Länsi-Vantaan Eläinklinikka

Osoite:

Liesikuja 4, Vantaa

Puhelinnumero:

(09) 436 90 480

Arvioinnit:
3.44, 16 ääntä

Näytä kartalla

Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Palvelun kuvaus

Avoinna ma-pe 8-20

Kommentit

16.12.2021 - 17:03 Liselotte:

Iäkkäiden koirien vaivoihin tuntuu aina olevan eutanasia ainut ratkaisu, vaikka toiselta eläinlääkäriltä olen saanut vanhukselle tätä kirjoittaessa jo yli vuoden lisää elinaikaa. Kuten joku muukin kirjoitti, niin kovasti suositellaan ja suorastaan painostetaan "pelottelutarinoilla" kaiken maaailman verikokeisiin yms turhiin tutkimuksiin. Joku alla kaipasi päivystystä, mutta väistämättä se johtaa hintojen nousuun. Hinnat jo nyt kohtalaisen kalliita. Voin suositella vain nuorten koirien perusvaivoihin (ripuli, oksentelu, rokottaminen). Yhtään eksoottsisempaa asiaa täällä ei kannata tutkittuttaa.

13.04.2021 - 19:56 Karvakorvan omistaja :

Olen oman koirani kanssa käynyt täällä jo yli 10 vuotta ja aina on hoidettu erittäin hyvin. Kysellään karvaisen kaverin vointia tarkkaan ja aina löytyy nameja ja rapsutuksia. Leikkaukset (sterilointi ja erinäisiä rasvapatteja jne) on menneet hyvin, eikä mitään komplikaatioita ole ollut. Pariin kertaan tarvittu erikoislääkäriä, mutta täältä on aina neuvottu, että mihin ottaa yhteyttä. Ja tänne on aina palattu, kun paikka tuntuu oikealta. Varmasti tullaan vastakin, nykyisen ja tulevien koirien kanssa.

12.12.2020 - 17:36 koiruus:

Sain eilen koiralleni asiallista ja kiitettävää hoitoa. Soittivat varattuani netistä ajan maanantaille, että koira pääsee jo perjantaina hoitoon. Siitä suuri kiitos! Ei moittimiseen aihetta.

15.03.2019 - 08:39 Koirat, kissat ja marsu.:

Meidän lauma jo useammassa sukupolvessa on kuulunut asiakaskuntaan vuodesta 2006. Hoito on aina ollut kiitettävää, huoliani on kuunneltu ja eläimet huomioitu hyvin. Eläinlääkärit Vivi, Teija ja Anna ovat hoitaneet meidän laumalta isot ja pienet ongelmat, lemmikkieni elämän alusta loppuun asti. Vaivoja on ollut isoja ja pieniä vuosien varrella. Leikkauskomplikaatioita ei ole ikinä tullut, arvet lemmikeillä ovat jääneet lähes plastiikkakirurgin taidonnäytteiden näköisiksi. Kliniikalla on hyvät kuvantamis- ja tutkimusmahdollisuudet, joten mysteerisairauden yllättäessä on ollut mahdollista selvittää juttu yhdessä paikassa. Muutaman kerran vaiva on kaivannut jonkun muun alan erikoiseläinlääkäriä, joka on sanottu suoraan ja osattu vielä suositella hyviä. Näen, että on kypsää ja hienoa tunnistaa koska ammatillinen osaaminen jollain alueella on rajallista ja suositella muun putiikin lääkäriä, vaikkei se olisi yrityksen kannalta "fiksua." Erityisesti kunnioitan myös sitä, että suoraan on kerrottu, myös siellä elämän loppupäässä, että aika lähestyy ja lopetuksen tapahtuessa on saanut olla rauhassa lemmikkinsä kanssa hyvästelemässä viimeisellä reissulla. Hoito on ollut kokonaisuudessaan tahdikasta ja empaattista. Pieneläinhoitajat ovat tarjonneet oman arvokkaan panoksensa lemmikkien hoitoon. Esimerkiksi marsun vaikeassa ripulitaudissa eksoottisten eläinten erikoiseläinlääkäri suositteli lopetusta, mutta täällä vakiopaikassa eläinhoitaja keksi, että voisi kokeilla vielä lehmille tarkoitettua vatsalääkettä muun hoidon lisäksi viimeisenä vaihtoehtona, joka pelasti hengen ja marsu eli vielä monta hyvää vuotta. Reilun vuosikymmenen kuluessa Länsi-Vantaan eläinkliniikan henkilökunta on saavuttanut ehdottoman luottamukseni ja kunnioitukseni. Hoitovaihtoehdoista on kerrottu rehellisesti suoraan ja kaikki tarvittavat tutkimukset on tehty, esimerkiksi iäkkäistä kissoista otetaan labrat ja varmistetaan, että kestävät nukutuksen. Näkee selvästi, että hoito lähtee eläinten hyvinvoinnista ja omistajan tarpeista. Suosittelen lämpimästi ja käytän näitä palveluita jatkossakin.

10.06.2017 - 09:33 Marjo:

En suosittele ko. paikkaa kenellekään. Heidän välinpitättömän asenteensa takia minun koirani menehtyi. En saanut heiltä apua, vaikka soitin heille, kun koiralleni oli aloitettu lääkehoito vakavaan tautiin ja koiran kunto romahti lääkekuurin aloitettua. Lääkäri vain totesi (kun hoitaja oli käynyt asiaa kysymässä, ei tullut itse puhelimeen), että lopetetaan lääkekuuri viikonlopuksi ja menkää päivystykseen, jos olo huononee. Vaikka kerroin, että koira on todella huonossa kunnossa. Soitin myös seuraavana päivänä kaksi kertaa, koska koira oli huonommassa kunnossa, niin vastaus oli, että katsotaan tilannetta maanantaina! No, päivystykseen menimme ja saimme ammattitaitoista apua, jota olin kaivannutkin, maanantaina lääkäri sitten soitti ja kerroin, että koira on todella huonossa kunnossa ja sai päivystyksessä nesteytystä ja vatsa ultrattiin, ja kysyin, että jos tulemme vastaanotolle heti samana päivänä, koska koira on niin huonona, lääkäri pyysi meitä tulemaan vasta seuraavana päivänä, koska heillä silloin olisi ultralääkäri. No, se oli meille myöhäistä, koska seuraavana yönä menin koiran kanssa taas päivystykseen koiran kovien kipujen takia, se kadetroitiin, nesteytettiin, mutta siitä ei ollut apua. Koira menehtyi. Soitin aamulla tuonne klinikalle ja kerroin tapahtuneesta, niin hoitaja ei pahoitellut tapahtumaa eikä ollut mitenkään myötätuntoinen, ainostaan sanoi, että peruu sen varatun ajan sille ultralääkärille! Karua toimintaa!!!!

11.02.2017 - 11:25 Hyvää ja huonoa!:

Olen käyttänyt pienten juttujen takia ko. klinikalla koiraani n. 10 vuoden aikana ja palvelu on ollut oikein hyvää ja ystävällistä (joskin tietysti kallista) . Käytin vuosi sitten harmittomien kasvainten poistossa ja nyt kohdun ja munasarjojen poistossa. Molemmat ovat muuten menneet ihan hyvin, palvelu on ollut hyvää ja ystävällistä, mutta se ettei ole minkäänlaista päivystystä edes leikkauspotilaille iltaisin ja viikonloppuisin, on aiheuttanut turhia lisäkustannuksia molemmilla kerroilla. Täytynyt viedä muualle ja maksaa asiasta, joka olisi kuulunut leikkauksen hintaan, jos klinikalla olisi edes puh.päivystys ko. potilaille. Klinikan omistajalle terveiset, että ensi kerralla jos tulee tarve leikkaukseen niin vien koirani sellaiseen paikkaan, jossa pidetään huoli myös leikkauksen jatkohoidosta. Valitettavasti tuntuu siltä, että nämä klinikat myös 'rahastavat' lemmikkien omistajia ja määräävät turhia tutkimuksia. Miksi esim. kuvata nivelrikkoja, jos ainut lääke on pienet lenkit ja kipulääkitys, miksi täytyy ottaa verikokeet ennen hammaskiven poistoa? Ei ihmisillekään täydy. Miettikää asioita, ennenkuin suostutte kaiken maailman tutkimuk- siin. Henkilökunnalle voin antaa ison kiitoksen!

19.12.2016 - 12:21 Aasiakas:

Olemme käyneet neljästi. Joka kerta erittäin hyvä ja kohtelias palvelu. Eläinlääkäri Teija todella asiantunteva ja ammattitaitoinen. En ymmärrä huonoja kokemuksia tästä eläinlääkäriasemasta. Suosittelen omien kokemusten perusteella lämpimästi.

16.12.2016 - 00:43 Vilin omistaja:

Olen ollut tyytyväinen Vili-koirani vuosien varrella saamaan hyvään hoitoon klinikalla. Henkilökunta on ollut ystävällistä ja asiantuntevaa. Useita pieniä ja isompiakin vaivoja on tuolla hoidatettu ja voin kyllä suositella!

28.10.2016 - 16:43 Maylea:

Olen käynyt täällä koirani kanssa muutamia kertoja ja palvelu on mielestäni aina ollut hyvää. Eläinlääkäri tosin on ollut usein myöhässä noin vartin verran. Toimenpiteet on suoritettu asiantuntevasti, minua on kuunneltu ja olen aina saanut kattavat ohjeet kotiin. Ilmapiiri on hieman kiireinen. Suurin miinus on kuitenkin korkeat hinnat. Pienituloiselle lemmikinomistajalle tämä klinikka on melko tyyris, jos hoidon tarve on jatkuvampaa.

22.11.2015 - 12:35 Emmi:

En suosittele! Muutaman kerran käyneenä on todettava että enää en mene. Ensimmäisellä kerralla eläinlääkäri oli hyvin kiireisen oloinen. Eläinlääkärillä tuntui olevan tärkeämpiä asiakkaita kuin me. Eläinlääkäri pyysi hoitajan ottamaan verinäytteen koirastamme, mutta tulikin hakemaan hänet keskenkaiken pois, sillä jollekin toiselle koiralle piti tehdä jotain. Koirallamme oli jo kiristysside jalassa ja hoitaja ehdotti että ottaisi näytteen ensin, mutta se ei käynyt eläinlääkärille sillä toinen asiakas oli odottanut jo tarpeeksi kauan. Eläinlääkäri ei tuntunut kuuntelevan huoliamme ollenkaan. Jatkohoitoon palasimme samaan paikkaan, mutta toiselle eläinlääkärille. Eläinlääkäri oli erittäin tyly muuta henkilökuntaa kohtaan. Eläinlääkäri oli aikataulusta myöhässä, ja kun hoitaja kävi pyynnöstäni kysymässä aikataulusta, kuului odotustilaan eläinlääkärin rähjääminen hoitajalle. Koirani verinäytteitä piti kontrolloida, mutta eipä sekään mennyt kuten olisi pitänyt. Ensimmäisellä kerralla oli hoitaja joka otti verinäytteen siististi samantien minun kiinni pitäessä. Toisella kerralla en saanut olla paikalla kun ilmeisesti joku opiskelija näytteen otti. koiraltamme oli leikattu kahdesta jalasta karvat pois isolta alueelta, ja koira palautettiin jalka veressä. Eläinlääkärin piti soittaa tuloksista, mutta mitään ei kuulunut. Kävin itse klinikalle seuraavana aamuna(pääsin sisään jo puoli tuntia ennen paikan aukeamista) ja selvisi että verinäytteet olivat edelleen tekemättä. Hoitaja(sama joka otti näytteen myös ensimmäisellä käyntikerralla) otti koirasta uuden näytteen samantien ja pahoitteli tilannetta. Pyysin tuloksia sähköpostiini, ja sainkin ne puolen tunnin kuluttua(eli samoihin aikoihin kun paikka vasta oikeasti aukesi), eläinlääkärin soittoa odottelin viikon! VIIKON! Jos koirallani olisi ollut jotain vakavaa, olisi viikko voinut olla liian pitkä aika odottaa. Koirapuistossa juteltuani on selvinnyt että osa paikan työntekijöistä hoitaa työnsä kunnolla ja ammattitaidolla, osa ei. Ilmeisesti täälläkin on otettu opiskelijoita halvalle, ja sen valitettavasti huomaa. Itse en enää koiraamme täällä käytä.

Kerro oma mielipiteesi

Kuvat

Lataa kuva

Arvostele palvelu: