, joilla on pitkä kokemus koiraurheilusta ja valmentamisesta. Podcastin aihepiirit vaihtelevat tottiksesta hihnakävelyyn, ja jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Jaksoissa pureudutaan aiheiden taustoihin syvällisesti.

3. Koiraharrastaja.fi -sivuston Ulla-Marja Ruistola käsittelee #ilonkautta -podcastissa erilaisia kouluttamiseen ja lintukoiriin liittyviä juttua.

4.Vainuvoima -podcastissa puhutaan hajutöistä alan ammattilaisten ja harrastajien kanssa. Vainuvoima on turkulainen hajutyöskentelyyn erikoistunut koirakoulu, jonka kantavat voimat ovat Anna Loimaranta ja Elisa Reunanen. 

5.Eläinkoulutus.fi yhteistyökumppanit vieraana on eläinkoulutusblogin podcast, jossa Jaana Pohjola keskustelee yhteistyökumppaneidensa kanssa kunkin omaan erikoisosaamiseen liittyvistä asioista. 

Lähde: Lystitassun