Muhoksen Käpälämetsä

Osoite:

Kalilantie 161, Muhos

Puhelinnumero:

0504367061

Arvioinnit:
5.00, 2 ääntä

Näytä kartalla

Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Palvelun kuvaus

Muhoksen Käpälämetsä on vähän yli hehtaarin kokoinen omaan käyttöön vuokrattava koirametsä. Käpälämetsä sijaitsee noin 15 minuutin ajomatkan päässä Muhoksen keskustasta ja noin 30 minuutin ajomatkan päässä Oulun keskustasta.

Käpälämetsä on avattu syksyllä 2022. Alueelta löytyy nuotiopaikka, laavu ja huussi. Polttopuut ovat Käpälämetsän vieraiden käytössä. Käpälämetsään on tehty polkuja, mutta muuten metsä on jätetty pääosin luonnolliseen tilaansa, joten koirat pääsevät juoksemaan ja leikkimään monipuolisella alustalla. Alusta on sammailekkoa ja puusto havupuuvoittoista.

Aita on pari metriä korkeaa ja ulottuu maahan saakka. Aitaa ei ole upotettu maan sisään, mutta alalaidassa kiertää tukit. Parkkipaikalle mahtuu viidestä seitsemään autoa.

Käpälämetsä on auki päivittäin 6-21 ja myös yön viettäminen Käpälämetsässä onnistuu, joskin tällaista vierailua varten varaus suoritetaan sähköpostitse.

Varaus tapahtuu www.varaaheti.fi/muhoksenkapalametsa -sivuston kautta. Tunnin vuoro 0-4 koiran kanssa on 20 € ja 5+ koiran kanssa 30€. Kolmas tunti on molemmilla koiramäärillä halvempi.

Kerro oma mielipiteesi

Kuvat

Lataa kuva

Arvostele palvelu: