Omaeläinklinikka Vetset

Osoite:

Luostarinportti 2, Kirkkonummi

Verkkosivu:

http://www.vetset.fi/

Puhelinnumero:

09 295 9000

Arvioinnit:
2.73, 11 ääntä

Näytä kartalla

Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Palvelun kuvaus

Vastaanotolla on mm. hyvin varustettu laboratorio. Lisäksi röntgen ja erittäin uudenaikainen ultraäänilaite mahdollistavat hyvät tutkimusmahdollisuudet. Ultraäänilaitteella on mahdollista tehdä mm. perusteellista sydäntutkimusta. Silmätutkimuksiin on käytettävissä kaikki tarvittavat tutkimusvälineet.Silmäleikkauksia varten leikkaussali on varustettu mm. leikkausmikroskoopilla ja kaihileikkauksiin käytettävällä fakoemulsifikaatiolaitteella. Panostamme hyvään ja turvalliseen anestesiaan ja anestesiavalvontaan. Valvonnan apuna käytössä on mm. pulssioksimetri ja verenpainemittari. Leikkauksen jälkeen potilaat saavat herätä omistajansa kanssa rauhallisessa heräämössä. Klinikallamme toimii päiväsairaala.

Kommentit

14.10.2019 - 10:38 Rahastusta:

Hienoista tiloista huolimatta rahastuksen makua kaikessa. Otetaan samat kalliit näytteet vaikka niitä ei tarvita, määrätään kalliita turhia lääkkeitä eikä heti hoideta sitä, minkä takia tultu. Vaihdettu eläinlääkäriasemaa.

08.10.2019 - 09:07 odpx:

Hienot tilat ja laitteet, mukavat ja asiansa osaavat hoitajat. Omalle kohdalle osuneesta lääkäristä tosin on vaikea löytää mitään positiivista sanottavaa. Lääkäri melkein tunnin myöhässä, virtsanäytteen otto rauhoitetusta kissasta tuntui olevan liian vaikea operaatio, käsitteli kissaa erittäin kovakouraisesti, unohti antaa kissalle tulehduskipulääkkeen, kierteli kysymyksiä sekä klinikalla että puhelimessa ja syytteli minua omista virheistään. Muut lääkärit mahdollisesti päteviä, mutta en voi silti suositella Vetsettiä kenellekkään.

16.12.2018 - 12:13 Ei näin:

Koiralla kutisevat korvat. No antibioottitipat ja jälkitarkastus. Uusi kuuri kun ei lähtenyt. Seuraavaksi ajattelimme vaihtaa lääkäriä ja kannatti. Koiralla todettiin korvapunkki joka aiheutti tulehduksen. Vetsetissä ei edes lääkärillä tullut mieleen. Eli siellä koitettiin hoitaa seurausta mutta ei syytä. Entinen asiakas.

04.10.2016 - 18:53 Silmäsairaan koiran emäntä:

Silmäsairaan koiran kanssa saatu aivan ensiluokkaista palvelua, kiitos koko henkilökunnalle!

Kerro oma mielipiteesi

Kuvat

Lataa kuva

Arvostele palvelu: