Koirakoulu Masseter

Osoite:

Pulttitie 14, Helsinki

Verkkosivu:

http://masseter.fi

Sähköposti:

liisa.tikka@masseter.fi

Arvioinnit:
2.44, 54 ääntä

Näytä kartalla

Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Palvelun kuvaus

Koirakoulu Masseter tarjoaa käyttäytymistieteisiin pohjautuvaa koirankoulutusta yksityiskoulutuksen ja kurssien muodossa. Palveluihimme kuuluu käytösneuvonta ja ongelmakoirakonsultointi sekä koirahieronta. Järjestämme myös tilauksesta erilaisia kursseja ja luentoja ryhmille. Lähtökohtaisesti harjoitukset pyritään rakentamaan niin, että koiralla on aina mahdollisuus toimia oikein. Kieltäminen ei edistä oppimista, vaan ainoastaan katkaisee ei-toivotun toiminnan. Sekä ihmisen että koiran pitäisi nauttia koulutuksesta sekä sen tuloksista. Koulutettu koira on myös ilo ympäristölleen. Koulutuksemme pohjautuvat operanttiin koulutukseen (usein puhutaan naksutinkoulutuksesta). Operantisti koulutettu koira pyrkii itse aktiivisesti tarjoamaan erilaisia käytöksiä, joista sitten ohjaaja valitsee ne asiat, joita haluaa vahvistaa. Niin kursseillamme kuin yksityiskoulutuksessamme nojaudutaan vahvasti käyttäytymistieteisiin. Koulutuksen tärkein osa-alue on palkkion oikea käyttö. Emme hyväksy menetelmiä, joilla vahingoitetaan eläimiä henkisesti tai fyysisesti. Lähde: Yrityksen nettisivut. Samoissa tiloissa myös koirahierontaa.

Kommentit

13.03.2024 - 17:07 Ei jatkoon:

Valitettavasti kouluttajan tyyli ei kohdannut meitä. En mahda mitään mutta koko ajan oli sellainen olo että "katsottiin ylhäältäpäin"

14.11.2022 - 20:35 Jalat maahan:

Kuuntelin tänään hihnakäytökseen liittyvän luennon ja soisin kouluttajan laittavan neuvojensa kanssa jalat maahan tänne meidän kuolevaisten joukkoon. Kukaan, ei kukaan, vedä taskusta "tadaa" jotain nuuskumattoa lenkillä ja laita siihen nameja ohitustilanteessa. Että saa onnistuneen ohituksen. Ehkä kun ei muuta elämää kuin koirat ole (Ei työpäivää, lapsia tai mitä nyt vaan yleensä tavallisella koiranomistajalla on) nää keinot tepsisi. Silloinkin epäilen kuvatun keinon toimivuutta syvästi. En suosittele luentoa. Monta muutakin miinusta se minulta sai.

08.04.2021 - 09:21 Turvavälit :

Meiän tunneilla ei toteutunu turvavälit. Yritin itse sanoa tunnilla vetäjälle mutta ei tapahtunut muutosta.

19.03.2021 - 13:58 Tuuli:

Kiitos kivasta kurssista!

03.02.2020 - 11:51 Hurjasti kehuttu koirakoulu, mutta.....:

Todella hyvämaineinen ja kehuttu koirakoulu ja omistaja, mutta yhdyn edelliseen kommenttiin siinä, että tällainen juuri koiraelämään alkanut ei kokenut oloaan rennoksi tai uskaltanut kysyä niitä "tyhmiä kysymyksiä" koska jotenkin kouluttajasta sai aavistuksen besserwisseröinti fiiliksen. Kunhan opetellaan taitavammiksi, niin sitten varmasti olisi erilainen olo, mutta hassua että meihin ihan noviiseihin ei jotenkin satsata :/

29.07.2019 - 23:03 En voi suositella:

Todella paljon kuullut hyvää ja siksi lähdettiin korkein odotuksin kurssille. Ei jäänyt oikein mitään käteen. Pettynyt olo.

20.11.2018 - 15:11 Kultsu:

Oltiin kurssilla joka oli ihan hyvä. Opetus ok. Ryhmä oli mun mielestä liian suuri, ei oikeen ehditty tekemään mitään tai kysymään. Miinus siitä, et ei ymmärretä ettei kaikki keinot vaa sovi kaikille. En mä kertakaikkiaan ehdi seisomaan tuntitolkulla jossain totuttamassa tai treenaamassa kun kersatkin pitää viedä harrastuksiin. MItäs sillon tehdään? Onko olemassa jotain ihan oikeasti arkeen sopivaa keinoa jota ehtii tekeen ja tulis tuloksiakin. Ja kyllä mun mielestä koiralle saa sanoa ei. Sanotaanhan lapselleki vaikka se ei ymmärrä. Sit on eri asia jos aina vaan karjuu koiralleen tai lapsilleen, se on väärin.

26.08.2018 - 20:59 Seropi:

Tosi kiva koirakoulu :)

01.08.2018 - 11:59 Ammattietiikka:

Omistaja haukkuu julkisesti asiakkaita facebookissa!

03.06.2018 - 21:20 Paha mieli:

Jäätävän huonoa asiakaspalvelua! Eipä tarvitse soitella toiste

13.05.2018 - 00:55 Tavallinen pulliainen:

Koin että koirakoulu ei ole tavallisille pulliaisille vaan puoliammattilaisten kokoontumispaikkaja selkääntaputtelukerho. Asiakaspalvelu oli tylyhköä. En suosittele

Kerro oma mielipiteesi

Kuvat

Lataa kuva

Arvostele palvelu: