Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Kulkukoira Sally ystävystyi ravintolahenkilökunnan kanssa – tulee joka ilta pyytämään ruokaa

Verkkolehti The Sunin mukaan Sally-kulkukoira on ystävystynyt paikallisen ravintolahenkilökunnan kanssa. Jo vuoden ajan Sally on saapunut joka ilta Subway-ravintolan ulkopuolelle ja odottanut kärsivällisesti niin kauan, että henkilökunta on tuonut sille syötävää.

Sallysta kuvattu video päätyi viraaliksi. Ravintolan työntekijä Giovanni Luhman kuvasi sosiaalisen median videopalvelu Tik Tokiin videon Sallyn jokapäiväisistä vierailuista New Mexicon Portalesissa. Videolla koira istuu ravintolan oven takana ja odottaa, että Luhman saa kerättyä sille kinkkua ja pekonia.

Luhmanin julkaisema video saavutti yhdessä yössä yli kymmenen miljoonaa näyttökertaa.

Sallyyn ihastuneet ihmiset ovat esittäneet videon kommenteissa pyyntöjä siitä, että Luhman pitäisi koiran itsellään tai etsisi sille uuden kodin. Luhmanin mukaan monet ihmiset ovatkin koittaneet ottaa koiraa mukaansa. Sally ei kuitenkaan tahdo lähteä ja Giovanni aavisteleekin, että Sallylla saattaa olla jossakin paikka, jossa se yleensä nukkuu ja mahdollisesti myös pentuja, joista sen tulee pitää huolta.

Samankaltaisia tarinoita on monia

Luhmanin mukaan alueella liikkuu runsaasti kulkukoiria.

”Asun todella köyhässä kaupungissa, eikä ihmisillä ole useimmiten varaa ostaa lemmikeille ruokaa.”

Hän kertookin haaveilevansa voivansa auttaa vähävaraisia perheitä lemmikkiruokajakelun avulla.

”Haluaisin auttaa vähävaraisia perheitä, jotta heidän lemmikkinsä eivät päädy kaduille koska niistä ei voida pitää huolta”, Luhman kertoo.

LÄHDE: The Sun (täällä myös video)
KUVAT: Screenshotteja Luhmanin Tiktok videosta / The Sun