Laszlo Vet

Osoite:

Eestinkyläntie 89, Kirkkonummi

Sähköposti:

laszlo@elisanet.fi

Arvioinnit:
3.48, 116 ääntä

Näytä kartalla

Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Palvelun kuvaus

Eläinlääkäri Laszlo Ignatisak. Kirurgiapainotteinen yleisvastaanotto . Koirat, kissat ja eksoottiset eläimet rokotukset, korvasairaudet,, vaativammat leikkaukset ( nivel-, polvi- ja suu-kirurgiset toimenpiteet) ultraääni- ja röntgentutkimukset viralliset nivelkuvaukset viralliset polvitutkimukset kohdun sisäiset siemennykset Suuret eläimet (hevoset ja hyötyeläimet) sopimuksen mukaan. Avoinna: Ma-Pe klo 09.00-16.00 Ajanvaraus: Ma-Pe klo 09.00-16.00

Kommentit

22.11.2021 - 11:29 Cinna :

Vuosien ajan käynyt hyvillä kokemuksilla. Hyvin hoiti meidän koiruudet sairauksista yms. Huolimatta elivät hyvät 14 ja miltei 17 vuotta (harvinaista niin isolle koiralle). Lämmöllä suosittelen

23.05.2021 - 03:25 Maikulle:

Koiran herääminen anestesiasta pitää todellakin tapahtua valvotusti. Harvoin koira tuupataan vielä nukkuessaan kotiin. Hyvä eläinlääkäri valvoo koiran heräävän nukutuksen jälkeen ja tarkastaa koiran voinnin ja milloin hän on valmis lähtemään kotiin...

23.05.2021 - 03:21 ???:

Pakko kommentoida sinulle viola; et tainnut ymmärtää ylhäällä olevan kertomusta. Vanha koira (kotona) oli se huonovointinen joka ei ollut syönyt moneen päivään, kun taas kirjoittaja oli ollut nuoremman koiransa kanssa ell ja syöttänyt siellä herkkuja hänelle rohkaistaakseen häntä. Eri koirista oli kyse.

07.05.2021 - 09:57 Viola:

Ikävä lukea tuollaista kun kyseessä on suorasukainen totta puhuva ja kokenut eläinlääkäri. Jos syöttää makupaloja koiralle ja se syö, kuitenkin väittää sen olleen syömättä monta päivää niin vaikuttaahan se oudolta. Laszlo on huippuhyvä eläinlääkäri jonka luota lähtee aina tyytyväisenä koiran kanssa kotiin. Suosittelen!

12.01.2021 - 12:30 Sissu Nevalainen:

Harmi kyllä, petyin paikkaan. Minulla on kaksi koiraa. Kävin vastaanotolla nuoren koirani kanssa. Kuvailujani kotona olevan vanhemman koirani oireista (oksentelu, monen päivän syömättömyys) Laszlo ei pitänyt aiheena tutkimuksille. Syystä, että oksentelu on normaalia ja että kyllä koira neljäntenä päivänä syö. Syynä tähän asenteeseen ilmeisesti oli se, että syötin makupaloja tutkimuspöydällä olevalle aralle nuorelle koiralleni. Tämä (koiran syöttäminen) oli hänelle ilmeisesti ”punainen vaate”. Minun tuli ymmärtää, että kyseessä on koira, ei sika, sikaa kyllä tulee syötää useamman kerran päivässä! Koira on kuin susi jne., sitä kuuluu hänen mukaansa syöttää vain kerran päivässä. Syynä Laszlon mukaan tähän on se, että kun koiraa syöttää, haima käynnistää ruansulatusjärjestelmän. Tämän seurauksena haima saattaa ajan myötä vaurioitua. Opettavainen lääkärikäynti, antoi ajattelemisen, miettimisen aihetta omiin käytänteisiini! Kuitenkin asiakaspalvelu meni pieleen, sillä minulle tuli tunne, että hän hyökkäsi minua vastaan. Halusin aralle nuorelle koiralleni luoda toivomiani mielleyhtymiä, eli mielleyhtymän, että ”pelottava autolla ajo” eläinlääkärille ja eläinlääkärillä oleminen on kivaa. Koirahan yhdistää syömisen aikaansaaman kivan mielentilan arveluttaviin asioihin, jos koira ehdollistetaan samanaikaisesti näille asioille. Toki toivoin, syöttämisen vaikutus yltäisi myös pelottavaan autoiluun, koirani on hyvä ketjuttamaan. (”Fear memories can be reduced by counter-conditioning, in which fear conditioned stimuli (CS+) are repeatedly reinforced with reward or with novel non-threatening stimuli”) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5628620/ Vanhemman koirani vien näin ollen muualle tutkittavaksi.

14.09.2020 - 02:20 Maikku:

Ylläolevaan ”meille annettiin NUKKUVA koira mukaan..” Nukkuvan koiran saa viedä kotiin, jolloin koiran herääminen itsestään, ilman herättäviä lääkkeitä, on lemmikille huomattavasti hellävaraisempaa. Olemme perheeni kanssa käyneet Laszlolla jo pidempään, eikä tästä tulla vaihtamaan toiseen. Kiitos! Lähipiirissämme on vain hyviä kokemuksia. Käydessä kyllä huomaa sen, kuinka henkilökunta aidosti välittää asiakkaistaan.

03.09.2019 - 21:37 Olivia:

Osaava, nopea ja lämmin palvelu. Selittävät rauhallisesti mitä tehdään ja toimivat ammattimaisesti, mutta ihmis- ja eläinläheisesti. Ei moitittavaa. Hintakin ihanan huokea. Kiitos!

06.06.2019 - 22:35 Laura:

Tappoivat koiramme. Viikissä todettiin useampi hoitovirhe ja leikkauksen epäonnistuttua meille annettiin NUKKUVA koira mukaan, ei kerrottu mitä on tehty tai että leikkaus on mennyt pieleen. Antoivat NUKKUVAN koiran mukaan. Kiertäkää TODELLA kaukaa tämä puoskari.

08.05.2019 - 09:33 Anneli:

Paras eläinlääkäri Uudellamaalla! Olemme perheeni kanssa käyneet Laszlolla jo 10 vuotta. Kokenut eläinlääkäri, eivätkä hinnat päätä huimaa. Kiitos! Tulemme ehdottomasti suosittelemaan paikkaa jatkossakin. En yhtään allekirjoita Pekan kirjoittamaa, ettei eläimistä välitettäisi. Päinvastaisia kokemuksia meillä sekä lähipiirillämme.

26.04.2019 - 01:25 Pekka:

Olen todella petynyt kyseisen paikan toimintaan. Eläimistä ei välitetä ollenkaan, ja henkilökunta on kylmäkiskoista. Ainakin omalla kohdalla eläin oli lääkärille kuin esine, jota operoitiin. Todella kallis paikka palveluun nähden.

12.09.2018 - 16:22 Ada:

Erittäin suuret kiitokset Ada koiran pelastamisesta (märkäkohtu), nyt me molemmat, Addu ja hänen omistaja, voimme toipua omista leikkauksistame yhdessä. Tulen suosittelemaan teitä kaikille jotka tarvitsevat lemmikeilleen hoitoa. Kiitollisuudella, Ada ja Päivi sekä mukana ollut tyttäreni Meri.

Kerro oma mielipiteesi

Kuvat

Lataa kuva

Arvostele palvelu: