Eläinsairaala Aisti

Osoite:

Virtatie 9, Vantaa

Verkkosivu:

http://www.aisti.info

Puhelinnumero:

010-4232142

Sähköposti:

info@aisti.info

Arvioinnit:
3.19, 73 ääntä

Näytä kartalla

Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Palvelun kuvaus

Työaika arkipäivisin on klo 8.00-20.00. Palvelumme: Päivystys 24 tunnin jatkuva päivystys sisältää sairaalaosaston ja tehohoitoyksikön. Perusterveydenhoito Rokotukset, hammashoidot, pienet leikkaukset, iho- ja korvasairauksien hoito, kastraatiot ja sterilaatiot. Erikoisosaaminen Sisätaudit, ortopedia-kirurgia, neurologia, akupunktio, fysioterapia. Laitteet ja tutkimukset

Kommentit

20.05.2024 - 14:48 Ei ainakaan tuonne:

Lääkkeitä, jotka määrättiin, ei saa apteekista. Kolme soittoa pitkin päivää. Kukaan ei ehdi soittaa takaisin, että voisiko jollakin lääkkeellä korvata. Raha kyllä kelpaa. Ai niin. Olisin soittanut seuraavana päivänä vielä kerran, mutta sitten painettiinkin jo varattua.

01.05.2024 - 09:19 Sulo:

Käytiin aistissa 29.4 koiran luomi tulehduksen vuoksi.Ohjattiin vastaanotto huoneeseen noin 20 min ennen varattua aikaa.Sitten odotettiin ja odotettiin aika oli 17.30 ja 17.50 menin vastakkaisesta ovesta operaatio huoneeseen ja huusin että mihin se eläinlääkäri jäi. Hetken päästä hoitaja ilmestyi vastaanotto huoneeseen ja pahoitteli sanoin että pahoittelut ei nyt auta tuotko koiran passin niin lähdemme tästä menemään, enkä muuten maksa tästä mitään.Hoitaja sanoi että jos lääkäri on puoli tuntia myöhässä niin silloin en joudu maksamaan . Sanoin että okei katsoin kelloa ja ilmoitin että nyt sillä lääkärillä on 7 minuuttia aikaa ilmestyä tähän huoneeseen. No lääkäri tuli minuuttia ennen ajan umpeutumista. Lähdimme kotiin hoidon saatuamme ja lääkkeet. Kotona huomasimme että koiran kaula vuotaa verta. Kaulassa viilto noin 2 cm vuotaa niin että mitä siellä hoito huoneessa on oikeen tapahtunut.

14.12.2023 - 21:13 Sansaf:

Meidän kokemus Aistista oli erittäin hyvä, vastaanotto oli ystävällinen sekä pääsimme lääkärille samantien kun oli meidän aika. Aivan ihana ja asiantunteva nuori naislääkäri tutki meidän bostonin, jolla magneettikuvauksessa todettiin 2 välilevytyrää. Nyt konservatiivinenhoito 3 viikkoa kipulääkkeineen, ja jos ei mene ohi, niin leikkaus edessä. Hinnat ainoa miinus sairauslomalaiselle???? magneettikuvaus 1200e( josta vakuutus korvasi suuren osan) mutta leikkaus on 2200e ja vakuutuskatto täynnä joten omasta pussista menisi. Toivomme että meidän poika paranee levolla!

14.11.2023 - 19:58 Vastaanotto:

Töykeää ja ylimielistä.Taitaa tyttö olla väärällä alalla…

12.05.2023 - 11:37 Kati:

Kiitos nopeasta hoidosta! Ajettiin n.500km ja toin aamusta halvaantuneen koiran lääkäriin. Heti kuvattiin ja tästä suoraan leikkaukseen. Iltapäivällä päästiin jo ajelemaan kotiin päin. Muutaman päivän päästä pääsi jo itse jaloilleen ja kuntoutus alkoi. Mukava henkilökunta ja ammattitaitoinen lääkäri. Ainoa miinus hurja hinta, mutta mitäpä sitä ei oman perheenjäsenen eteen tekisi.

16.04.2023 - 22:18 Ei ikinä enään:

Raha ratkaisee aistissa ja lemmikkisi arvo mitataan rahassa, mutta kahvia saat juoda ilmaiseksi. Henkilökunta supisee oven takana, että omistajat ovat kelan asiakkaita ja niiltä ei voi nyysiä paljon rahaa joten kassa virkailija toteaa jos ei ole rahaa vaadittaviin toimenpiteisiin halvemmaksi tulee lopettaa lemmikki.

16.04.2023 - 21:33 MIKÄ TAHANSA MUU KUIN AISTI:

Kassa virkailija oli erittäin vihamielinen ja ei omaa minkäänlaista tunneälyä surevaa ja hädän alaista omaista kohtaan. Kissani sai viikonloppu yönä kohtauksen ja soitin seuraavana aamuna aistiin. Kiireessä ja hädässä lähtiessämme en ajatellut kuinka maksan kyseisen käynnin saati ulkopaikkakuntalaisena järjestäisin kyydin minulle ja lemmikilleni. Laskun maksu vaiheessa totesimme että luottotiodottomana minulla ei ole oikeutta heidän maksu sopimukseen ja jos minulla ei ole mahdollisuus maksaa hoidon vaatimaa kustannusta joka olisi ollut 2000 euroa, niin halvemmaksi tulee lopettaa kissa joka maksaa 400 euroa. Onneksi tililläni oli juuri sen verran että pystyin kustantamaan rakkaan lemmikkini lopetuksen. Kyseinen kohtaus tuli yllättäen ja en osannut varautua tulevaan.

24.01.2023 - 11:25 En voi suositella:

Aistin neurologin mukaan koirallani oli vain käytöshäiriöitä, vaikka kuka tahansa koiria ymmärtävä pystyi näkemään, että kyseessä oli jotain ihan muuta. Kuukauden sisällä koira kuoli eteneviin oireisiinsa. Vika oli pikkuaivoissa.

07.01.2023 - 20:59 En suosittele:

Tein valituksen huonosta hoidosta ja vastineissa osa eläinlääkäreistä valehteli. Huono, piittaamaton hoito, turhaa kärsimystä koiralleni ja lopputuloksena vein koirani lopetettavaksi muualle.

11.09.2022 - 17:38 Mäykkyneiti Noora:

Meidän Noora sai apua heti. Mäykkyhalvaus, kuvat ja leikkaus. Hyvät ohjeet kotiin ja lääkkeet. Ystävällisiä ihmisiä ja osaavia. Maksoihan se maltaita, mutta saatiin pitää Noora. Ja mukavasti näyttää toipuvan.

31.08.2022 - 17:05 Tyytymätön:

Olen todella tyytymätön paikkaan: koiralle tehtiin diagnoosi, jonka kaksi lääkäriä toiselta eläinlääkäriasemalta totesi viikon kuluttua aivan vääräksi. Koiran hoidon saanti viivästyi kuitenkin sen verran, että se ehti kuolla. :(

13.03.2022 - 07:48 Jasmi:

Kiinanharjakoirani on leikattu kaksi kertaa Aistissa viiden vuoden välein eri paikkaan tulleen välilevytyrän ja halvauksen takia. Voin lämpimästi suositella paikkaa, hoitoa ja koko henkilökuntaa! Molemmilla kerroilla eläinlääkärinä toimi Janis Baltkajs. Olen tyytyväinen.

10.02.2022 - 09:07 Kk :

Tämä oli toinen vierailumme muutaman vuoden sisään Aistissa, molemmilla kerroilla koiraltamme on leikattu tyräytynyt välilevy. Saimme ajan Aistiin nopealla varoitusajalla ja pääsimme koiramme kanssa heti magneettikuvaan ja siitä samalla nukutuksella leikkaus joka meni hyvin. Omistajana sain luonnollisestikin itse päättää mitä tehdään ja eläinlääkäri kertoi asiallisesti vaihtoehdoista. Koiran neurologisissa ongelmissa voin erittäin lämpimästi suositella paikkaa.

16.12.2021 - 17:11 Meri:

Oikein amamttitaitoinen ortopedi, jolla papprainen sai lisää energiaa elämäänsä. Eutanasia otettiin puheeksi vasta sitten kun otin asian itse puheeksi. Kilpailija ehodtti heti eutanasiaa. Still going strong! Ainut miinus siitä, että varattu aika alkoi n. 20 min myöhässä.

12.12.2021 - 11:53 Perhonen:

Saimme erittäin hyvää hoitoa Aistin päivystyksessä. Olimme varautuneet odottamaan pitkään, mutta saimme hoidon todella nopeasti. Henkilökunta ei antanut kiireen näkyä. Eläinlääkäri osaava ja ystävällinen. Hoitaja oli rauhallinen, ystävällinen ja hommat hoituivat.

26.04.2021 - 21:49 Jansku:

Nuo kysymysmerkit tulivat hymiöstä, joita tämä sivusto ei nähtävästi tue.

26.04.2021 - 21:49 Jansku:

Erittäin osaava lääkäri Rakauskas hoito meidän koiran tänään. Kaikki sujui hyvin ja magneetti otettiin sovitusti. Lääkäri antoi omat yhteystietonsa jos vointi heikkenee. Vastaanottoihmiset mukavia. Laskun sai kun on luottotiedot kunnossa. Täyden kympin mesta. ????

25.04.2021 - 17:45 Lääkäreissa ravannut:

Olen joutunut käymään koirani kanssa monien eri eläinlääkäreiden vastaanotoilla. En ole saanut ikinä missään niin osaavaa ja ystävällistä palvelua. Sekä Janis Jeserevics että Mindaugas Rakauskas ovat todella eläinrakkaita, ammattitaitoisia ja selvästi kutsumusammatissaan.

21.04.2021 - 19:01 Pahvo :

Taitaa olla kuvausten perusteella että tuonne en koiraani vie.

11.02.2021 - 17:50 Ranskis poika:

Saatiin lämminhenkistä palvelua koko henkilökunnalta. Ranskanbulldoggimme 8 vuotta sai muutaman halvauskohtauksen ja oli selkeästi kipeä. Niskasta löytyi kolme tyrää, joista yksi iso ja kaksi pienempää. Kuvattiin ja leikattiin samana päivänä. Asiantunteva lääkäri. Koira käveli meitä vastaan. Nyt alkaa toipuminen ja kuntoutuminen, toivottavasti tällä saatiin lisäaikaa rakkaan perheenjäsenen kanssa.

10.12.2020 - 11:38 Mari ja Nasse-kissa:

Olen käynyt useamman kerran Aistissa eläinlääkäri Jelena Kosarevan vastaanotolla 8v Nassen-kissan korvavaivan takia. Ensimmäisellä kerralla korva huuhdeltiin ja sisältä poistettiin kukkakaalimaista kasvustoa jota korva oli täynnä. Lääkemääräyksen kanssa kotiin. Sen jälkeen tarkastuksissa kasvaako takaisin, koska patologin lausunnon mukaan kasvusto oli pahanlaatuinen. Nyt reilun kuukauden jälkeen korva tarkastettiin ja on pysynyt siistinä! Ihana uutinen. Kiitos eläinlääkärille asiantuntevasta ja empaattisesta Nassen hoidosta. Myös mukava palvelu vastaanotossa. Käynteihin yhteensä mennyt noin 900€ ( mukana myös toinen Ell asema, jossa ei ollut video-otoskooppia ja sain sieltä lähetteen Aistiin) , kissani on perhettäni ja ehdottomasti sen arvoinen. Olen kaikin puolin tyytyväinen hienoon hoitoon ja palveluun, vaikka Aistin sijainti hieman hankala meille kun käytämme julkisia kulkuneuvoja.

19.08.2019 - 16:04 Lusia:

Koiraltamme oli lähtenyt pikkuhiljaa kuukauden aikana takapää. Ensin ontui vasemmalla jalalla. Ajateltiin että olisi venähdys. Kun ontuminen muuttui selväksi, mentiin eläinlääkäriin. Saatiin kipulääkkeet ja kotiin lepäämään. Viikon päästä takaisin kun ei varannut jalalle enää lainkaan. Paikallinen ell otti röntgenkuvat ja verinäytteet. Kaikki näytti puhtaalta. Paikalliselta ell loppui laitteet ja osaaminen, joten ohjasti Aistiin. Aika meni vkon päähän. Vkl alkoi ontua toistakin takajalkaa, joka myös lakkasi päivää ennen aikaa toimimasta. Samoin loppui rakon ja suolen pidätys. Aistiin tultiin pidempää. Harkittiin myös Viikin sairaalaa mutta sillä huonoja kokemuksia kun on yleinen paikka ja haluttiin mahd vähän stressiä. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ja päästiin nopeasti lääkärille. Tuntui osaavan hommansa, muttei antanut paljoa toivoa. Päädyimme ottamaan vielä magneettikuvat ettei jälkikäteen jää harmittamaan asiat. Hermokasvain oli tuhonnut meidän 9v koiran kolme selkänikamaa ja ytimen. Olisivat aistissa yrittäneet tietty leikkausta jos väkisin oltaisiin haluttu, mutta vahvasti toivoivat lopetusta ja me olimme samaa mieltä. (Leikkaus+mri 2700€). Nyt Mri oli 800€ plus lääkkeet päälle. Tosi mukava lääkäri. Lopetti koiran ihan meidän kanssa kun joissakin paikoissa ei mukaan pääse. Lääkäri ei myöskään vaihtunut kesken kaiken. Tuhkaus olisi järjestynyt kanssa. Kaiken kaikkiaan hyvä juttu, vaikka surullinen. Plussat aistille. Odotusaika ajalle oli vähän pitkä mutta oltaisiin tietty päivystykseen päästy myös vkl. Ainoa miinus minulle oli että parkki oli nyt hankala vaikka onkin siinä 30m päässä ovelta. Mutta kun oli iso kannettava koira, olisi sivu/takaovi lähellä hyvä. Lohduttavinta oli että lääkäri osasi asiansa eikä painostanut mihinkään.

04.05.2019 - 23:25 Haisu:

Vasta 2,5 vuotias koiramme halvaantui täysin yllättäen viikonloppuna ja ainoa mahdollisuus koiran kiireelliseen neurologiseen hoitoon oli Aistissa. Magneettikuvauksissa selvisi, että halvauksen syynä oli 3 välilevytyrää. Oli koiramme pelastus, että Aistissa oli päivystävä neurologi ja nopea hoitoon pääsy pelastikin sen hengen. Palvelu oli asiallista ja asiantuntevaa. Kysyin ennen leikkausta millainen ennuste koirallamme ylipäänsä on eli käveleekö se enää koskaan. Vastaus oli hyvin realistinen ja päätös leikkauksesta jätettiin luonnollisesti omistajalle. Koiramme oli onnekas ja toipui nopeasti vaativanleikkauksen, kotikuntoutuksen ja fysioterapian avulla takaisin kivuttomaksi ja terveeksi koiraksi. Hinta oli kova mutta täysin sen arvoinen, olihan palkintona koirallemme uusi kivuton elämä ??

05.04.2019 - 23:15 Luppa:

Huonoa palvelua ja todella kallis paikka. En vie enää koiraani sinne.

26.01.2019 - 13:23 Mäykky:

Kolme eri mäyräkoiraani leikattu Aistissa enkä parempaa hoitoa ole sanut missään. Lääkäri on ottnut meidät ylimääräiseksi, kun oireet on olleet hankalat ja tulleet yhtäkkiä. Leikkauksilla saatiin monta yhteistä vuotta lisää. Syksyllä 2018 aivan ihana hoitaja puhelimessa, lupasi konsultoida lääkäriä ja soitto takaisin tuli melkein samantien ja aika leikkaukseen saatiin seuraavalle päivälle. Laatu maksaa aina ja tästä laadusta on valmis maksamaan

06.12.2018 - 10:22 Leena ja Onni:

Onni ja Leena kiittää lämpimästi Aistin neurologia Sigitas Cizinauskasia ja koko henkilökuntaa ihanasta avusta. Saimme varmuuden mistä on kysymys ja näillä neuvoilla jatketaan Onnin kanssa eteenpäin rauhallisin mielin.

01.12.2018 - 12:27 Väinökuopiosta:

Ilman Aistia ei koiramme olisi elossa. KIITOS AISTIN koko ihana ja ystävällinen henkilökunta. Väinö Kuopiosta kiittää kun sai mahdollisuuden uuteen elämään halvauksen ja onnistuneen leikkauksen jälkeen.KIITOS

07.10.2018 - 09:23 Viimeinen kerta:

Törkeän kallis paikka. Jos koira sairastaa vielä kerran niin vien sen metsään ja ammun.

23.09.2018 - 13:17 Kiitollinen:

6 vuotias mäyräkoirani koko takapää oli halvaantunut ja syvätuntoa ei ollut. Kuvattiin ja leikattiin. Samana iltana liikutteli jalkoja ja seuraavana aamuna käveli. Nyt leikkauksesta kulunut 2 päivää ja koira kävelee varovasti ja iloisena jo heiluttelee häntää. Olen ikuisesti kiitollinen ja voin suositella paikkaa

20.05.2018 - 13:29 Surkeaa palvelua:

Soitin kysyäkseni apua ja mielipidettä mitä kannattaisi tilanteessa tehdä ja vastaukseksi sain suunnilleen että "voi voi koittakaa pärjätä". Mielestäni surkeaa palvelua! Tietääpähän mihin ei kannata koiraansa viedä

13.04.2018 - 00:14 Saku ja mamma:

Vanhalta koiraltamme meni aamulla jalat alta. Soitin Aistiin ja henkilö kysyi pääsenkö tulemaan tunnin kuluttua. Kysyin myöskin, saako auton lähelle jos koira ei pysty kävelemään, henkilö sanoi, auton saa kohtalaisen lähelle ja että he tulevat kyllä auttamaan jos tarpeen. Menin siis sinne koiran kanssa. Neurologi ottikin koiran heti vastaan ja nähtyään koiran hoippumisen kertoi mistä todennäköisesti on kysymys. Hän sanoi, että voidaan toki kuvata jos halutaan. MRI vahvisti diagnoosin. Leikkaus ensi viikolla jos niin halutaan koska kyseessä iso vanha koira ja vaikea leikkaus, 2 välilevytyrää. Kaikki toimi loistavasti. Henkilökunta oli erittäin ystävällinen ja neulogi aivan loistava, hänellä oli myös aikaa selittää vaihtoehdot, leikkaus tai konservatiivinen hoito, sairauden ennuste jne... Hinta tietysti aika kova eläkeläiselle, mutta voin sanoa, tämä ei suinkaan ole kallein eläinlääkäriasema. Iso kiitos koko henkilökunnalle.

28.03.2018 - 17:39 Riparapu:

Meidän rescue kuvattiin toisella eläinlääkärillä ja lähetettiin kuvat Aistin ortopedille. Ortopedi oli lämminhenkinen ja osaava! Osasi myös lukea koiran elekieltä ja lähestyä sitä kohteliaasti, mitä useat eläinlääkärit eivät osaa joihin olen törmännyt. Hyvät kokemukset siis ortopedista. Yhden käynnin jälkeen varattiin leikkausaika ja minulle neuvottiin viemään koira aamulla heille odottelemaan leikkausta ja illalla sen saisi hakea. Meitä vastaanottamassa oli hoitaja, joka ei tiennyt mistään mitään ja jouduimme odottamaan tunnin aulassa kunnes eläinlääkäri pääsi leikkauksesta neuvomaan hoitajaa ottamaan koiran minulta. En tiedä oliko hoitajalla huono päivä, tunnin aikana seurasin miten asiat yksi toisensa jälkeen eivät sujuneet maksujen hoitamisesta sähköpostien etsimiseen. Tuli vain tämä mieleen, kun useampi valittanut hoitajista.

09.10.2017 - 21:21 Pikkan:

Koiramme pikkumäykky tyrä niskanikamassa loukkaantumisen takia jäi tarkkailuun sairaalaan kipujen takia. Mutta mutta, allergiselle koiralle oli sitten annettu viljaa sisältävää ruokaa ja nyt on kutiseva hiiva korvissa ja tassuissa, mikä on haitaksi nyt varsinaisen vamman hoidon kanssa, kun koira nuolee tassujaan ja ravistelee päätään korvien kutinan takia.! Toivomus sairaalaan otettaessa, jotta ei aiheudu tarpeetonta vahinkoa: kysykää eläimen allergiasta aina ja joka tapauksessa soittakaa vaikka asiakkaalle ennen ruuan antamista, kun muutkin asiat kerran muistiin kirjataan! Ihmisiltä kysytään nykyään jo lounaskutsuissa allergioista saati sitten hoitotapauksissa. Neurologi hyvin asiantunteva vaikkakin englannin kieli saattaa aiheuttaa alan termejä tuntemattomalle asiakkaalle joskus ongelmia. Päivystyksestä ja palveluista muuten kiitollinen.

22.02.2017 - 12:25 Martsu:

Koirani sai kotona kovan kipukohtauksen. Soitin Aistiin ja siellä puhelimeen vastasi todella töykeä ja välinpitämätön nainen. Hän tiuski ja puhui alentavaan sävyyn koko puhelun ajan. Meinasi siinä itku tulla, kun olin niin huolissani koirasta ja tuntui, että ko. paikasta ei apua heru. Sain sitten lopulta varattua ajan samalle illalle. Päivystävä lääkäri oli todella mukava ja osaava ja tutki koirani perusteellisesti. Koirani jäi Aistiin yöksi ja seuraavana päivänä neurologi tutki sen ja otti magneettikuvan. Myös neurologi oli mukava ja selitti tulokset (englanniksi) ymmärrettävästi ja antoi hyvät ohjeet jatkoa ajatellen. Hoitoon olen siis todella tyytyväinen, mutta puhelimeen vastannut henkilö joutaisi tehtäviin, joissa kukaan toinen ihminen ei hänen kanssa joutuisi tekemisiin.

19.02.2017 - 16:23 RITU:

Koiramme leikattiin Aistissa välilevytyrän takia ennen vuodenvaihdetta.takapää halvaantuneena pariviikkoa...pissat katetroitiin ja kakat toimitettiin"tuseeraten"leikkaukseen menoa viivytti se että leikkauspaikka toisessapäässä suomea .no päädyttiin lähtemään koska syvätunto oli jäljellä...minkä eläinlääkärimme osasi sanoa.ilman leikkausta olisimme yrittäneet konservatiivisellä linjalla.leikkauksen jälkeen runsasviikko ja ensimmäiset askeleet otettiin tuettuna kaulaliinavaljas patentilla...pissarakko toimi myös jalkojen toimimisen jälkeen..kun leikkauksen jälkeen pissaa valu koko ajan sisälle.nyt 8vk leikkuusta käymme lenkillä koiran ehdoilla...portaita ylös jonkin verran ja hypännyt sänkyynkin muutaman kerran..hyppyjä ei kyllä annettaisi tehdä....nyt toivotaan parasta ettei uusisi ja kohta 9vuotias koiraherra saisi elää loppuelämänsä rauhaiset päivät terveenä?

16.01.2017 - 08:27 Emppu:

Ei mitään pahaa sanottavaa, jos ei korkeaa hintaa oteta huomioon, mutta kaikki maksaa. Koiraltamme leikattiin eilen välilevytyrä magneettikuvauksen jälkeen. Saimme hyvät hoito-ohjeet, henkilökunta oli mukavaa ja asiallista ja hoitaja tulkkasi, jos ei kaikkea ammattisanastoa ihan ymmärtänyt. Onneksi tällaisia paikkoja on olemassa. Olemme käyneet jo aiemminkin. Tällaiseen paikkaan ei ehkä kannata mennä aivan normitoimenpiteiden vuoksi, mutta nimenomaan neurologisissa ongelmissa ehdottomasti.

28.12.2016 - 09:05 Huolestunut ajanvaraaja:

Aivan kamala vastaanottovirkailija.. Itkuhan siinä itselle tuli kun puheluunvastanneella naisella ei ole minkäänlaista empatian kykyä kun hädissään soitat ja yrität varata aikaa sairaalle koiralle. Todella epäammattimainen käytös. Tuskin edes välittää eläimistä. Toivottavasti vaihtaavat ajanvaraajan!

27.12.2016 - 08:44 Ajanvaraaja:

Surkein palvelu mihin olen ikinä törmännyt aikaa varatessani. Asiakaspalvelijalle terveisiä, että kannattaa suunnata alalle missä ei tarvitse olla ihmisten kanssa tekemisissä.

03.09.2016 - 21:50 Huolestunut ja pettynyt:

Minulla on myös valitettavasti huonoja kokemuksia tästä paikasta. Vastaanottovirkailija oli epäempaattinen eikä kertonut että palvelu on englanninkielellä eikä meillä mitään tulkkia ollut mukana. Puhun kyllä itse melko hyvin englantia mutta en kokenut että sitä kovin hyödylliseksi vihamielisen oloisesti käyttäytyvän eläinlääkärin luona. Koiramme oli sairastellut jo pari vuotta reumaa kinnernivelissä mutta nyt oireet olivat vielä pahemmat. Kuulo oli heikentynyt ja näkö ja sai välillä kohtauksia liittyen näihin asioihin ja kipuun. Lisäksi koirallamme oli jatkuvasti silmätulehduksia ja välillä ontumista. Nämä selkeästi seurausta siitä kun koiran tassu halkesi metsälenkillä joitain kuukausia aiemmin ja jouduttiin siihen silloin laittamaan tikit ja syöttämään antibiotteja. Reumahan usein pahenee infektioiden jälkeen ja voi olla myös päässä aivokalvon tulehduksena. Eläinlääkäri oli kuitenkin sitä mieltä että koirallamme on käytöshäiriö ja ei halunnut sen kummemmin tutkia eikä kuulla meidän sepustuksia. Ei 8v koiralle yhtä-äkkiä tule mitään käytöshäiriötä. Vaadin koiran pään kuvausta ja hän vaan tokaisi että ei siellä mitään ole ja sanoi että ottaa kuvan ja antaa 1000 eur laskun. Tärkeätä selkäydinnäytettä hän ei ehdottanut ja siihen oma osaamiseni ei riittänyt. Päädyimme kuitenkin raskaaseen päätökseen koska koirallamme eliniänodotusta oli enää pari vuotta jäljellä ja tiesin jo vanhasta kokemuksesta että kortisonia pitäisi nyt syödä runsaasti ja pitkään jottei tauti enää uusisi niinkuin aiemmilla kerroilla. Kortisoni aiheutti sivuoireina paljon turvotusta, painonnousua ja näläntunnetta noutajallamme. Oireet olivat myös hankalat ja meillä myös 3v lapsi ja jatkuvat sermit ja pöntöt päässä alkoivat tuntua alentavalta kohtelulta rakkaalle lemmikillemme. Pahaa mieltä eläinlääkärin lisäksi itselle jäänut siitä että tuollaisten sairauksien diagnosointi on eläimillä hankalaa ja kärsivät helposti turhaan liian pitkään etsittäessä hyviä diagnooseja / hoitoja ja vaatii omistajiltakin aika paljon kykyä kertoa oireista ja tapahtumista mitä ollut. Mielestäni hyvä yhteistyö eläinlääkärin ja asiakkaan välillä olisi ehdottoman tärkeää jotta lemmikeillämme olisi hyvä olla.

23.08.2016 - 21:06 Mäyräkoira:

Loistavaa palvelua, epäily välilevytyrästä johon halusin lievien oireiden vuoksi konsultaatiota. Ei patistelua kalliiseen mgn kuvaan vaan konservatiivinen hoito tarjottiin myös vaihtoehtona, ja jos ei sillä mene, kuva ja mahdollinen leikkaus. Vastaanotettiin jo tuntia ennen kun olin niin ajoissa paikalla, neurologi mukava ja asiantuntija alallaan. Ehdottoman positiivinen kokemus eikä lainkaan rahastuksen makua, kun vaiva on hoidettavissa mahdollisesti ilman kallista leikkausta. Ensimmäinen lääkäri joka oli asiasta varma ja itselle sain mielenrauhan ja hoito-ohjeet. Suosittelen kyllä lämpimästi.

14.05.2016 - 17:28 Käärmeenpurema:

Liikaa hoitoa, liikaa laskua. Koiran saa kuntoon halvemmallakin. Ihmisten hädänalaisen tilan hyväksikäyttö vaikuttaa häikäilemättömältä.

17.04.2016 - 12:43 Hämmästynyt:

Mangneettikuvista 1000 se on sikamaista rahastusta nykyään ihmisellä saa yhden alueen mangneettikuvauksen n.200e missä kilpailun kautta hinnat on pudonnut kohdalleen !

21.03.2016 - 17:47 Tassu:

Meillä oli erittäin hyvä kokemus koiran ihotulehduksen hoidosta.Vaikka koira tappeli vastaan kun karvoja ajeltiin ja ihoa putsattiin ja hoitaja todella joutui taltuttamaan koiran.Tämä rauhallinen ja ammattitaitoinen hoitaja onnistui hienosti.Kotiin saimme vielä hyvät ohjeet.

09.11.2015 - 08:58 Eeva:

Koiramme oli oireillut epämääräisesti jo muutaman päivän, kunnes sunnuntaina 11.10.2015 takajalat menivät alta molemmat aamupissalla. Päivystyksesä saimme puhelinnumeron Aistiin ja sieltä pyydettiin heti tulemaan. Ajoimme Turusta Vantaalle Aistiin kello 14, jossa pääsimme 20 minuutin jälkeen lääkärille. Koirallamme oli välilevytyrä. Koiramme kuvattiin ja leikattiin saman tien. Pääsimme kävelevän koiran kanssa kotiin kello 18.30 hyvien ohjeiden kera. Koiramme on hyvin toipunut. Suomessa ei ole neurologin koulutusta, joten on ihan ymmärrettävää, että neurologit ovat ulkomaalaisia, koska koulutus on ulkomailla ja vaatii erittäin hyvää englanninkielentaitoa ja lisöksi kestää vuosia. Hyvää englantia lääkäri puhui. Itse ymmärsin kaiken, mitä hän sanoi. Onneksi mieheni osaa erittäin hyvin englantia ja hän osasi vastata lääkärille. Hinnat ovat korkeat, mutta sehän johtuu ainoastaan kilpailun puutteesta ja kuka sitä nyt ilmaiseksi työtä tekee? Niin ei kukaan. Myös ihmisten yksityislääkärit ja magneettikuvat on todella kalliita. Ihan yhtä kalliita kuin eläinten.

09.11.2015 - 08:58 Eeva:

Koiramme oli oireillut epämääräisesti jo muutaman päivän, kunnes sunnuntaina 11.10.2015 takajalat menivät alta molemmat aamupissalla. Päivystyksesä saimme puhelinnumeron Aistiin ja sieltä pyydettiin heti tulemaan. Ajoimme Turusta Vantaalle Aistiin kello 14, jossa pääsimme 20 minuutin jälkeen lääkärille. Koirallamme oli välilevytyrä. Koiramme kuvattiin ja leikattiin saman tien. Pääsimme kävelevän koiran kanssa kotiin kello 18.30 hyvien ohjeiden kera. Koiramme on hyvin toipunut. Suomessa ei ole neurologin koulutusta, joten on ihan ymmärrettävää, että neurologit ovat ulkomaalaisia, koska koulutus on ulkomailla ja vaatii erittäin hyvää englanninkielentaitoa ja lisöksi kestää vuosia. Hyvää englantia lääkäri puhui. Itse ymmärsin kaiken, mitä hän sanoi. Onneksi mieheni osaa erittäin hyvin englantia ja hän osasi vastata lääkärille. Hinnat ovat korkeat, mutta sehän johtuu ainoastaan kilpailun puutteesta ja kuka sitä nyt ilmaiseksi työtä tekee? Niin ei kukaan. Myös ihmisten yksityislääkärit ja magneettikuvat on todella kalliita. Ihan yhtä kalliita kuin eläinten.

15.05.2015 - 17:52 Rinssi:

Keskellä yötä mentiin kissan kanssa jolla suolisto tukos.Oli todella kuivunut oksentamisesta. Odotettiin puoli tuntia kunnes meidät kutsuttiin lääkärille. Joo,tämä on hankala tapaus,tiputukseen ja lämpöpeitteen alle. Oli n.vartin kunnes ilmoitettiin että kissa tarvitsee leikkauksen ja on löydyttävä rahaa käteisellä/heti n.1500€. Itkin ja mietin että Tässäkö tämä nyt on,ei sattunut rahaa semmoista summaa löytyä. Lääkäri ehdotti pikaista eutanasia ja suorastaan tunsin että siinä on mun vaihtoehdot. Kissa lopetettiin,8v poika vieressä jolle kissa oli henki ja elämä. Sydäntä kalvaa edelleen vaikka tapauksesta jo vuosi,miten voi ihmisen rahan ahneus olla eläimen henkeä tärkeämpi!

30.03.2015 - 20:14 Heisku:

Minun Coton de Tulear leikattiin lokakuussa 2013 Aistissa. Koiralla oli iso välilevytyrä ja takajalat pois pelistä. Koira käveli leikkaussalista suoraan syliini. Minulla ei ole mitään negatiivista sanottavaa toiminnasta - päinvastoin. Olemme tosi kiitollisia nopeasta toiminnasta. Tokihan magneettikuvaus ja toimenpide maksoivat, mutta olemme päässeet takaisin jaloillemme asian kanssa. Onneksi Suomessa on yksi hyvä neurologisiin sairauksiin erikoistunut paikka, joka on auki 24/7!

21.02.2015 - 12:05 Tyytyväinen 2014:

Mäyristyttömme kävi kahdesti eläinlääkärissä Larussa kunse kouristeli, ei pystynyt kävelemään, kaatui jaloiltaan...Sai särkylääkkeitä ja isompia eriä lisää lääkkeitä. Sitten se kaatui ja "kuoli" kotiin. Veimme sen Aistiin, ystävällinen mieslääkäri ( nimi mahdotonta lausua !) otti sen heti vastaan ja laittoi kuvauksiin. Minulle soitettiin, että löytyi syy: niskassa mäyräkoirahalvaus, leikataanko? Leikattiin ja seuraavana päivänä koiramme KÄVELI iloisena meitä vastaan! Hyvin on mennyt ja iloa koirastamme on riittänyt joka päivälle! Erinomaista palvelua! Kiitos!

03.01.2015 - 18:30 JP:

Hyvä paikka josta saa erikoisosaamista mitä ei tavallisilta eläinlääkäriasemiltä usein löydy. Useat lääkärit ovat ulkomaalaisia (eurooppalaisia) mutta mukana aina suomalainen hoitaja joka tarvittaessa tulkkaa. Oma koira hoidettu esimerkillisesti kuntoon hankalien vaiheiden jälkeen, kun parantuminen ei lähtenyt käyntiin niinkuin olisi pitänyt.

28.12.2014 - 13:02 Kaisa:

Minulla on huono kokemus Aistista, enkä mene sinne kuin päivystykseen pakon edessä. Ulkolainen eläinlääkäri konsultoi puhelimessa hoitajan välitysellä, että koska kissan synnytys ei etene, se on tuotava sinne. No, tieytysti vein. Siellä sitten todettiin (ihan eläinlääkärin omasta toimestakin), että ei ollut sellaisia merkkejä, ettäkö asia olisi vaatinut vierailun siellä aamuyöllä. Mitään ei siis tehty, todettiin vain tämä. Eläinlääkäri ei siis ymmärtänyt minun asiaani kieliongelmasta johtuen, ei puhelimessa eikä paikan päällä. Sain hyvitykseksi jonkun pienen alennuksen, mutta lasku oli kohtuullinen 'ei mistään'. Puhelimen jonotusaika kesti myös tuhottoman kauan, ja siinä on kohtuullinen minuuttitaksa. Yhteensä minulle kertyi sektiosta 140 euron ylimääräinen lisä pelkästään puhelinlaskuun... En suosittele tätä paikkaa kuin äärimmäisessä hädässä, ainakaan päivystysaikaan.

27.12.2014 - 19:11 Antsu & Vilma:

Naapurin koira kävi 10 vuotiaan russeli tyttööni kiinni ihan tappamismielessä, koira oli aika lähellä sateenkaarisillalle lähtöä. Kunnallisen kautta lähete Aistiin ja tyttö jäi sinne leikkaukseen sekä muutamaksi päiväksi hoitoon. Minulla vain hyvää sanottavaa hoidosta, hoitajista ja lääkäreistä. Sain ihan parhaan joululahjan, koirani hengissä kotiin toipumaan. KIITOS Aistin hlö.kunta, sydän, sydän, sydän

25.12.2014 - 18:51 Teemu:

Mäyräkoiramme välilevytyrät leikattu kahdesti aistissa ja molemmilla kerroilla asiantuntevaa ja hyvää palvelua.Kiitokset tälläisia paikkoja saisi olla muuallakin Suomessa

06.12.2014 - 21:33 Tyytyväinen!:

Meidän mäyräkoirapoikamme halvaantui, syvätuntokin oli hävinnyt, se leikattiin lauantaina ja sunnuntaina kun haimme sen kotia, se käveli meitä vastaan ihanan hoitajan kanssa. Saimme hyvät kotihoito ohjeet, fysioterapiasta hyviä neuvoja ja koira on parantunut ja kokoajan paranee, halvaantumisesta ja leikkauksesta on nyt neljä viikkoa.

05.12.2014 - 12:59 Artsi56:

Muutaman kerran heidän palvelujaan käyttäneenä ei muuten toiminnasta pahaa sanottavaa kuin hinnat. Viimeksi leikkaus tyrän takia joka oli niskanikamien välissä. Ymmärrä kyllä että kaikki on kallista mutta n. 1000 euroa magneettikuvista, soitto kotiin että näin on. Leikkaamme kyllä koiranne mielellämme, hinta n. 1500 euroa. Homma kyllä toimi mutta tavallisen duunarin liksat on aika kevyttä kamaa. Lääkkeet ym.siihen päälle niin oltiin lähenpänä kolmea tonnia. Käteisellä/Visalla tottakai...

04.08.2014 - 18:15 pettynyt x 2:

Vastaanotossa heti vaikutelma välinpitämättömyydestä vastaaottohenkilön taholta: huolestuneen eläimen omistajan vähättelyä, empatia tipotiessään. Odotushuoneessa korostettiin mm. tauluilla sairautta...noh, onhan paikka sairaala! Näihin asioihin en ole koskaan missään muualla alan palveluntuottajassa törmännyt. Jäi vikaksi kerraksi tässä paikassa.

16.03.2014 - 06:46 Kokorki:

Hirvittävä kokemus välinpitämättömyydestä ko.eläinsairaalassa: kiireellistä ensiapua tarvinnut koiramme jätettiin päivystyksessä kahdeksi tunniksi lattialle virumaan, verta vuotamaan, huutamaan ja kouristelemaan. Vasta kun suutuimme ja vaadimme edes jotain ihmistä katsomaan, niin lääkäri tuli ovelle ja sanoi koiran kouristelemista ja vuotamista katsottuaan että " joo, okei, menee vielä hetki " . Pyysimme, että antaisi sitten edes lopetuspiikin, mutta ei. Vastaanottohoitaja kävi koiran viereen istumaan ja taputteli koiraa , että voi, voi. Traumaattinen kokemus, painajainen jäi siitä paikasta. Siirsimme koiran vielä Viikkiin kuolemankielissä olevana, mutta sehän oli jo sitten myöhäistä.

Kerro oma mielipiteesi

Kuvat

Lataa kuva

Arvostele palvelu: