Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Hulvaton kaulapanta koirille: kiroilee häpeilemättä, kun koira haukkuu

Olet saattanut törmätä internetissä villinneeseen kiroilevaan Valco-robotti-imuriin (KATSO TÄSTÄ) tai muihin vastaaviin kiellettyjä sanoja huuteleviin hupituotteisiin.

Poskia kuumottavaa kielenkäyttöä häpeää tuntematta

Nyt myös koirat ovat saaneet osansa kiroilutavaroista, sillä huumorituotteistaan tunnettu amerikkalaisyritys MSCHF on tuonut markkinoille ronskia kieltä käyttävät Cuss Collar-kaulapannat, kertoo CNN. Katso lisää TÄSTÄ.

Kuudenkymmenen dollarin arvoinen, patentoidusta nahkasta valmistettu panta osaa muutamia eri kirosanoja, joihin lukeutuvat muun muassa ”pa**a” ja ”vi**u”. Se avaa sanaisen arkkunsa aina, kun koirasi haukkuu, eikä kielenkäyttönsä takia liene sopiva tuote esimerkiksi lapsiperheisiin, tai hyviä käytöstapoja vaativiin tilanteisiin.

Kaulapanta täysin hupimielellä

Vaikka panta reagoikin koiran haukkumiseen, ei sen ideana ole estää haukkumista. Kuka tietää, ehkä fiksu koira haukkuu kaulassaan kiroilevan kapistuksen myötä entistäkin kovemmin.

- Tämä kaulapanta harjoitustilanteisiin, eikä sitä ole tarkoitettu käytettäväksi haukkumisen estämiseen, tähdentää yritys tuotteensa ideaa.

Pilailulahjaksi tarkoitettu kaulapanta on selvästi vakuuttanut koiraihmiset, sillä Cuss Collarit ovat tällä hetkellä loppuunmyyty. Uudesta erästä ei verkkokaupassa ole tietoa, mutta CNN suosittelee lähettämään yritykselle sähköpostia, mikäli jollakulla on kiroilevalle pannalle epätoivoinen tarve.