Viikin Yliopistollinen Pieneläinsairaala

Osoite:

Koetilantie 2, Helsinki

Arvioinnit:
2.83, 63 ääntä

Näytä kartalla

Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Palvelun kuvaus

Yliopistollinen eläinsairaala on auki 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Ajanvarausaikoihin (arkisin klo 8-16) ajan voi varata kuka tahansa, mistä päin Suomea hyvänsä. Jatkotutkimuksiin tulevilla potilailla on hyvä olla lähete omalta eläinlääkäriltä. Monet potilaamme tulevatkin jatkotutkimuksiin ympäri Suomea.

Kommentit

02.08.2022 - 03:26 Kiitollinen:

Marcus, kiitos?? Hoidit tyttäreni papukaijaa hyvin ja huolehtien vielä omalla ajallasi. Ei voisi enempää pyytää. Kiitos kaikille jotka osallistuitte hoitoon??

25.09.2021 - 16:19 Kirsi-Marja:

Yliopiston Eläinsairaala pyytää nyt peittoja, tyynyjä, lakanoita. Mihin niitä voisi Turussa toimittaa?

31.07.2021 - 14:37 Eläin kärsii:

Mielenkiinnolla odotan mitä maksaa tämmönen palvelu ja laitan kyllä valituksen jollei hoideta kunnolla

31.07.2021 - 14:35 Eläin kärsii:

Kissa vietiin Viikkiin,epäilys virtsatulehduksesta eli pissanäyte...7 t ja ei vieläkään..mies odotteli 3 ja puoli tuntia ja kissa kopassa koko ajan,sitten haettiin ja luvattiin soittaa,toiset 3 ja puoli tuntia tuli soitto,eivät saa kissalta koetta kun lääkäri pelkää kissaa,ei siis anna koskea,kai jo nyt on stressaantunu moisen odottelun jälkeen.jahka pääsee pois ,niin EI IKINÄ viedä enää Viikkiin..

04.03.2021 - 14:23 Cotonisti:

Aivan huippupalvelu. Kaikki meni oikein hyvin. Ystävällisiä ihmisiä ja kaikki hoitui kuten sovittu. Itseasiassa ensimmäinen koirasairaala johon koiramme ei pelännyt mennä sisälle! Pääasia eli itse leikkaus ja siitä paraneminen onnistui hienosti. Hintakin oli edullinen.

18.02.2021 - 00:03 Ei tänne!!:

Jos lemmikkisi on sinulle tärkeä niin älä tänne vie! Rahastavat kyllä aivan törkeästi mutta palvelua et saa vaikka olisi tyhjä ja palvelun laatu on vähintäänkin arveluttavaa. Onneksi kilpailijoita löytyy

14.07.2020 - 11:59 Ei Viikkiin:

Eläin tulee aivan uusien vammojen kanssa ulos sieltä. Etkä saa tietää, mitä oikeasti on tapahtunut.

09.11.2019 - 21:57 Helmi:

Koirallani Helmillä 9v alkoi viime yönä äkillisesti kovat hengitysvaikeudet. Yö meni joten kuten. Tänään lauantaina päätin soittaa tuohon maksulliseen päivystysnumeroon. Vastaanottajan kansss laskettiin Helmin hengitystiheyttä. Sieltä todettiin, että on syytä tulla näytille. Menimme ja alle 10 minuutissa Helmi oli haettu polin puolelle ensihoitoon. Tästä 20 min minut haastateltiin. Jäin odottamaan lääkäriä, joka otti minut vastaan 50 min saapumisemme jälkeen. Sain kattavan suullisen tietopaketin ja hinta-arviot. En aistinut mitään kiirettä. Itkin ja minutkin otettiin huomioon. Helmi jäi tehohoitoon. Ennustetta ei voi vielä antaa. Jään odottamaan. Toistaiseksi siis erinomainen arvosana Viikille.

13.05.2019 - 17:50 Vantaalainen koira:

Ei pääse Viikkiin hoitoon, muuta kuin maksamalla 100€ ylimääräisen maksun. Kuitenkin nettisivuilla ilmoitetaan, että potilaita tulee kaikkialta Suomesta. Vantaa ei kuulemma ole tehnyt sopimusta Viikin eläinsairaalan kanssa. Onko tehnyt sopimuksen koko muun Suomen kanssa? En ymmärrä, eikö Viikin eläinsairaala olekaan valtion varoilla toimiva laitos ja niin ollen kaikkien veronmaksajien käytettävissä? Enpä tiedä, luottaisinko edes koiraani sinne hoitoon, kun olen näitä kommentteja lukenut. Voisi olla avun saanti arpapeliä!

08.05.2019 - 18:18 Paskaa:

Ei ollut hyvä kokemus kun käytiin..koira tuli hampaanpoistosta..silmässä haava ja kävelyssä vaikeuksia.ennen leikkausta kaikki oli ihan hyvin.kukaan ei ota vastuuta ja kuulemma kaikista havaituista ongelmista ei kerrota jos ei liity toimenpiteeseen.voi tietysti mennä jos haluaa ottaa riskin..

21.01.2019 - 10:48 Todella huono hoito verorahoilla:

Heti ensimmäiseksi maksullinen numero "kuule mä sanon ihan suoraan et kannattaa alkaa soittelemaan muualle, meillä on ihan täyttä ja voi mennä tunteja". Mihiin mennä? Koiralla virtsatulehdus.

01.01.2019 - 01:09 Viikkiläinen koiranomistaja:

En ihan ymmärrä mistä täällä kommenteissa vaahdotaan. Viikin eläinsairaalasta meillä ei ole pahaa sanottavaa, olkoonkin että joskus ajat venyvät hieman vaadittua pidemmäksi kun kandit tutustuvat siihen, miten eläintä katsellaan. Hyvänä puolena siinä on, että normaalin käynnin hinnalla tuntuu tulevan todella laajat tutkimukset, vaikkei niitä aina paperiin kokonaisuudessa kirjattaisi. (60€/2,5-3,5h, kandi tutkii ja todella koulutettu opettaja valvoo) Tämä toki hyvä asia vain mikäli eläin ei turhia stressaa (oma lemmikkimme tuntuu suorastaan tykkäävän) Aikaa kannattaa varata huolella.

21.10.2018 - 17:52 Huono kokemus:

Kohta tulee 6 tuntia odottelua täyteen, eikä kukaan edelleenkään vaivaudu kertomaan milloin sairas koira pääsee lääkärille. Jo pelkästään tämä ilman ruokaa ja ulkonakäyntiä oleminen on eläinrääkkäystä.

13.09.2018 - 10:03 Kiitollinen:

Viime viikolla kissamuorimme sairastui yöllä, joten soitin Viikin päivystykseen ja puhelimessa kertoivat ruuhkatilanteen ja päivystysmaksut. Menin sitten paikan päälle ja ilmoittauduin vahtimestarille tulostani, joka kävi hakemassa kandin paikalle. Kandi tutki kissan huolellisesti ja oli todella ystävällinen. Ottivat verikokeet toisessa huoneessa ja tulosten tultua ell tuli infoamaan. Suosittelivat tehohoitoa. Kertoi samalla hinta arvion päivystystutkimuksille, tehohoitopäiville ja ultraäänelle. Myöhemmin päivällä soitettiin ultraäänen tuloksista, diagnoosina triadiitti. Kertoivat myös että vierailuaika 17-18. Menin sitten vierailemaan tuona aikana ja kissa oli todella hyvässä kunnossa ja tehohoitajakin aivan ihana ja sydämellinen. Joka päivä klo 11 lääkäri soitti ja kertoi uutisia ja hinta arvoita (kysymättä). Kissa saatiin parin tehopäivän jälkeen stabiiliksi ja laskukin oli ell antamia arvioita paljon pienempi. Uskon, että jos olisin mennyt minnekkään muualle, olisi kissa nyt kuollut.

09.09.2018 - 15:15 kk:

Älä vie eläinystävääsi Viikkiin, jos vain on jokin muu vaihtoehto. Eivät selviä yhtään monimutkaisemmista tapauksista ja kohtelu on kylmäkiskoista, tietoja pantataan, eikä kukaan välitä miten eläimellesi käy. Maksat markkinahintaa mutta palvelu on kuin Neuvostoliitossa. Eutanasiaa ehdotetaan helposti, siihen ei kannata suostua ilman tutkimuksia jos tilanne on kuitenkin epäselvä. Lääkäri vaihtuu vuoron mukaan, joku voi olla hyvä toinen ei, mutta et voi tietää kuka eläintäsi hoitaa ja millä asenteella, eikä lääkäriä kiinnosta kun hoitaa potilasta vain hetken. Lääkärit eivät viitsi tutustua sairaskertomuksiin ja meidänkin eläimellemme määrättiin suorastaan vahingollinen ruokavalio, kun lääkäri ei ollut viitsinyt lukea papereita läpi - onneksi seuraava lääkäri huomasi sen mutta syytti tietysti meitä väärän - eli lääkärin ohjeiden mukaisen - ruoan antamisesta. Kohtelu voi olla muutenkin osaamatonta (esim. verikoetta ei osata ottaa, peräruiske annetaan väärin ja väärällä annoksella) ja eläimelle turhaa kärsimystä aiheuttavaa. Lisäksi eläintäsi saatetaan tarpeellisten tutkimusten ohella ilmeisesti käyttää opiskelijoiden harjoituskappaleena, eli tehdä hyvinvoinnin kannalta turhia tutkimuksia turhaa kärsimystä aiheuttaen, mikä on itse asiassa eläinsuojelulain vastaista. Yksi ko. paikassa töissä ollut totesi ettei ikimaailmassa toisi omia eläimiään sinne hoitoon, mikä kertonee kaiken olennaisen ko. paikasta. Karmea paikka. Vältä jos vain voit!

25.08.2018 - 03:18 Erja:

Jos haluat epäammattimaista palvelua niin hoitajilta kuin lääkäreiltä niin ehdottomasti suosittelen Viikin yliopistollista pieneläinklinikkaa. Tässä tapauksessa koira vietiin sinne puolentoista viikon oksentelun ja ripuloinnin takia,muutaman päivän oireeton ja alkoi uudestaan, eläinlääkäri tutkimatta koiraa ilmoitti että helsingissä on muitakin päivystäviä eläinlääkäriasemia??? Tämä mies lääkäri oli todella töykeä ja ammattitaidoton. Koira selkeästi kuivunnut paino tosiaan laskennut 3 kg reilun viikonaikana. Jos haluatte pitää lemmikkinne hengisssä viikki ei ole oikea hoitopaikka. Tällaisen palvelun jälkeen ei voi kun todeta järkyttävä paikka. Päivä jolloin tämä tapahtui 25.8.2018 klo. 02.20 kolmentunnin odottamisen jälkeen heillä kova ruuhka odotusaulassa olin vain tämä koira?? Reklamaatio tehdään myös ylemmälle taholle. Toivottavasti osuu ja uppoaa tämä kirjoitus tälle eläinlääkärillekkin,olisiko työuupumusta näin lomien jälkeen. Tuolla asenteella ei tosin yksityisellä eläinlääkäri asemalla olisi asiakkaita. Perheisämme on 4koiraa ja 3 kissaa herralle kiitos Länsivantaan eläinklinikalle missä asiakkaana 10v. Mahtava ammattitaitoinen henkilökunta niin hoitajat kuin lääkärit. Muutimme länsi-helsingistä itään mutta eläimet hoidetaan edelleen vantaalla.

28.07.2018 - 13:07 Kiitollinen!!!:

Meillä ei enää olisi rakasta koiraamme,joka toisena hoitopäivänä pieneläinklinikalla täytti 12 vuotta.Vaikka oli kysymys vanhahkosta hengitysvaikeuksista kärsivästä koirasta,saimme SUPER hyvää hoitoa ja kaikki päivystyksestä,teho-osastosta,kardiologista viimein kelikkaukseen hoituivat esimerkillisesti ja erittäin ystävällisesti !!! Kuitenkin leikkauksen jälkeisenä päivänä,joka sattui olemaan lauantai,olisin tarvinnut tietoa ruokinnasta,hämmästyksekseni huomasin,ettei ollut muuta numeroa kuin-mielestäni-kovinkin kallis maksullinen numero.Tämä onkin ainoa miinusmerkkinen seikka,joka koiramme hoidon yhteydessä on ollut. Joten SUUR KIITOS koko henkilökunnalle!!!

21.07.2018 - 19:08 Sonja:

Todella ikävä kokemus tällä viikolla. Lähdin mökiltä Parikkalasta ajamaan kovaa vauhtia Helsinkiin kolme päivää ripuloineen ja oksentaneen sekä aika voipuneen koiran kanssa. Omalta lääkäriasemalta Hertsikassa suositeltiin menemään suoraan Viikkiin. Siellä sain ensin odotella 10 min kun respassa ei ketään kunnes paikalle tuli erittäin epäystävällinen nainen joka ennen kuin ehdin avata suutani tiuskaisi "MIKÄ ON VIKANA?!". Kerroi tilanteen ja varmasti huomasi hätäni ja huoleni, erittäin kylmää linjaa jatkaen sanoi "kuule mä sanon ihan suoraan et kannattaa alkaa soittelemaan muualle, meillä on ihan täyttä ja voi mennä tunteja". No teinpä työtä käskettyä, pääsimme jollain pika-ajalla Mevetiin jossa koira hoidettiin alusta loppuun heti ja tiputukseen ym. Ymmärrän täysin että on ruuhkaa, mutta epäinhimillisen tylyä kohtelua ja täyttä empatian puutetta hoitoalalla en hyväksy enkä astu jalalla ko. paikkaan enää.

30.06.2018 - 14:18 viimeinen kerta:

Aamulla 8:15 sisään koiran kanssa. Ennen meitä toinen koira, pääsi sisään 8:30. Tämä tonen koira pääsi pois 09:15. Sen jälkeen odotettiin oman koiran kanssa 10:00. Mitään muuta ei tapahdu, kuin että tulee lisää koiria (+2). Kun menen 10:15 kysymään, että miksi ei tapahdu mitään. Vastaus on, että akuutit ensin???? No ei muuta kuin omaan lääkäriin, joka aukeaa lauantaina 10:00. Saatiin koiran tassu hoidettua, mutta viiminen kerta kuin verorahoilla maksettaviin julkisiin palveluihin. Ja ihan turhan yhdenkään kunnalla tai kaupungilla olevan työntekijän itkeä, että on huonot palkjat, ,tai heiltä viedään työt. Saa mennäkin.

05.06.2018 - 11:09 Lotta:

Todella huonoa palvelua ja odottamista.. Maksullinen neuvontapuhelin.. ja olen samaa mieltä... "Onkohan tämä Piilokamera", sillä niin uskomaton asiakaskokemukseni oli. Vei mun kissa heille, vain rahat mennyt ja kissa on edelleen sairas, itseasiassa sairaampi kuin ennen. Ihmettelin ja vielä ihmettelen minkäläiset lääkärit sieltä tulevat?

21.03.2018 - 16:23 pahasti pettynyt:

Koirallamme viikonloppuna virtsakiviä.kahtena peräkkäisenä päivänä koiraa hoidettiin nukutuksessa,avattiin virtsateitä vaikka oikea hoito olisi ollut leikkaus,jossa kivet olisi poistettu virtsarakosta.jälkeenpäin vasta meille kerrottii ,ettei viikissä ole resurssia leikata viikonloppuna.jos tämän olisimme tienneet,emme olisi koiraa sinne vieneet.lopputulos oli että meillä ei enään ole koiraa.toivoisimme lääkäreiltä parempaa kommunikointia asiakkaiden kanssa.mieti tarkkaan mihin koirasi viet.

18.01.2018 - 20:59 ei enää ikinä:

Tylyä ja jääkylmää palvelua.

20.10.2017 - 17:11 helena:

Huonoa palvelua ja odottamista.. Maksullinen neuvontapuhelin..

09.10.2017 - 13:28 Pia:

Koirani osallistuu tutkimukseen belgianpaimenkoirien sairastavuuteen mahalaukun syöpään. Sain koirani kanssa loistavaa ja ystävällistä palvelua koko tutkimuksen ajan. Minua on kuunneltu huolissani ja kerrottiin tarkasti millaiset tutkimukset koiralleni tehtiin. Minulle sanottiin useampaan kertaan,että voin olla yhteydessä aina jos tulee kysyttävää tai huolestuttaa joku asia tutkimukseen liittyvään. Laulava koirani Vilma oli hyvissä käsissä ja hoidossa. Siispä kaunis iso kiitos Laura Parikka tutkimusteknikko sekä eläinlääkäri Marcus Candido,

12.09.2017 - 14:04 Juu:

Jonotin lähes tunnin ajanvaraukseen kunnes luovutin ja näitä lukiessani ei tee mieli kyllä viedä tuonne...

12.05.2017 - 07:38 Rölli:

Kiitämme ystävällisestä palvelusta ja inhimillisestä eläimen kohtelusta. Mitään turhaa ei tehty, vaan asialliset tutkimukset ja omistajan toiveet huomioitiin. En ymmärrä miksi ihmiset jaksaa valittaa, meillä ei ainakaan mitään negatiivista sanomista. Menemme kyllä uudelleenkin:) Mukavaa kevättä kaikille

10.05.2017 - 11:34 Huono kokemus:

Vietiin koira kastraatioon. Lyhyesti sanottuna asiakaspalvelu oli todella kylmää ja välinpitämätöntä. Koiraa ei nukutettu omistajan edessä, eikä annettu mahdollista olla koiran tukena. He veivät koiran pakollisten kysymysten jälkeen heti viereiseen huoneeseen ja sanoivat soittavansa, kun koira on herännyt. Selvä juttu on, että tässä vaiheessa koirallamme oli erittäin suuri stressi. Tullessamme kotiin odottamaan, emme tienneet edes onko koira jo nukutettuna vai odottaako yksin jossain huoneessa, vai mitä on meneillään missäkin vaiheessa. Päivällä haimme koiran kotiin. Kun koira luovutettiin meille, oli se vielä erittäin kovassa stressissä. Huomasin heti, että vatsan alueella ja kivesten kohdalla oli sekä ärsytystä että pieniä haavoja. Kysyin tietenkin suoraan, minkä takia hänellä on näin kova ärsytys koko vatsan alueella? Hän kierteli ja kertoi, että on normaalia että trimmatessa tulee ärsytystä, pitäisi hetken päästä lähteä. Ärsytys on ollut todella kovaa, ja pysynyt jo useita päiviä. Tuskin lähtee huomennakaan. Myöhemmin myös huomattiin, että myös kivesten kohdalla on sekä ärsytystä, että irronnut ihon ylin kerros. On aika huolestuttavaa, että koira on kärsinyt niin paljon enemmän vatsan alueen ärsytyksestä ja huolimattomasta trimmauksesta, kun itse toimenpiteen jälkiseuraamuksista.

11.04.2017 - 16:32 22:

Perjantaina soitin päivystykseen ku koira alkoi täristä ja läähätellä. Hoitsu sanoi, ettei kannata tulla. La koira oli suht normaali.\r\nSunnuntaina tärinä ja läähätys jatkui (koira selvästi kipeä ja hädässä) ja soitin uudelleen. Mentiin, vaikka sanottiin, ettei kannata. Kandi teki perus kliinisen tutkimuksen, sanoi ettei voi luvata mtn (että kaikki kunnossa), mutta tulkaa uudelleen, jos jatkuu. \r\nNo maanantaina klo 16 jälkee lähettiin taas ja sama kandityttö tutki ja lääkäri tuli toteamaan, että ei mitään syytä alottaa kipulääkitystä tai tutkia tarkemmin (ottaa testejä jne). Määräs 7 pvää lepoa (lihasrasitus tms). Koiramme vinku ja läähätti kovaäänisesti ku odotettiin maksuvuoroa, joten rahastaja määräs toisen meistä koiran kanssa ulos, kun ei kuule kunnolla (haloo, oot ell.sairaalassa töissä!!))\r\nIllalla koira tärisee ja läähättää edelleen, ei pysty olemaan paikoillaan, tulee kokoajan liki/syliin. Sit soitettiinki Tammiston Evidensian päivystykseen ja sieltä käskettiin heti tulla. \r\nKoiran virtsasta löyty kiteitä, sai kipulääkkeen ja pysty vihdoin kivuiltaan lepäämään. \r\nMietin vaan mitä olis käyny, jos oltas noudatettu 7 pvän lepoa.

05.12.2016 - 08:48 Anne:

Eläin kuolee ennen, kuin otetaan puhelu vastaan. Olin 12min.jonossa.

02.09.2016 - 10:46 basic:

"Punkin piikki"!Siinäpä taas yks,joka ei ole kyllä tajunnut mistään mitään!Punkilla(oik.PUUTIAISELLA)ei todellakaan ole mitään piikkiä.

01.09.2016 - 02:09 toiminta todella uskomatonta :(:

Soitin eräänä la-iltana, kun vanha tiineenä oleva koirani oli todella tuskaisen oloinen. Uikuttanut levottomasti jo varmasti kokopäivän. Pyydettiin heti tuomaan näytille. Ilmoittauduttiin ja alkoi se piiiitkä odotus. Koiria ja kissoja meni sisään ja ulos, niitäkin vain noin. 5tyyppiä/ 4tuntia. Odotus-aulassa oli noin kolme odottajaa, koko ajan. Kello oli jo senverran, että päivystäjä lähti ja tilalle tuli elämäänsä kyllästynyt nuori vahtimestari. Hän meni koppiinsa ja höpötteli puhelimessa omia puheluitaan, ovi auki, varmasti kaikki kuuli hänen juttunsa. Ramppasi pihalla sitten tupakalla ja tapasi kavereitaan siinä ovien edessä autossa. Jep, sitten neljäntunnin odottelun jälkeen, tuli hoitaja katsomaan jonkun kissan kuntoa. Ja vähän ajan kuluttua muidenkin kuntoa, mutta meidät meinas jättää kattomatta. Huutelin perään, että voitko samalla katsoa täälläkinpäin. Todella mukava oli hoitaja, ja totesi, että ei olla niin hätätapauksia jäädä tänne odottelemaan. Kävi kyllä lääkärin mielipidettä kysymässä. Lähdettiin kotiin ja soitettiin kohtapuoleen yksityiselle päivystävälle, kun tuskaisuus jatkui. Saatiin heti apua, epäiltiin kuolleiden poikasten tai alkavan kohtutulehduksen aiheuttamaa tulehdusta. Antibiootit heti matkaan ja koiran olo helpottui, kun lääkkeet alko vaikuttaa. Joo, elikkä, miksi Viikissä ei infota mitään odottajille? Kukaan ei tuu katsomaan, arvioimaan, ei mitään? Vasta 4 tuntia odottaneena , meidän tapauksessa? Miksi ei lue seinillä toimintatapaa?Ja toivotetaan tervetulleeksi ulkopaikkakunniltakin...huhhuh. Ei ikinä enää Viikkiin. Ei onneks ollut koiran synnytys alkanut vielä, vaikka ensisynnyttäjä-vanhus ja 52päivää oli takana. Ihmettelen vaan, että eikö niitä opiskelija-hoitajia voisi siellä pyöriä ja rauhotella eläimiä ja heidän omistajiaan? Todella edesvastuutonta toimintaa, ja ymmärrän, että vakavimmat tapaukset etusijalla. HuhHuh. Ja myöskin pitää maksaa soitosta sinne, ja yleeensä vielä jonottaa. Kaikki ei pysty puhelimistaan soittamaan 0600 alkusiin, ja ainut eläinten päivystys, ellei yksityisille oo varaa!! Ja ei muuten ole halpaa tuollakaan. Jotain parannusta toivoisin, ja en ole ainut!!

24.08.2016 - 14:40 Hämmentynyt:

Soitin ja kysyin hammaskiven poistamisen noin hintaa. Kyse on 5 vuotiaasta koirasta jolla on jonkin verran hammaskiveä. Hinta-arvioksi annettiin " Ei ainakaan alle 500€ " Pitää ottaa röntgenit ja kaikki. Totesin soittaneeni täysin väärään paikkaan. Tiedänpähän ainakin sen,että rahastus on heillä hyvin halussa.

06.08.2016 - 15:13 Kotieläimet:

Viimeksi kun kävin Viikissä, jouduin odottamaan niin kauan, että marsumme kuoli odotusaulassa. Sen koommin en ole siinä asemalla käynyt. Yksityisissäkin asemissa on paljon korjattavaa.

14.06.2016 - 07:26 Yllättynyt:

Tyttäreni oli viime yönä ripuloivan ja oksentelevan 11 viikoisen pennun kanssa odottelemassa hoitoa jonne ohjattiin toisesta eläinlääkäristä. Tyttäreni odotti pennun kanssa ainakin 4 tuntia. Odotusaulassa ei ollut näkynyt kuin yksi asiakas. Ensimmäinen lääkäriaseman lääkäri oli sanonut että parempi mennä Viikkiin että ehtii saada riittävästi nesteytystä ettei koira menehdy... Kyllä tämä laittaa mietityttään monella tavalla. Elämässä on niitä kurjia ja nurjia puolia mutta tämä on vähän kohtuutonta.

31.03.2016 - 11:51 Ell kommentit kyseisille tietämättömille:

1. huolestunut: "Miksi numeron on oltava maksullinen? Mun pitäis saada apua lemmikilleni, mutta en pysty soittamaan tuollaisiin numeroihin." - aina voi mennä paikalle. Toiseksi, jos sinulla ei ole varaa maksaa eläimesi hoidosta, lopetuta se, koska ei ole eläinlääkärin velvollisuus tehdä töitä ilmaiseksi. 2. Kopposele: "Varhain sunnuntaiaamuna veimme oirehtivan koiramme päivystykseen. Aulassa ei ollut ketään. Odotimme vuoroamme" Pitää itse ilmoittautua, ei vastaanottohenkilö voi tietää kuka olet tai mikä asiasi on ellet itse sitä tee, sillä olisit voinut odottaa jotakuta jostain muusta syystä. 3. Heikkoa: "Itse hätäännyin, kun ekaa kertaa tuli koiran epilepsiakohtaus kohdalle.Soitin päivystykseen 5.30 ja kuvailin oireet vallan tarkasti (jotka myöhemmin osoittautuivat varsin tyypillisiksi).Vastannut henkilö ei sanonut oikeastaan mitään, ei sitäkään, että kannattaa ihan hetki odottaa, jos varsinainen kohtaus on mennyt alle 5 min ohi.Jos sen olisin tiennyt, en todellakaan olisi lähtenyt " Ei ole asianmukaista antaa diagnoosia tai moista ohjetta puhelimessa, koska hoitovastuu siirtyy silloin sille vastaajalle, joka on todennäköisesti opiskelija - siitä vasta joutuukin oikeuden eteen korvausvastuussa jos antaa tuollaiset ohjeet, ja tilanne olisi huono On omistajan vastuu tuoda eläin hoitoon, jolloin eläimen tila arvioidaan sen mukaisesti mikä tilanne silloin on - ja tämänkaltaiset rutinat kertovat vain että omistajalla ei ole käsitystä eläinlääketieteestä eikä hoitovastuusta. (Verikoe on indikoitu, ja täysin asiallinen sillä mm. diabetes voi aiheuttaa mm epilepsian kaltaisia oireita verensokerin laskiessa liian alas, samoin kuin tulehdus joka näkyisi verikokeessa)

13.03.2016 - 21:59 Täysin käsittämätöntä ja edesvastuutonta touhua...:

Olin lemmikkini (kissa) kanssa 9.3.Viikissä hengenahdistuksen / hengitysvaikeuksien takia. Opiskelija (5:nen vuoden) teki haastattelut ja tutkimukset - todella miellyttävä ja rauhallinen - ELL käväisi paikalla - mi suorittamaan leikkausta, jonka jälkeen lupasi palata takaisin, Laboratoriokokeet otettiin, Käytiin röntgenissä, jossa myös itse toimin "avustajana" suojavarusteet päälle puettuna. Kaikki sujui mallikkaasti ja rauhallisesti. Lääkäri tuli - kirjoitti lääkereseptin ja hoito-ohjeet - Röntgenkuvista soitin sovitun mukaisesti parin päivän kuluttua - siinä yhteydessä sovittiin myös kontrollikäynti huhtikuun alkupuolelle.. Mikäli ilmenee kysymyksiä tms. - pyydettiin ottamaan yhteyttä. Jo parin päivän kuluttua olisin tarvinnut keuhkoputkia laajentavaa suihketta = jota käyntimme yhteydessä inhalaattorilla annettiin - siitä ei vaan reseptiä tullut mukaan. Pahaksi harmiksi kyseinen ELL oli vapaalla ja viestini menivät hänen puhepostiinsa. Soitin siis päivystyksen ajanvaraukseen ja kerroin asiani. Ei käy - ensinnäkään eivät kuulemma pääse koneelle näkemään tapausta. :) Kun sitkeästi jankkasin asiaani, tyttö lupasi tehdä poikkeuksen = keskustella paikalla olevan ELL:n sekä kolleegansa kanssa ja soittaa minulle. Jonkin ajan kuluttua sain soiton: eivät voi reseptiä apteekkiin soittaa - vaatii kyllä paikanpäällä käynnin :) Siinä vaiheessa itselläni "alkoi keittää" - niin töykeätä palvelua ja kohtelua! Jätin asian siihen. Suunnittelin mennä jonnekin muualle. Kunnes taas seuraavana yönä tuli hengenahdistuskohtaus - hyppäsin taksiin - hakeakseni reseptin - tai ainakin "annoksen' suihketta - valitettavasti!!! Lemmikkini koppa otettiin vauhdilla "jonnekin' - opiskelijatyttö rupesi täyttämään tietoja

12.03.2016 - 18:05 Kiitokset hyvästä hoidosta:

19.2. perjantai-iltana koirani sai yli puoli tuntia kestäneen rajun epilepsiakohtausryppään. Soitin, kerroin asian ja sain kehotuksen lähteä heti sairaalaan. Aikaa meni odotellessa, mutta se ei kovasti haitannut, koska koiran kohtaussarja oli jo mennyt ohi. Kandi hoiti rauhallisesti ja taitavasti; ELL kävi kahteen kertaan tarkistamassa toimenpiteet ja selvitti perusteellisesti kotihoito-ohjeet. Lisättiin toinen lääke tukemaan epilepsiakohtausten poissapysymistä ja määrättiin rauhoittava peräruiske mahd. kohtauksen aikana tarvittaessa annettavaksi (tällaisesta mahdollisuudesta ei oma eläinlääkäri ollut koskaan edes maininnut). Yhteensä aikaa käynnillä meni yli kolme tuntia, mutta se on ymmärrettävää, koska kyseessä oli ilman ajanvarausta tehty päivystyskäynti ja opetussairaala, missä opiskelijat tekevät työt eläinlääkäriopettajien valvonnassa ja varmistamina. Lisäksi käynnillä sovittiin kontrollikäynti viikon päähän. Myös kontrollikäynti sujui mallikkaasti ja huomattavasti nopeammin, koska aika oli jo varattu etukäteen. Kiitos hyvästä hoidosta!

28.01.2016 - 14:27 Heikkoa:

Itse hätäännyin, kun ekaa kertaa tuli koiran epilepsiakohtaus kohdalle.Soitin päivystykseen 5.30 ja kuvailin oireet vallan tarkasti (jotka myöhemmin osoittautuivat varsin tyypillisiksi).Vastannut henkilö ei sanonut oikeastaan mitään, ei sitäkään, että kannattaa ihan hetki odottaa, jos varsinainen kohtaus on mennyt alle 5 min ohi.Jos sen olisin tiennyt, en todellakaan olisi lähtenyt ajamaan pimeässä ja sateessa otattamaan täysin turhan verikokeen - epilepsia kun ei edes näy siinä! Harmittaa, kun itsellä oli kova huoli, olisi pitänyt googlata ensin, mutta luulisi tuollaisessa paikassa tunnistettavan selkeät oireet ihan kerrottunakin.Vielä kovasti suositeltiin jättämään koira koko päiväksi neurologin tuktittavaksi, jos olikin jokin muu, esim. kohtutulehdus!! Siis kyllä, näin sanoi EL.Totesin, että siihen ei kyllä neurologia kaivata, kiitin avusta ja lähdin tosiaan 200e köyhempänä, mutta niin paljon viisaampana.Kiitos googlen.

24.09.2015 - 20:47 Tara:

Menin sunnuntai-iltapäivällä 8-vuotiaan Tara-koirani kanssa Viikkiin tassun tulehtumisen vuoksi. Koira ei pystynyt enää kunnolla kävelemään. Ilmoittauduin ja istuin odottamaan. Kaksi tuntia meni ja koiria meni vasemmalta ja oikealta ohi - kaikkia muita koiria tultiin vastaanottotilaan tutkimaan - paitsi ei Taraa. Kukaan ei tullut sanomaan mitään, neuvomaan - seinillä ei ollut mitään informaatiota toimintatavasta. Kun sitten tuntien odottamisen jälkeen aukaisin suuni aulassa ja kysyin henkilökunnalta, miksi kaikki meneät ohi, vaikka koirat kävelevät omilla jaloillaan - sain vastaukseksi ulkoaopitun ja kylmän vastauksen "tämä on vastaanottopoliklinikka ja henkilökunta arvioi potilaiden kiirellisyyden". HALOO - ONKO KETÄÄN KOTONA - VAI KULJETTEKO SAMMUTETUIN LYHDYIN. Miksi toimintatapaa ei kerrota ilmoittautumisen yhteydessä? Miksi toimintatapaa ei ole kirjattu odotusaulaan asiakkaiden näkyville? Miksi kukaan ei kerro mitään tuntikausia odottavalle asiakkaalle? Lähdin sanaakaan sanomatta pois ja menin seuraavana aamuna Koskelan Vetekiin. Sain palvelua heti, hymyn, tutkimuksen (punkin piikki syvällä tassussa), selityksen ja lääkkeet. Viikissä tuli ajatus mieleeni "onkohan tämä Piilokamera", sillä niin uskomaton asiakaskokemukseni oli.

23.09.2015 - 09:38 Ilta Sanomat:

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288589698506.html

12.08.2015 - 12:12 Kopposele:

Varhain sunnuntaiaamuna veimme oirehtivan koiramme päivystykseen. Aulassa ei ollut ketään. Odotimme vuoroamme, kello kävi ja kaikki meidän jälkeemme tulleet potilaat kutsuttiin kyllä sisään. Olimme kai liian rumia ja tavallisen näköisiä. Vaisu koiramme makaili penkin alla. Saimme tarpeeksemme ja lähdimme Malmin Animagiaan. Koirallamme todettiin pikaista hoitoa vaativa kivestulehdus. Tullessamme Animagiaan koiramme oli jo shokkitilassa, pahasti kuivunut ja alilämpöinen. Todella harmittaa, että pitikin odotella aivan turhaan hienosto- Viikissä vaikka näin, että koira ei reagoi enää mihinkään. Hyvä, että lähdimme muualle. Olin lapsellinen luullessani, että saisimme jopa apua.

08.04.2015 - 22:18 huolestunut:

Miksi numeron on oltava maksullinen? Mun pitäis saada apua lemmikilleni, mutta en pysty soittamaan tuollaisiin numeroihin. Siis 0600 numeroon. Kello on 22 ja rapiat. Joten se on ainut mikä olisi auki. Kiitos sikana

Kerro oma mielipiteesi

Kuvat

Lataa kuva

Arvostele palvelu: