Eläinlääkäriasema Evidensia Kamppi

Osoite:

Hietaniemenkatu 7, Helsinki

Puhelinnumero:

0201 750 050

Sähköposti:

kamppi@evidensia.fi

Arvioinnit:
3.75, 12 ääntä

Näytä kartalla

Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Palvelun kuvaus

Parasta hoitoa parhaalle ystävällesi. Meillä on erityisosaamista muun muassa kirurgiasta, kasvainsairauksista, ortopediasta, suu- ja hammassairauksista, sisätaudeista, tähystyksistä, silmäsairauksista ja eksoottisten lemmikkien hoidosta. Lemmikkisi on meillä hyvissä käsissä, tervetuloa!

Kommentit

15.03.2019 - 23:44 Kiitos!:

Kampin Evidensiassa on aivan timanttinen eläinlääkäri, Anna-Clara Blomqvist. Koirani on ns. "vaikea tapaus" mutta Ancille sekään ei ole ongelma, hoitaa ja selvittää todella ammattimaisen huolellisesti, paras eläinlääkäri jonka olemme tavanneet!

18.02.2017 - 08:41 Koiralauma:

Olemme aina saaneet kaikille koirillemme erinomaista hoitoa. Varsinkin akuutit tapaukset, eutanasiat ja leikkaukset on hoidettu todella hyvin. Lääkärit ja hoitajat ovat olleet erittäin asiantuntevia ja empaattisia. Ainoa miinus on hinta. Evidensia on todella kallis.

19.12.2016 - 19:05 Catmama:

Olemme saaneet hyvää hoitoa kissallemme Evidensia Kampissa, erityisesti eläinlääkäri Anna-Clara Blomqvist osaa käsitellä kissoja. Hän on ystävällinen ja tuntuu aidosti välittävän hoidettavasta eläimestä :)

11.09.2015 - 22:40 Entinen asiakas:

Todella surkea paikka. Lääkärit aina 15-30 min myöhässä, todella pieni odotusaula. 5 vuoden asiakkuuden jälkeen eivät suostuneet klo 17 jälkeen, kun vakuutusyhtiön suora korvauspalvelu oli sulkeutunut, siihen että tulen seuraavana päivänä maksamaan laskun. Valehtelivat päin naamaa, että tapiola kieltänyt laskuttamasta seuraavana päivänä. Tarkastin asian tapiolasta ja kertoivat, että eivät ole asettaneet mitään rajoituksiasiihen, että suorakorvaus hoidetaan seuraavana päivänä. En voi suositella tuota epärehellistä klinikkaa kenellekkään! Terveisin, Univet Tammiston uusi asiakas

Kerro oma mielipiteesi

Kuvat

Lataa kuva

Arvostele palvelu: