Riihikallion koirapuisto

Osoite:

Haukantie, Tuusula

Arvioinnit:
2.43, 7 ääntä

Näytä kartalla

Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Palvelun kuvaus

Koirapuisto sijoittuu olemassa olevaan viherverkostoon ja on hyvien kevyenliikenneyhteyksien varrella.

Kommentit

17.09.2019 - 11:19 kiinanharjiksen mamma:

meistä on ihana puisto koirani tykkää käydä ja muitakin näkee siellä koirani ritva elää kodissamme kaverinaan kissa missu.tekee hyvää että ritva näkee muitakin koirii on vähä aluksi arka mutta tottuu pikku hiljaa

29.11.2017 - 20:44 Sakemannin pentu:

Tuusula on ollut hyvä paikka elää, mutta valitettavasti tämä Rihan koirapuisto kaipaisi päivitystä. Kannot pois ja pusikot myös, eli kaivetaan ne juurineen pois ja tilalle hiekkasepeliä tms joka sateisella kelillä ei olisi kuraa. Kukaan ei näe kerätä niitä paskoja sieltä pusikosta joten on tauti pesä. Tasainen alue, ei mitään puskaita helteellä tarvita, jokainen käyttää maalaisjärkeä, eikä tule keskipäivän paahteessa tuntikausiksi koiraa juoksuttamaan. Puskaista tulee niitä punkkejakin. Onko liian kallista kääntää maata ja poistaa kannot ja puskat juurineen ja laittaa vettä läpäisevää maa-ainesta tilalle. Hyvä puisto muuten tilaltaan.

03.10.2016 - 18:08 Uudet koirat Hyrylässä:

Täytyypä käydä tutustumassa Riihikallion koirapuistoon. Varmasti kaikki hoituu hyvin, jos jokainen käyttää koiransa ensin tarpeillaan ja hävittää jätökset. Tuodaan sitten koirat juoksemaan ja leikkimään. Ainahan ei huomaa, jos oma koira tekee tarpeensa puistoon. Olisi varmaan hyvä, jos kerätään muidenkin jätteitä. Positiivisella mielellä yhteistyössä yhteiseksi hyväksi :). Olemme muuttaneet Vantaalta ja ainakin siellä Pitkäkoskella on mahtavat koirapuistot!

31.10.2015 - 09:24 Tervetuloa!:

No olipa negatiivinen mielipide. Riihikallion koirapuisto on melko suosittu ja luonnonmukainen. Alueella on puustoa ja heinikkoa jotka on helleaikoina tärkeitä. Lapiot ja roskikset käytettävissä, eikä täällä nyt ihan ulosteissa tarvitse tarpoa!

28.02.2015 - 18:16 BullinMami:

Ikinä en ole missään koirapuistossa törmänny niin PASKAA täynnä olevaan koirapuistoon, kuin mitä Rihan puisto on. Tuusulalaiset ei ilmeisesti ymmärrä et jätökset PITÄÄ kerätä POIS! Astiat ja välineet kyllä löytyi. En ihmettelis jos sillä alueella koirataudit jylläis. YÖK!

Kerro oma mielipiteesi

Kuvat

Lataa kuva

Arvostele palvelu: