Pawsiteam

Osoite:

Orapihlajatie 41, Helsinki

Sähköposti:

info@pawsiteam.fi

Arvioinnit:
1.00, 1 ääntä

Näytä kartalla

Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Palvelun kuvaus

Pawsiteam tarjoaa erilaisia kursseja Helsingissä Haagassa arjen sujuvoittamiseksi, sekä eri lajien kursseja, teemakoulutuksia ja vakiryhmiä positiivisen vahvistamisen metodein.

Kouluttajamme ovat alan ammattilaisia. Tavoitteemme on positiivisen kouluttamisen ja syvemmän ymmärtämisen avulla parantaa koirien hyvinvointia ja luoda parempaa suhdetta koiran ja omistajan välille. Perustammekin kaiken koulutuksemme siihen, että harrastukset ja koulutus tehdään koiran kanSSA, ei koiraLLA.

Koulutustapamme avulla opimme etsimään ja hyödyntämään koiran aitoa motivaatiota tehtävien tekemiseen. Annamme koiralle vaihtoehtoja vaikuttaa ja oivaltaa, myös lajitreeneissä. Treenit tehdään koiran näkökulmasta reilusti, koiran ominaisuuksia ajatellen. Tärkeintä ei ole päästä nopeasti näyttävään suoritukseen, vaan rakentaa yhdessä ymmärrystä ja yhteistyötä sekä tukitaitoja, joiden avulla päästään kestävämpään ja rennompaan lopputulokseen. K

aikki kurssimme pidetään aidoissa pienryhmissä, jotta kaikki saavat varmasti henkilökohtaista ohjausta. Palveluvalikoimaan kuuluu myös käytösneuvonta ja yksilöohjaus.

Helsingin lämmin halli sijaitsee osoitteessa Orapihlajatie 41.

Kerro oma mielipiteesi

Kuvat

Lataa kuva

Arvostele palvelu: