Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Koiranpäivän 2024 teemoina koirien terveys ja hyvinvointi

Valtakunnallista Koiranpäivää vietetään vuosittain 24. huhtikuuta. Koiranpäivänä kannustetaan kaikkia koiranomistajia viettämään mukava päivä koiransa kanssa ja kertomaan myös muille, miten vietetään hyvää elämää koiran kanssa. 

Kennelliitto haluaa Koiranpäivällä muistuttaa ihmisen parhaan ystävän merkityksestä. Koiranpäivänä korostetaan pehmeitä ja lämpimiä arvoja ja kerrotaan koiran erilaisista rooleista ihmisen elämässä ja yhteiskunnassa.

Vuoden 2024 teemana Kennelliiton toiminnassa on koirien terveys ja hyvinvointi. Kennelliitto tuo teemaa esille monesta eri näkökulmasta. 
 

Koiranpäivän haasteet sosiaalisessa mediassa

#Laumaliikkuu

Kennelliitolla on somessa kaksi haastetta. Ensimmäinen on Koiranpäivän yhteislenkki #Laumaliikkuu, jossa haastettaan koiranomistajat virikelenkille koiran kanssa. Samalla annetaan vinkkejä siitä, mitä koiran kanssa voi tehdä metsälenkillä.

Tavoitteena on saada mahdollisimman suuri ”lauman” koiria ja ihmisiä liikkumaan Koiranpäivän aikana joko yksin tai yhdessä muiden koiranomistajien kanssa. 

#Aktiivinenkoira

Toinen somevinkki on #Aktiivinenkoira. Koira voi hyvin, kun se saa toteuttaa lajilleen ja rodulleen tyypillistä toimintaa.

Kennelliiton sosiaalisen median kanavilla annetaan vinkkejä koiran aktivointiin, ja kannustetaan kaikkia koiranomistajia hyödyntämään näitä vinkkejä sekä jakamaan kuvia ja tunnelmia hyvistä aktivointihetkistä tunnisteella #Aktiivinenkoira.

Lähde: Kennelliitto