Muurahaispuiston koirapuisto

Osoite:

Puolivälikankaalla Muurahaistien varrella, Oulu

Arvioinnit:
4.10, 10 ääntä

Näytä kartalla

Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Palvelun kuvaus

Oulun suurin koirapuisto. Rakennettu pellolle. Molempien puolien sisäänkäyntien eteen rakennettu parkkipaikat

Kommentit

11.08.2018 - 20:45 Miuku:

Kiva puisto, on tilaa, on nurmee, on hiekkaa, kaivuupaikkaa ja erikseen isoille ja pienille koirille aidat. Hyvin kunnossa kaikki. Ihmiskävijöille palautteena, että purkat ja tupakintumppi pois aidosta!

11.07.2016 - 11:02 Porter Collie:

Muurahaispuiston koira aitaus on hyvä!! Nyt on vaan villiintynyt ja kasvanut pitkää heinää ja rikkakasvia joten kaupungin tulis kiireesti niittää kasvillisuus pois?

02.08.2015 - 14:32 Pertsa:

Tosiaan yksi Oulun parhaista puistoista, tilaa riittää ja aidat ovat kunnossa. Mutta kuten useassa muussakin puistossa, penkit ovat keskellä koirien juoksuväylää, joka voi aiheuttaa vaaratilanteita. Meidän koiramme juoksi penkin reunaa päin kovalla vauhdilla, jolloin kylki aukesi ja vasen takajalka meni huonoon kuntoon.

01.07.2014 - 11:31 Aku:

Mielestäni Oulun parhaita puistoja, nurmi pohjainen. Aitaa kiertää sorapolku ja portin eteen on laitettu pehmyttä hiekkaa. Mukava kun tehty kukkulat kumpaankin aitaan, tietty jos itse olet toisella puolella et näe koiran touhuja toiselle puolelle. Tätä varten kukkulan päällä on penkki jossa voi nauttia koiran leikeistä. Miinuksena tässä paikassa on, että jos mereltä tuulee niin tässä puistossa tuulee kyllä myös kun on sen verran avaralle paikalle tehty.

Kerro oma mielipiteesi

Kuvat

Lataa kuva

Arvostele palvelu: