Keskuspuiston koirapuisto

Osoite:

Tapparakatu, Lahti

Arvioinnit:
2.67, 3 ääntä

Näytä kartalla

Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Palvelun kuvaus

Koirapuisto sijaitsee Tapparakadun varrella Launeen Keskuspuistossa. Pintamateriaalina hiekka. Parkkipaikka on aitauksen vieressä, joten kohde on helppo autoilevallekin koiranulkoiluttajalle.

Kommentit

13.07.2019 - 22:49 pesukarhu:

Oikein kiva puisto, ihan kookaskin muihin lahen puistoihin verraten. Hiekkapohja, pöllyää kuivalla kelillä todella paljon, lisäksi hiekka on tosi pehmeä, ilkeää ainaki ihmisen juosta kun pohja antaa paljon periksi. Pääsääntöisesti muut puiston käyttäjät pitävät siisteydestä huolta.

14.04.2019 - 18:35 Ratikka:

Koirapuisto työmaineen valmis. Mukavan kokoinen puisto. Hiekkapohja hieman tylsä. Kesällä melko kuuma ja pölyää jonkin verran. Ajoittain aikapaljon koiria molemmilla puolilla.

07.01.2018 - 11:04 Vuh:

Alikulkutunnelin työmaa on valmis, mutta koirapuisto ei ole (vielä?) laajentunut entisiin mittoihinsa. Maanmuokkaus antaa ymmärtää, että puisto laajenee vielä. Kostea syksy ja räntäinen alkutalvi ei ole haitannut. Alusta imee kosteuden hyvin.

30.07.2016 - 17:13 Vuh:

Koirapuistossa on melkein aina muitakin. Mikä on mukavaa. Hieman karu hiekkakenttä. Nyt alueella alikulkutunnelin työmaa ja koirapuiston aitoja siirretty ja epäsiisti työmaaympäristö. Isompi aitaus pienentynyt.

Kerro oma mielipiteesi

Kuvat

Lataa kuva

Arvostele palvelu: