Eläinystäväsi Lääkäri

Osoite:

Kornetinkatu 6, Tampere

Puhelinnumero:

010 3209 130

Arvioinnit:
3.50, 48 ääntä

Näytä kartalla

Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Palvelun kuvaus

Monipuolisia eläinlääkäripalveluja. Myös nettiajanvaraus. Avoinna: arkisin 8-19 lauantaisin 10-16 Eläinystäväsi Lääkäri on perustettu 1999. Uusiin tiloihin Raholan kartanon viereen osoitteeseen Kornetinkatu 6 Tampere muutimme maaliskuussa 2011. Viihtyisä vastaanottomme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella lähellä Nokian moottoritietä. Ilmaista parkkitilaa on runsaasti. Uusissa odotustiloissa on kissapotilaat huomioitu uudella tavalla: kissoille on oma rauhallinen odotustila, josta pääsee suoraan vastaanottohuoneeseen. Koirapotilaiden odotustilat ovat avarat ja toiminta on sujuvaa. Palveluihin kuuluvat: Apua käytösongelmiin, Hyvästit eläinystävälle, ihosairaudet, allergiatestaus ja siedätyshoito, kutsu terveystarkastukseen, laihdutusklinikka, pehmytosakirurgia, tuki- ja liikuntaelinsairaudet, ontumatutkimus, pentupiiri, ruoat ja tarvikkeet, röntgentutkimukset, suuhuolto, terveystarkastus ja sairaskäynti, ultraäänitutkimukset, verinäytteet, virtsatutkimukset, ortopedia, korvasairaudet, päiväsairaala, fysioterapia, akuuttiajanvaraus, asiakasluennot, kissaosaamista, PennHip ja tähystykset

Kommentit

02.09.2019 - 11:14 Sonja:

Mukava, ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu, mutta rahastuksen maku jäi valitettavasti meilläkin. Ylimääräisiä ties mitä tutkimuksia olisi haluttu tehdä ja virtsakivet leikattiin turhaan, sillä kivet olikin sellaista laatua jotka olisi sulanut itsestään pois. Hassua miten ensin saadaan tulos "leikattavaa laatua" ja leikkauksen jälkeen "nämä ei olisikaan vaatinut leikkausta"... Vaihdettiin eläinlääkäriasemaa.

20.03.2019 - 16:57 Paras paikka:

Ammattitaitoiset asiantuntevat eläinlääkärit. Meidän luottopaikka siitä asti kun asuttu Tampereella eli yli 12v. Ystävällinen hyvä palvelu!

12.02.2019 - 15:40 "Lempeän koiran omistaja" 12.2.2019:

Eläinlääkäri täysin kyvytön hoitamaan ammattiaan. Meillä oli ison pentukoiran kivuliaan ihottuman hoitaminen ja eläinlääkäri pelkäsi koiraa niin paljon ettei kyennyt edes rauhoituspiikkiä antamaan toimenpidettä varten (karvojen ajaminen ja alueen puhdistus). Oli poistuttava ilman hoitoa ja kuitenkin maksettava lasku tyhjästä. Palvelu oli huonointa mitä koskaan on tullut vastaan. Koira maailman säysein ja lempein. Älkää viekö isoja koiria tälle lääkäriasemalle. Ei edes pahoiteltu, ettei koiraa kyetty hoitamaan. Seuraavalla lääkäriasemalla homma hoitui ammattitaidolla ja pätevästi ja nopeasti.

05.04.2017 - 23:16 Silpoja:

Oma koirani leikattiin turhaan väärän diagnoosin vuoksi. Reklamaatiota tehdessä tultiin lankoja pitkin eikä ikinä kuulunut edes pahoittelua. Jalallani en tuonne enää astu

20.11.2014 - 12:08 eläintenpuolesta:

Henkilökunta nuorta, rahastuksen makua, mahdollisimman monta toimenpidettä olisi tahdottu tehdä oireiden laadusta huolimatta. Kun ne tuntuivat kalliilta lääkäri tähdensi ettei eläin välttämättä parane ilman esim. röntgeniä suolistosta, vaikka selvästi kissalla virus kun silmät vuotavat ja iho oireita silmän ympärillä.. lasku 170e sisälsi terveystutkimuksen, nesteytyksen ja lääkkeet.

Kerro oma mielipiteesi

Kuvat

Lataa kuva

Arvostele palvelu: