Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Kennelliitto järjestää koiranpäivänä webinaareja

Kennelliitto tarjoaa koiranpäivänä 24.4.2021 kaksi webinaaria koiran hankintaa harkitseville ja uusille koiranomistajille. Maksuttomiin webinaareihin voivat osallistua kaikki kiinnostuneet.

Kennelliiton järjestämissa webinaareissa käydään läpi, mitä pitää tietää koiraa hankkiessa ja jaetaan ohjeita perusarkeen koiran kanssa.

Webinaari 1:

24.4.2021 kello 12

Mitä pitää tietää koiraa hankkiessa?  
FT, eläinten käyttäytymistieteen dosentti, Katriina Tiira 

Koiran hankinta on iso päätös, sillä koira on parhaillaan omistajansa kaverina 10-15 vuotta. Jotta arki koiran kanssa olisi mahdollisimman hyvää, on koiraa harkitsevan tärkeä tietää, millainen eläin koira on, mitkä asiat vaikuttavat koiran luonteeseen ja käyttäytymiseen, ja mitä kannattaa ottaa huomioon koiran hankinnassa, jotta koira saa itselleen mahdollisimman hyvän kodin. Webinaarista saa neuvoja vastuulliseen koiran hankintaan.

Webinaari 2:

24.4.2021 kello 14

Neuvot perusarkeen koiran kanssa 
Eläintenhoidon opettaja Pipa Pärssinen

Koira on elävä olento, joka kaipaa huolenpitoa ja virikkeitä joka päivä. Koiranomistajan on tärkeää oppia lukemaan koiraansa, ja opettaa sille perusasiat, jotta arki koiran kanssa olisi mahdollisimman sujuvaa. Webinaarista saat eväitä siihen, miten oppia hyväksi koiranomistajaksi.

Lähde: Kennelliitto