Uimapaikka koirille

Osoite:

Kurkirannantie., Kirkkonummi

Arvioinnit:
2.14, 14 ääntä

Näytä kartalla

Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Palvelun kuvaus

Entinen Kirkkonummen kunnan uimaranta ( Kurkiranta), jossa on hyvä uittaa koiria ja uida itse myös. Parhaiten pääsee sarvvikin kieroliittymästä, kun ajat asvaltoidulle pikkutielle, joka kulkee tie 51 vieressä. Kurkirannantietä ajetaan n. 400 m Kirkkonummen suuntaan, vasemmalle tulee pieni metsätien haara. tähän voi jättää auton ja jatkaa metsätietä kävellen noin 200 m jolloin tullaan kallioaukealle. Ranta on tässä.

Kommentit

09.06.2024 - 14:11 Alue suljettu:

Alue on suljettu. Ranta tulee Kirkkonummen omistukseen. Se oli aikaisemmin myös Kirkkonumnen omistuksessa, kunnes rakennusyhtiö osti sen.

02.05.2024 - 16:36 Koirista sairastunut:

Olen saanut koirista tartunnan, kun olen käynyt Kurkirannassa uimassa. Minulla ei ole autoa, joten se on lähin uimapaikka. Rannalla ollut eläinlääkäri sanoi, että koirat ja ihmiset eivät saa uida samassa tilassa. Olen saanut koirilta koukkumadon (ancylostoma caninum). Olen yrittänyt parantua 7 kuukautta ja käyttänyt noin 1500 euroa hoitoihin. Kaikki koiranomistajat eivät madota koiriaan. Antibioottihoito tuhoaa madot, mutta ei toukkia. Toukat kasvavat madoiksi. Koirien suolistossa on myös bakteeri, joka ei aiheuta koirille ongelmia, mutta voi ihmisille aiheuttaa. Se on resistenssi antibiooteille. Jos se tarttuu, niin antibioottia joutuu ottamaan suonensisäisesti. Uintipaikka tulee uudelleen Kirkkonummen kunnan omistukseen. Alue suljetaan. Kukaan ei pääse sinne. Siellä tehdään kunnallistekniikkaa yms.

14.03.2024 - 18:47 Tm:

Onko saviolla mitään paikkaa missä koiraa saisi uittaa kesällä?Onko tietoa?

24.06.2020 - 19:36 Koiran kanssa :

Voisiko rannalle johtavaan porttiin saada kyltti KOIRAYSTÄVÄLLINEN RANTA ja ohjeet samaan tapaan kuin koirapuistoissa. Joka kerta jonkinlaista kahakkaa jopa koirallisten välillä.

24.06.2020 - 14:38 pienen tanskandogin omistaja:

juurikin näin!yleensä lapset ja koirat viihtyvät yhdessä.vanhemmat ne valittaa!ja eihän ne koirat sielläkään vapaana saa olla vaikka uivatkin!!!pitkät hihnat ym.on keksitty

19.06.2020 - 18:30 Koiran kanssa:

Herkkänahkoja riitti. "Täälläpä on paljon koiria", "pissaako ne veteen?"jne. Hyvää helteistä juhannusta kaikille valittajille! Koirani osasi sentään käyttäytyä toisin kuin...

16.06.2020 - 17:07 Mielensäpahoittaja:

On tämä kanssa kun joka asiasta kitistään. "On todella itsekästä vallata koirineen ne paikat, joilla ihmiset uivat tai viettävät aikaa, vesirajaa Suomesta löytyy ." Esim täällä suomen toiseksi suurimmassa kaupungissa Espoossa on osoitettu tasan yksi alue koirien uitolle. Ja senkin käytöstä motkotetaan. vaikka ulkovesien rantaviivaa on 58 km. Joten eiköhän asia ole toisinpäin, että on tosi itsekästä motkottaa karvakuonojen uittamisesta. Koiria on Suomessa kuitenkin kutakuinkin saman verran kuin lapsia. Kuka minulta kysyy että anteeksi voisiko lapseni riehua tässä rannalla hetken kun sinä vietät vapaapäivääsi zen-tilassa. Joten ei muutakun kaikki mieöensäpahoittajat mitan kanssa jakamaan niitä ranta-alueita koirille ja lapsille. Ennen rantajakoa tai uutta lakia minä ainakin vähät välitän jos joku tulee minulle motkottaa koirien uitosta. Rannalla tavataan.

09.06.2019 - 11:47 Kävijä:

Kyseinen ranta on aikoinaan yksityisen ihmisen mailla ollut ranta jonka on halunnut tarjota kuntalaisten käyttöön. Eli ei ole koskaan ollut ns virallinen uimaranta, jotenka rannalle on sallittua viedä koirat uimaan. Ajo-ohjeisiin sen verran että sallittu parkki on tuossa Sarvvikin kohdalla olevassa liityntäpysäköintipaikassa, josta ei ole pitkäkään matka kävellä rannalle. Ehtiipä koiratkin metsään tehdä tarpeensa ennen rannalle tuloa. Vielä kun ne ihmiskäyttäjätkin siivoaisivat sieltä eväsroskansa mukaansa, ranta kun ei ole hoidettu, niin siisteys kuuluu ihan kaikille käyttäjille.

01.08.2018 - 14:18 Kultsi:

Kirkkonummella (ja Espoossa) on monta virallista uimarantaa ihmisile. On todella itsekästä ihmisiltä vallata kunnan ainoa koirille tarkoitettu uimaranta itselleen. Ja kyllä koiranomistajatkin tarvitsevat uimapaikan johon voi yhdessä koiran kanssa mennä. Eli jos lapsesi on allerginen tai pelkää koiria ehdotan että vaihtaa rantaa. Minua ei tosin haitttaa että rannalla käy myös lapsiperheet, mutta silloin pitää hyväksyä se että siellä on myös koiria.

15.07.2018 - 21:06 bella:

Koirani ja lapseni ovat aina uineet yhdessä. Yleensäkin koirat ja lapset viihtyvät yhdessä. Siinä oppivat samalla suurpiirteisiksi (koirat ravistelevat itsensä kuiviksi mielellään omistaja vieressä :) ja samalla myös ymmärtämään muita eläimiä kuin meitä ihmiseläimiä. Koirillakin on nimittäin tukalaa kuumalla...

24.05.2016 - 16:57 mietteliäs:

Miksei Ranta enää ole virallisesti käytössä?

23.08.2015 - 00:23 Whippet:

Alueella on sopivia kohtia, missä koiraa voi uittaa. On todella itsekästä vallata koirineen ne paikat, joilla ihmiset uivat tai viettävät aikaa. Nyt Kurkirannasta on tulossa koirauittola. Lapset eivät enää uskalla käydä paikassa, missä koirat juoksevat irti ja uivat. Vesirajaa Suomesta löytyy, eli valitaan koirille omansa, vain koirien käyttöön sopivat alueet!

27.05.2015 - 11:53 Hurtta-Harri:

Kyseinen ranta on mitä mainioin paikka koirien kanssa oleiluun. Koirat nauttivat täysillä uimsesta ja vesileikeistä.

28.07.2014 - 10:45 Koiruli:

Kyseiselle rannalle saa viedä koiria. Ei ole yleinen uimaranta joten koirat ei ole kielletty.

26.07.2014 - 12:39 kara:

Siis saako tuolla uittaa koiria vai ei? Minulle on yksi lysti, onko itsekästä vai ei, mutta haluaisin tietää varmuudella, onko koirien vieminen kielletty. Kyseessä ei siis ole hoidettu ranta?

22.07.2014 - 21:54 Koiraihminen:

Varoitus muille järkeville koiran omistajille. Ranta on ihmisten käytössä ja siitä johtuen sinne on erittäin epäilyttävää ja itsekästä viedä koiria uimaan.

Kerro oma mielipiteesi

Kuvat

Lataa kuva

Arvostele palvelu: