Musti ja Mirri Porvoo

Osoite:

Ruiskumestarinkatu 8, Porvoo

Sähköposti:

porvoo@mustijamirri.fi

Arvioinnit:
4.67, 3 ääntä

Näytä kartalla

Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Palvelun kuvaus

Myymälä sijaitsee Kuninkaanportin ostoskeskittymässä aivan 7-tien varressa. Avoinna: ma-pe 10-18, la 10-15. Porvoon myymälästä löydät niin ruoat kuin tarvikkeetkin koirille, kissoille ja jyrsijöille. Valikoimaamme kuuluvat myös Kennelpakasteen tuotteet ja Neufraun tuotteet. Liiketila on avara (yli 800 m2) ja valoisa, joten koirien kanssa asiointi on helppoa ja vaivatonta.

Kommentit

22.01.2019 - 11:06 amstaffien mamma:

hyvä myymälä ihanine henkilökuntineen. ostan aina ruat ym. koiralle tarvittavat porvoon mustista ja mirristä.ruokinnan opastuksesta on ollut meille valtavan suuri apu,koiramme voi todella hyvin.ennen kova kutina ja iho kuiva ja rikki.

22.01.2019 - 11:04 amstaffien mammat:

käytiin leikkuuttamassa kynnet omalta ja hoitokoiralat.hoidokilla ei ole saatu leikattua kynsiä koskaan ilman nukutusta. täälläpä olikin niin ihana ja ammattitaitoinen ,itsevarma työntekijä joka hoiti homman alta pois:) ihme ja kumma toivotti vielä tervetulleeksi uudestaan ennenkuin koira palaa kotiinsa:)

21.02.2015 - 21:44 Eläinrakas?:

Musti ja Mirri on aivan ihana paikka. Sieltä saa melkeinpä kaiken mitä eläimeni tarvitsevat. Myyjät ovat aina todella mukavia.

Kerro oma mielipiteesi

Kuvat

Lataa kuva

Arvostele palvelu: