Sopulitien eläinlääkäriasema

Osoite:

Sopulitie 2, Helsinki

Puhelinnumero:

09 - 784 713

Arvioinnit:
3.33, 51 ääntä

Näytä kartalla

Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Palvelun kuvaus

Aukioloajat: ma-pe 09-20 la-su suljettu Kulku julkisilla: Sopulitien eläinlääkäriasemalle pääsee helposti mm. bussilla 81 Herttoniemen metroasemalta

Kommentit

18.07.2024 - 21:52 Kia:

5-vuotias, täysin terve koiramme menehtyi hammaskivenpoiston yhteydessä sydämen pysähdykseen. Etukäteen asiasta kysyttäessä kerrottiin heidän käyttävän operaatioissaan inhalaatioanestesiaa. Kuitenkin jälkikäteen asiaa selvitellessä selvisi että koiramme oli nukutettu vain suonensisäisesti, eikä inhalaatiota ollut käytetty. Poikkeavasta nukutustavasta ei oltu informoitu meitä etukäteen, eikä meillä ollut tiedossa että käyttävät muuta nukutusmenetelmää kuin inhalaatio. Tärkein kriteeri eläinlääkäriä valittaessa meillä oli, että inhalaatioanestesia on käytössä. Näin ei kuitenkaan ilmoituksesta huolimatta kohdallamme toimittu ja jouduimme maksamaan kalleimman mahdollisen hinnan. Lääkärinä Antti Riihijärvi

28.05.2024 - 09:39 jo 20 vuotta tyytyväisenä asiakkaana:

Jälleen kerran menossa Sopulitielle, koska siellä vaan on paras palvelu ja edulliset hinnat. Olen käynyt asiakkaana vuosien varrella 6 eri kissan kanssa, ja aina saanut erinomaista palvelua, sekä asialliset diagnoosit eläinten vaivoista. Kissoista vaikeintakin osattiin käsitellä siellä, ja siitä kiltimmästä vuosien varrella tutuksi tulleesta vakiokävijästä pieneläinhoitajat melkein kilpailivat kuka pääsee avustamaan. Yleensä tosin itse pidän kissan paikoillaan toimenpiteissä ilman ongelmia. Joskus akuuttitapauksissa jouduttu käymään muualla, ja saatu huomata eläinten käsittely ei vastaa sitä lämpöä ja asiantuntemusta mikä Sopulitiellä on kohdattu.

29.06.2019 - 11:10 Kahden russelin "mamma":

Ollaan 14 vuotta käyty Sopulitiellä koiriemme kanssa. Siis ihan aina tapaamiset ja hoidot, leikkaukset ja hampaiden hoidot ovat olleet ammattitaitoisia ja meidät on huomioitu todella hyvin. Kaikista ongelmista on keskusteltu sanoisinko syvällisesti, ilman mitään kiireen tai rahastuksen tuntua ja aina sanotaan,että soittakaa jos tarviitte apua tai neuvoja. Kaiken lisäksi edullinen verrattuna ketjupaikkoihin, ei mitään turhia tutkimuksia, mitä selkeesti tehdään rahastusmielessä noissa ketjupaikoissa. Lämminhenkinen, eläimistä välittävä eläinlääkäriasema. Suosittelen.

13.02.2019 - 17:29 Varokaa tätä paikkaa!:

En suosittele, rahastusmeininki ja epäystävällinen palvelu.

08.12.2018 - 21:07 Jatta:

Olen käynyt kisuani kanssa siellä kolme kertaa. Lääkärin olen saanut valita. Valinnat osuivat kohdalleen. Kisuani ei ollut hankala, eikä sitä tarvinnut nukuttaa, kuten evidensiassa tehtiin. Olen saanut hoitoa, vaikka raha on ollut tiukilla, siellä lemmikki on tärkeä.

30.11.2018 - 01:15 K-row:

Paras eläinlääkäri missä olen käynyt. Käytimme perhekoiraani 2006-2014 täällä ja nyt käyn oman koirani kanssa täällä niin kauan kun eläimiä omistan, kunhan palvelu pelaa. En ikinä veisi evidensisan tai sellaiseen. Ja kyllä, Tuija oli paras, ja joitakin ärsyttää pieni muutos tuijan lähdön jälkeen mutta minua e. Hinnat ovat helsingin tasoon nähden matalat. Miinusta röntgenin puutteesta. Kuten mainittu puhelimessa saa ilmaiseksi tietoa. Ajan saanti helpooa, ja joustavaa oman aikataulun mukaan.

20.08.2018 - 06:53 Ei enää evidensiaan:

Ihana, lämminhenkinen ja kodinomainen paikka. Hinnat verrattuna evidensiaan kohtuulliset. Eläin hoidettiin hyvin ja suu on nyt terve, kun tulehtuneet hampaat poistettiin. Lämpimästi suosittelen paikkaa ja ell Jussia. Kiva tapa heillä myös tarjota kahvia ja keksejä odotustilassa. :)

02.03.2018 - 15:05 Eläkeläinen:

Kaiholla ajattelen niitä aikoha jolloin Tuija oli siellä! Hinnat on nousseet todella huimasti.Kohtelu ei ole samanlaista, nyt on rahastusta kiireen kanssa :-((

15.02.2018 - 11:40 salo:

Koiralta kuului yhden eläinlääkärin mielestä selkeä sydämen sivuääni jonka vuoksi suositeltiin kalliita UÄ-tutkimuksia. Jäin harkitsemaan asiaa, sillä koirallani ei ollut mitään sydämen vajaatoiminnan merkkejä eikä muissakaan tarkastuksissa oltu kuultu sydämestä poikkeavaa. Puolisen vuotta tämän jälkeen kävin uudestaan samaisella ell-asemalla, jossa toinen eläinlääkäri kuunteli sydämen eikä todennut minkäänlaisia sivuääniä. Olen iloinen siitä, että koirani on terve ja etten heittänyt hukkaan useampaa sataa euroa turhaan tutkimukseen. On siis paljon lääkäristä kiinni kuinka ammattitaitoista palvelua täällä saa.

22.05.2017 - 12:01 tossuttelija:

Eläinlääkäriasemalla toimitaan selvästi etikan vastaisesti, en suosittele kenellekkään tämän firman alaarvoista ammattitaitoa !

07.01.2017 - 12:00 Ei minun paikkani:

Kahden viikon välein tehdyn käynnin jälkeen en suosittele. Toisella kerralla yrittivät saada aikaan lähes 500 euron hoitoja. Koira voi hyvin kuukausi tämän jälkeen, vaikka suostuimme ottamaan vain sen hoidon, jota koira mielestämme tarvitsi.

12.12.2016 - 10:41 Pitkäaikainen asiakas 12.12.2016:

Olen erittäin tyytyväinen palveluun. Päässyt myös hätätilanteessa sunnuntaina. Leppoisa kiireetön tunnelma.Asioita voinut hoitaa myös puhelimitse ilman veloituksia. Hinnat kohtuullisia.Samaa mieltä kuin nimimerkki Paumi. Suosittelen.

19.09.2016 - 14:13 Paumi:

Olen ollut pari kertaa ja tyytyväinen. Koirani oli rauhallinen vaikka voi joskus jännittää käyntejä. Toisella kerralla tutkittiin lattialla jotta ei stressaantuisi pöydälle nostamisesta. Selkeät ohjeet saatu mukaan, ohjeistusta saatu myös puhelimitse ettei ole tarvittu uutta käyntiä. Ollaan päästy myös pyhäpäivänä. Mukava, kiireetön fiilis, jotenkin kodikas paikka. Kohtuuhinnat.

23.04.2016 - 17:02 viirulainen:

En voi yhtyä edelliseen . Meidän arkaa kissaa käsiteltiin todella ammattitaitoisesti. Muutenkin paikassa mukava, rento fiilis , ei ollenkaan kylmän sairaalamainen. Suosittelen lömpimösti

13.04.2015 - 00:38 sienipilvi:

Käsittelivät arkaa eläintä ammattitaidottomasti ja seuraavan käynnin ehdoksi asetettiin täysin turha rauhoittaminen. Muilta eläinlääkäreiltä toimenpide onnistuu hyvin ilman rauhoittamista. Tämän perusteella en voi suositella.

Kerro oma mielipiteesi

Kuvat

Lataa kuva

Arvostele palvelu: