Joensuun Eläinklinikka

Osoite:

Takilatie 5, Joensuu

Puhelinnumero:

013 267 4299

Arvioinnit:
3.24, 21 ääntä

Näytä kartalla

Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Palvelun kuvaus

Aukioloajat: ma - pe 08.00 - 16.00 Joensuun Eläinklinikka palvelee kaiken kokoisia lemmikkejä. Kissan, koiran tai hevosen hoidosta Eläinklinikalla vastaa kolme päivystävää eläinlääkäriä. Usein vastaanottaa myös hätätapauksia.

Kommentit

06.03.2024 - 13:00 Koirallinen:

Kyllähän klinikka yrittää kiireessä parhaansa. Hoitavat kiireelliset leikkaukset muiden akuuttien sairauksien kanssa. Eipä ihme, jos kiire. Jos ei ole hoito kiireellistä, varaa aika muualle. Kuitenkin aina on apu saatu. Eläinlääkärit hoitavat eläimiä työkseen, ei heidän tarvitse lässyttää omistajille.

18.01.2024 - 10:39 Pirita:

Olen saanut nopeasti jo samalla päivälle ajan, kun koira linkuttanut. Vastaanotto on päivystyksellinen ja tiedostan sen. Nähdäkseni palvelu on toiminut sujuvasti, kun asiakkaita on useita yhtä aikaa. Palvelu on jouhevaa, koiran rauhoitus, kuvaus ja sitten hoito-ohjaus ilman turhaan ajan haaskausta ja lässytystä, sopii minulle. Hinta kohtuullinen ottaen huomioon, että luotan siihen, että Aho osaa tulkita rtg-kuvat ja antaa hoito-ohjauksen. En odotakaan, että hoitajat ja lääkärit ehtisivät ylimääräistä hoivaamaan ja söpöstelemään omistajien kanssa, se voi tapahtua sitten muualla. Jos tarvitsee ohjausta, neuvoja tarkemmin, niin pitää kysyä. Soittaa voi myös jälkeenpäin ja Aho on myös ohjeistanut soittamaan kuulumisista ja suhtautunut ammatillisesti onpa kyse ollut edesmenneestä maatiaiskissastani tai sekarotuisesta koirastani. Suosittelen hankkimaan lemmikeille vakuutuksen. Voin suositella.

01.01.2024 - 07:22 Siri:

Käytin heinä- ja elokuun vaihteessa Siru koirani eläinklinikalla, kun tuli kipeäksi, eikä syönyt ja juonut. Sirulla todettiin kohtutulehdus. Kohtua yritettiin tyhjentää lääkkeellisesti 2 päivänä. Kolmantena päivänä ultrassa näkyi vieläkin nestettä, joten Siru leikattiin ja kohtu ja munasarjat poistettiin. Lääkäri sanoi leikkausraporttia antaessaan, että Sirulla on pahat hammaskivet mutta hän ei niitä ruvennut siinä samassa poistamaan? Siru toipui leikkauksesta hyvin ja ajattelin, jos ne hammaskiven voisi jo poistaa. Soitin klinikalle ja pyysin lääkäriin yhteyttä, ajatusella,että saisinko maksaa laskulla ja riippuen summasta, niin vaikka 2 erässäkin. Minulla meni elokuun alussa rahaa Sirun käynteihin, leikkaukseen ja lääkkeisiin n. 1200 euroa. Olen eläkkeellä oleva, eikä raha kasva puussa. Lääkäri oli luvannut soittaa minulle, muttei ole soittoa tullut vieläkään. Tuli vähän petetty ja huono olo siitä. Tulee mieleen semmonen köyhät kyykkyyn ajatus. Minusta olisi ollut hyvä, että hammaskiven poistettu silloin samalla. Vaikka kevennetty nukutusta ja puhdistettu sitten hampaat. Nyt vanha koira pitäisi nukuttaa uudestaan toimenpiteeseen. Pettynyt olen palveluun

19.12.2023 - 21:23 Surullinen:

Toin kissani saamaan hoitoa, sain kipeämmän kissan takaisin, jalalle ei voinut enää varata, petti jopa alta tullessamme kotiin klinikalta, mennessä jaloissa ei mitään vikaa, seuraavana päivänä kissan alavatsa ja raajat mustana verestä ja tämä jalka turvonnut, näytettiin eikä asialle tehty mitään, kissa kärsi viikonlopun kivuissa kunnes sunnuntaina täytyi lopettaa mennessä veltoksi, reagoimattomaksi ja veri ei luultavasti enää päässyt kiertämään, kissa koki tuskaa ja valtava tuska jäi. Otteet ovat eläimiä kohtaan järkyttäviä ja välinpitämättömiä, kunpa en olisi vienyt kissaani sinne tapettavaksi, kissa koki kamalan lopun. Epäammattimaista ja töykeää käytöstä niin eläimiä kuin ihmisiä kohtaan!

15.06.2023 - 20:56 Kiitos :

Asiallista ja asiantuntevaa hoitoa. Joensuun pätevin eläinlääkäri! Täytyy ymmärtää että kyseessä on päivystysklinikka, minkä vuoksi hoitajat ja lääkärit ovat kiireisiä ja joutuvat hoitamaan (ja pelastamaan) useita potilaita samaan aikaan. Iso hatun nosto!

31.12.2022 - 10:29 Mari:

Käytin Alli koiraani eläinlääkärissä Eläinklinikalla rajujen vatsaoireiden vuoksi kahtena perättäisenä päivänä ja sain todella hyvää palvelua niin hoitajalta kuin lääkäriltäkin. Hoito asiantuntevaa ja hyvää. Isot kiitokset Heikki Silvennoiselle ja ihanalle hoitajalle Allille antamastanne hoidosta!

08.09.2022 - 14:13 Eka ja vika kerta:

Käytin kanin leikkauksessa täällä ja en ikinä käy toiste. Paikat oli todella sotkuisia. Tokkurassa oleva kani oli leikkaushuoneessa jonka lattialla oli nukutettu koira ja toista koiraa operoitiin leikkauspöydällä samaan aikaan. Ihmisiä hääräsi joka puolella. Ei mitään yksilöllistä kohtelua, ei rauhallista tai vähääkään stressitöntä heräämöä eläimille. Ihan hirveä kokemus. Hinta-arvio myös paukkui yli luvatun vaikka kanin tarkka paino oli tiedossa, eikä leikkauksessa tapahtunut mitään poikkeavaa. Jatkolääkitykset pistoksina niskaan eikä minkäänlaista ohjeistusta tähän.

13.12.2021 - 12:47 TYPY:

Olen käyttänyt kissojani ja koiriani Joensuun eläin klinikalla, kova huiske siellä on, ja odottaa saa, kun menin päivystys - ajalla. Kissa tutkittiin ja leikattiin( kohtutulehdus) saimme avun, vaikka lääkäreillä ja hoitajilla oli kiire. Samoin koiran kanssa, saimme hoitoa ja avun. Edesmennyt kissani hoidettiin, vaikka aikaa siinä meni. Sinne mennessä on aikaa varattava kunnolla. Aho on pätevä lääkäri, hoitajat asiallisia. Muuta vikaa ei ole, kuin kova härdelli ja siihen eivät lääkäri ja hoitajat voi itse vaikuttaa.

23.11.2021 - 14:53 Pettynyt:

Hoitajat epäpäteviä ja töykeitä! En mene kyllä enää toiste! Ei minkäänlaista asiakaspalvelua eikä kyllä ammattitaitoakaan!

07.09.2018 - 10:14 "Ei enää ikinä jollei ihan pakko":

Monasti käytetty koiriamme A:lla. Mutten enää käytä,jollei ole ihan pakko! A Käsittelee eläimiä melko ronskisti. Meinaan viimeisimmällä käynnillä pyöräytti röntgenpöydällä koirani ympäri kuin lihanleikkaaja kuollutta lihaa käsitellen!!! Nosti ilmaan ja läiskäsi koiran toisinpäin kääntäen,josta oikein kuului lämäys! Ja koiralla jalka pahasti rikki! Ja muutenkin koira kroonisesti sairas,heiveröinen rotu. Kyllä alkaa näyttää siltä,jotta A:n olisi hyvä ehkä jäädä jo pidemmälle lomalle,tai jopa kokonaan pois työstään...Harmillista tämä on. Muuten niin taitava lekuri.

04.09.2018 - 20:07 asiallinen ja hyvä lääkäri:

vein koirani lopetettavaksi ja sain asianmukaista kohtelua

17.07.2018 - 22:46 Tobias:

Kävimme ensimmäisen ja viimeisen kerran tällä eläinklinikalla. Sen lisäksi että pääsimme lääkärille 3 tunnin varatun ajan myöhässä niin naislääkäri ei ole tutkinut koiraa, antoi reseptin, ilmeisesti kun vain jotain...Taas monta levotonta yötä ja päätimme käydä Kivuton-klinikalla. Siellä koira tutkittiin asiallisesti ja saimme lääkkeet oikeaan sairauteen. Tänne en tule enää, lemmikkimme ovat meille tärkeitä ja näille vain rahakone.

17.07.2018 - 22:44 Tobias:

Kävimme ensimmäisen ja viimeisen kerran tällä eläinklinikalla. Sen lisäksi että pääsimme lääkärille 3 tunnin varatun ajan myöhässä niin naislääkäri ei ole tutkinut koiraa, antoi reseptin, ilmeisesti kun vain jotain...Taas monta levotonta yötä ja päätimme käydä Kivuton-klinikalla. Siellä koira tutkittiin asiallisesti ja saimme lääkkeet oikeaan sairauteen. Tänne en tule enää, lemmikkimme ovat meille tärkeitä ja näille vain rahakone.

13.03.2017 - 08:57 Rapu:

Aho on osaava lääkäri, jolla perheemme on käyttänyt koiria usein. Tietää mitä tekee ja napakka otteinen. Mutta yksi hoitajista on ollut epäasiallinen sekä töykeä moneen otteeseen ja jopa itkettänyt tytärtäni puhelimessa kun tämä soitti.

16.12.2015 - 20:48 Vaihdoin eläinlääkäriä:

Olen käyttänyt omia ja anoppini kissoja eläinlääkäri Aholla usein ja minusta hän ollut pätevä eläinääkäri aina viime käyntiin asti. Kotikissalle eläinlääkäri Aho antoi loishäätöön IVOMEC:a ja antoipa mukaan ko. lääkettä kotiin, että voidaan itse laittaa lääke neulallisella ruiskulla nahan alle. Aho ei maininnut lainkaan, että lääke voi aiheuttaa vakavia haittavaikutuksia ja jopa kuoleman kissalle. Kissamme oli tosi väsähtänyt ja tokkurainen eläinlääkärikäynnin jälkeen. Kotona sitten luin lääkeselostuksen ja kas vain lääkevalmistaajn mukaan kohdeeläimiä ovat nauta, sika ja poro. Tedän, että ainetta käytetään hyvin usein myös kissoilla, mutta vastuullinen eläinlääkäri kertoo omistajalle riskit ja omistaja saa sitten päättää annetaanko tätä hyvin tehokasta loislääkettä omalle lemmikille. En halua enää koskaan käyttää lemmikkiäni eäinlääkäri Ahon luona tästä syystä. Herran ronskit puheet ja elkeet käyvät kyllä hyvin pirtaani, mutta välinpitämättömyyys minua ja perheemme lemmikkiäni kohtaan sai vaihtamaan eläinlääkäriä.

24.04.2015 - 15:35 Riksun emäntä:

Oikein hyvän palvelun saimme. Vaikka piti olla rutiinileikkaus seuraavana päivänä, Riksun sairastuttua yllättäen päästiin jonon ohi ensiapuun, heti tipat, röntgenit ja ovelle koirani lyyhistyttyä hoitaja riensi auttamaan hoitopöydälle. Lopputulos ja diagnoosi kuitenkin oli yllättävä ja kamala. Kaikki tieto saatiin pian ja vielä harkinta-aikaa, jota tosin ei tarvittu ja suru oli suuri, mutta hoitaja auttoi vielä viimeiselle matkalle auton kyytiin ison koirani. Suosittelen klinikkaa lämpimästi, paremman hoidon siellä saa kuin ihmisten ensiavussa tai terkkarilla.

02.04.2015 - 22:48 Kolpsa:

Täällä samoja kokemuksia! Eläinlääkärit ovat olleet hyvin ystävällisiä, mutta yksi hoitajista kiukutellut ja ollut todella töykeä...

10.02.2015 - 07:22 Sama kokemus:

Minulla sama kokemus. Hyvä klinikka, muuten hyvä palvelu, mutta yksi hoitaja todella kiukkuinen ja kiireisen oloinen. Tulee itselleen olo, että parempi kun ei häiritse tätä hoitajaa (vaikka olisikin oikeaa asiaa). Mistähän johtuu? Eikä ole vain yksi kerta vaan aina käyttäytyy töykeästi ja kiukkuisesti.

03.04.2014 - 21:40 Nipa :

3.4.2014 kuvauttamassa koiraa Joensuun eläinklinikalla, tohtori Aho ystävällinen ja asiallinen, sitävastoin toinen hoitajista todella töykeä ja kiukkuinen, ei ollut kovin mukavaa. Enkä ollut yksin tätä mieltä, myös muutamat muutkin asiakkaat ihmettelivät naisen käytöstä !

Kerro oma mielipiteesi

Kuvat

Lataa kuva

Arvostele palvelu: