Koirakoulu Taitoa Tassuihin

Osoite:

Ruosilantie 10, Helsinki

Puhelinnumero:

045-883 7474

Sähköposti:

jenni@taitoatassuihin.fi

Arvioinnit:
2.74, 68 ääntä

Näytä kartalla

Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Palvelun kuvaus

Järjestämme positiiviseen palkitsimiseen perustuvaa koirankoulutusta seuraavilla paikkakunnilla: Ympäri vuoden lämpimissä tiloissa Helsingin Konalassa. Ulkokursseja pidämme kevät-syksy kaudella myös: Vantaan Tikkurilassa, Helsingin Herttoniemessä sekä Lahden Jourtjärvellä. Konalassa Helsingissä on täysin lämmin halli missä olemme suojassa tuulelta, sateelta ja kylmältä. Pyrimme saamaan myös muille paikkakunnille mahdollisuuksien mukaan sisäharjoittelupaikan. Koirakoulussamme saat tehokasta ja yksilöllistä opetusta pienryhmissä. Kaikki kouluttajamme ovat ammattitaitoisia, koiran käyttäytymiseen ja kouluttamiseen erikoistuneita. Kouluttajamme harrastavat säännöllisesti koiriensa kanssa eri lajeja sekä kouluttavat itseään jatkuvasti. Tiloja voi vuokrata myös yksityiskäyttöön, niin harjoitteluun tai kokoustilaksi. Konalan agitila: Halli on kooltaan 309 m2. Hallissa on kaksinkertainen tekonurmi. Käytössä agilityesteet sekä tarvittaessa myös toko hyppy sekä rally-toko kyltit ja alumiinitelineet. Hallin yhteydessä käytettävissä myös wc, mihin kulku agitilan päädystä. Konalan Tokotila: Tokotilassa pohjana myös tekonurmikko. Tokotilan koko on noin 179 m2. Tiloissamme on myös odotustilana toimiva myymälä. Koirakoulun tiloihin saapuminen: Ulkoa tiloihin on 2 puuporrasta, saapuessasi katsothan esteettömän pääsyn poistuville sekä saapuville koirakoille.

Kommentit

24.08.2022 - 17:42 Huono kokemus:

Kävimme agilityn kokeilu tunnilla ja jo heti alkuun kouluttaja vaikutti enemmänkin siltä, että hänet olisi pakotettu pitämään tunti.. Ei kunnollista tervehdystä ja olisi edes hiukan voinut innokkaampi tai positiivisempi olla.. En voi myöskään suositella rescue koiran kanssa kyseistä paikkaa. Kouluttaja katsoi nyrpeänä heti jo kun kerroin koiran olevan rescue. Sekä oli muita koirakoita kohtaan innostuneempi harjoitellessa.. Tunnista jäi vaivaantunut ja epätervetullut fiilis.

19.11.2019 - 23:02 Jäi kurssi kesken:

Yhdyn aikalailla edellisiin arvioihin. Meiltä kurssi jäi kesken huonon opetuksen tason vuoksi. Palautetta yritettiin antaa ihan nätisti ja se kyllä sivuutettiin täysin

24.06.2019 - 14:16 En suosittele:

Pentukurssilla ei osattu ottaa huomioon pentujen jaksamista eikä sovittaa harjoituksia koirakon tasoon. Kehitimme itse omia harjoituksia koska tunnilla samoja, ainakin meidän pennun jo osaamia harjoituksia tehtiin aivan liian pitkiä aikoja putkeen. Samoin vaikeimmissa harjoituksissa ei voitu lopettaa onnistumiseen vaan vetäjä vaati jatkamaan kunnes pentu kävi ihan ylikierroksilla ja jopa lietsoi muutenkin kiihtynyttä pentua vielä lisää. Vetäjän "neuvot" olivat meidän kohdalla täysin hyödyttömiä ja ohjaaja vain häiritsi meidän koulutustamme. Ainoat järkevät neuvot olivat niin peruskauraa että varmasti jokainen koiranomistaja tietää ne jo. Hinta/laatu ei todellakaan kohdillaan, ei saatu kurssista muuta irti kuin että päästiin treenaamaan muiden koirakoiden läsnäollessa. Jatketaan harrastamista muualla ja omien kokemuksien perusteella en voi tätä paikkaa suositella.

10.05.2019 - 16:53 Nöyryytystä:

14 vuotiasta tytärtäni nöyryytettiin, kun pentukoiralta tuli kakat tunnilla. Ohjaaja oli tyly, ei auttanut siivoamisessa, katsoi vihaisena vierestä. Ja peri vielä lapselta 25€ siivousmaksun. En suosittele. Ollaan oltu niin paljon paremmissa paikoissa.

03.06.2018 - 21:33 Laatua?:

Hinta/laatu ei kohtaa. Ryhmätunnilla ei ollut koirakoiden kysymyksille aikaa.

03.06.2018 - 21:33 Laatua?:

Hinta/laatu ei kohtaa. Ryhmätunnilla ei ollut koirakoiden kysymyksille aikaa.

15.05.2017 - 09:42 Aisha:

Käytiin koiramme kanssa yksityistunnilla ja koimme paikan hyväksi, saimme todella hyviä vinkkejä ja tehokasta opetusta :)

Kerro oma mielipiteesi

Kuvat

Lataa kuva

Arvostele palvelu: