Eläinsairaala Evidensia Finnoo

Osoite:

Finnoontie 31, Espoo

Puhelinnumero:

0201 800 710

Sähköposti:

finnoo@evidensia.fi

Arvioinnit:
3.00, 15 ääntä

Näytä kartalla

Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Palvelun kuvaus

Univet-eläinlääkäriasemien palveluihin kuuluvat kaikki eläinlääketieteelliset palvelut perushoidosta erikoisosaamista vaativiin tutkimuksiin ja toimenpiteisiin. Korkeatasoisten hoitomenetelmien ansiosta lemmikkisi myös toipuu nopeammin. Avoinna ma-pe 7:30-20

Kommentit

06.07.2022 - 16:33 Osittain hyvä paikka:

Erikoishoito (koirani polvi on leikattu urheilukoiraklinikalla) on todella laadukasta ja hyvää, vaikkakin kallista. Mutta perus terveydenhuoltoa en suosittele suorittamaan täällä koska hinnat ovat lähes tuplasti sitä mitä muilla alueen palveluntarjoajilla, parkkipaikkatilanne on katastrofi ja jos kiinnyt yhteen eläinlääkäriin, on häntä välillä mahdotonta saada varattua uudestaan jos ei ole erikoiskäynnistä kyse ja ainakin itselleni tuttu ELL on tärkeä asia. (Laskin esimerkiksi että koiraan hampaanpoisto olisi maksanut tuolla tonnin enemmän kuin normaalisti käyttämälläni klinikalla. Hammas poistettiin mutta ei Evidensialla.)

23.07.2017 - 15:39 Tympeää palvelua:

Vein muutamia vuosia sitten tänne kissani tarkastukseen vatsakipujen vuoksi, koska en saanut aikaa samalle päivälle vakkarilääkärille Tapiolassa. Ultrassa paljastui, että kyse oli vakavasta kasvaimesta. En ole koskaan törmännyt niin epäempaattiseen ja tympeään naislääkäriin. Kallista ja huonoa palvelua - toimimaton yhtälö. Ei olisi tullut mieleenkään antaa eutanasiaa hoidattavaksi tälle paikalle. Vältän koko paikkaa ja ketjua, johon kuuluvat.

14.06.2016 - 10:07 Chico:

Todella hyvää hoitoa saatiin. Suuri leikkaus jota ei edes muilla eläinlääkäriasemilla tehdä onnistui loistavasti. Olemme erittäin tyytyväisiä.

25.11.2015 - 17:23 Koiranomistaja:

Ihan hyvä paikka, vaativat hoidotkin onnistuu. Mutta järjettömän kallista!

28.11.2014 - 21:24 KT:

Todella kovat hinnat. Ei kiitos enää.

29.04.2014 - 09:23 Au ja mau:

Aivan järkyttävät hinnat! Minua varoiteltiin kyseisen paikan hinnoista, mutta kun lähellä sijaitsee ajattelin nyt kuitenkin käydä kokeilemassa. Kävimme siellä kissamme kanssa normaalina arkipäivänä virka-aikaan. Kissalta otettiin muutama labrakoe (valmistuivat 10 minuutissa, joten eivät voi olla kovin kalliita testejä) ja vähän tunnusteltiin. Kokonaisuudessaan vietimme siellä tunnin, josta suurin osa oli odottelua. Hinnaksi tuli reilut 300 €. Hinnat ovat vähintään kaksinkertaiset alueen muihin eläinlääkäreihin nähden. Hoito oli ihan ok, mutta ei mitenkään parempaa kuin mitä muualla ollaan saatu. Jäi kyllä viimeiseksi kerraksi.

20.04.2014 - 13:51 Kohta entinen kanta asiakas?:

Voi sääli ku hyvä paikka muuttunu vuosie varrella- monta vuotta saatiin asiantuntevaa ja ystävällist palveluit, tosin aika kovaan hintaan. Nyt vaan kovaan hintaan?- taitaa olla suomen korkein poliklinikka maksu? Yli kolmen kympin!!!. Onneks sentään muutama "vakkarilääkäri" jos todella tarttee apuva. Onneks on nykyään muit vaihtoehtoi

Kerro oma mielipiteesi

Kuvat

Lataa kuva

Arvostele palvelu: