Oulun eläinklinikka

Osoite:

Metsokankaantie 3, Oulu

Verkkosivu:

http://www.ouluek.fi/

Puhelinnumero:

(08) 554 5850

Sähköposti:

info@ouluek.fi

Arvioinnit:
3.60, 10 ääntä

Näytä kartalla

Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Palvelun kuvaus

Oulun Eläinklinikka on yksilöllisen ja laadukkaan palvelun tarjoava eläinlääkäriasema. Lähes 20 vuoden kokemus eläinlääkinnästä sekä klinikan hyvä varustelutaso varmistavat parhaan mahdollisen hoidon lemmikille. Klinikka hoitaa kissojen, koirien, jyrsijöiden ja lintujen lisäksi myös eksoottiset eläimet. Klinikan nykyaikaiset toimitilat sijaitsevat Oulussa Kaakkurin liikekeskuksessa monipuolisten palvelujen läheisyydessä. Helppo pääsy julkisilla ja omalla autolla. Paikoitustilaa löytyy runsaasti klinikan edestä.

Kommentit

19.05.2019 - 10:24 Pettynyt entinen asiakas:

Ensimmäistä ja valitettavasti myös viimeistä kertaa Eläinklinikalla asioivana olen hyvin pettynyt! Heti asiakaspalvelusta lähtien vuorovaikutus oli uskomattoman töykeää. Asiakaspalvelija töksäytteli ja piti kertomiaan asioita itsestäänselvyytenä sellaisella ajatuksella, että "miten et nyt tuota tiedä...". Meillä oli myös silmälääkäri, jota varten piti antaa silmätipat. Asiakaspalvelija tokaisi vain: "tuossa on tipat, laita ne." Ei mitään ohjeistusta asiaan, vaikka en ollut koskaan silmätippoja nähnytkään. Silmälääkäri oli myös erittäin töykeä ja antoi koirasta sellaisia arvioita pyytämättä, joista jokainen eläimenomistaja olisi pahoittanut mielensä... Lääkärin eläimen käsittelytaidot olivat hyvin vajavaiset ja koska koira ei käyttäytynyt väärän kohtelun seurauksena toivotulla tavalla, hän syytti siitä koiraa ja omistajaa. :( Käytimme myös röntgenissä, joka sujui ihan hyvin. Se lääkäri oli ystävällinen ja asiallinen. Koko lysti maksoi sen verran paljon, että olisinpa toivonut asiallista ja ammattitaitoista kohtelua. Paha maku jäi tuosta reissusta pitkäksi aikaa. En kokemani perusteella enää koskaan asioi Eläinklinikalla, enkä kyllä voi suositella toisillekaan. Onneksi Oulussa on valinnanvaraa.

26.02.2018 - 17:56 Kastraatio:

Onko kellään kokemusta ison koiran kastraatiosta, oulun eläinklinikasta. Meidän koiralla se olisi edessä, mutta ei uskalla viedä ihan mihin tahansa lääkäriin.

26.02.2018 - 16:52 Kastraatio:

Onko kellään kokemusta ison koiran kastraatiosta, oulun eläinklinikasta. Meidän koiralla se olisi edessä, mutta ei uskalla viedä ihan mihin tahansa lääkäriin.

15.04.2017 - 21:44 Odottavan aika pitkä:

Asiakaspalvelu hyvää ja osaavaa. Älyttömän hidas toimenpide suoritukset. Toista tuntia odoteltiin kissan suolihuuhtelun valmistumista. Ja maksettiin siitä itsemme kipeäksi.

15.04.2017 - 21:17 €hisu:

Tilat uudet ja viihtyisät. Palvelu sujuvaa ja osaavaa. Hintavia käyntejä ja hieman hitaan puoleista toimintaa.

14.04.2017 - 10:36 Lääkäriin matkaa vain 220 km !!:

Täältä saa parasta hoitoa ja huolenpitoa lemmikille. Ainoa eläinlääkäriasema jonne koiramme viedään hoidettavaksi. Luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua. Empaattinen ja aidosti eläinrakashenkilökunta. Ilman heitä ei koiramme enää olisi.

Kerro oma mielipiteesi

Kuvat

Lataa kuva

Arvostele palvelu: