Hollihaan koirapuisto

Osoite:

Keskustassa, ei tarkkaa osoitetta tiedossa, Oulu

Arvioinnit:
4.00, 1 ääntä

Näytä kartalla

Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Palvelun kuvaus

Nurmialusta.

Kommentit

22.09.2018 - 17:01 Outi:

Eikö olisi jo aika korjata koirapuistot ylipäätänsä Oulun alueella, etenkin Hollihaassa. Myös koirille aktiviteettia olisi hyvä saada. Surkealta näyttää muutoin niin hienon ranta-alueen lähellä!

23.07.2018 - 20:54 K:

Hollihaassa on isoille ja pienille koirille omat aitaukset. Aina siistissä kunnossa olleet, kun ollaan käyty.

18.04.2015 - 19:22 Russelmix:

Puisto on ensivaikutelmalta epäilyttävä ja itse tarkistinkin sen ensin ansojen varalta - turhaan. Puisto on siistissä kunnossa, ei jätöksiä tai roskia yms. Ympäristössä on vanha rakennus ja paljon veneitä, minkä takia ensivaikutelma jäi huonoksi kaukaa puiston nähtyäni. Kuvan mukaisesti portti on melkein ruostunut puhki ja aita meinaa kaatua sisäänpäin, jonka takia porttikaan ei aukea kunnolla. Portin alasarana on rikki, joten porttia pystyy sisäpuolelta työntämään ulospäin noin keskikokoisen koiran verran. Muuten kiva ja rauhallinen puisto. Vähän juoksematilaa ympyrän muotoisella alueella.

11.07.2014 - 14:02 puolukka:

Puisto on siistissä kunnossa, portti tosin huterasta päästä. Koirien jätökset on siivottu hyvin pois. Ei puita. Ainoa varjopuoli on puiston koko (isoja, juoksuhaluisia koiria ajatellen). Puistoa käyttävät koirat ja ihmiset ovat olleet aina hyväkäytöksisiä ja huomaavaisia! Miellyttävä rauhallinen sijainti.

Kerro oma mielipiteesi

Kuvat

Lataa kuva

Arvostele palvelu: