Rabalder Bar

Osoite:

Yliopistonkati 23, Turku

Verkkosivu:

www.rabalderbar.fi


Näytä kartalla

Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Palvelun kuvaus

Rabalder Barissa tunnet heti sen kodikkaan ja intiimin tunnelman. Se on tunnettu sen maukkaista drinkeistä ja tunnetuimmista klassikko-biiseistä. Haluamme kutsua sitä vanhaksi pubiksi uudessa pakkauksessa. Se on yhtä kodikas, kuin isoäidin olohuone, mutta tuntuu kuin yksityisjuhlilta kaikkien lähimpien ystäviesi kanssa.

Baari on pieni ja intiimi, johon kaikki mahtuvat ja johon kaikki ovat aina tervetulleita. Se on paikka, jossa olut tapaa klassikkodrinkin, missä Al Bundy tapaa Dolly Partonin ja missä meiltä kysytään: Voiko se todella olla niin kodikas?

Kommentit

19.03.2024 - 00:04 Korvakaveri:

Yhdyn edelliseen arvostelijaan: Muuten mukava mesta, mutta musa soi häiritsevän kovalla

14.01.2024 - 11:02 Korvat lujilla:

Hei. Rabalder bar on kodikas, se on totta, mutta miksi musiikin pitää soida niin kovaa, ettei vieruskaverin puhetta kuule? Olisimme pelanneet lautapeliä, mutta turha toivo, koska emme osaa lukea huulilta. Pyysin kaksi kertaa hiljentämään volyymia, ja asiakaspalvelija sanoikin hiljentäneensä muttei se kyllä tuntunut. Toisella kerralla hän sanoi, että täytyy ottaa huomioon muutkin ( 6) asiakkaat. No, me poistuimme melko pian naapuriin, jossa musiikki hillittyä TAUSTAmusiikkia eikä korvia vihlovaa möykkää. Tietysti olisi pitänyt jo baarin nimestä ymmärtää ( möly, meteli, hälinä, häly) mihin paikkaan itsemme tungimme. Vanha sanonta kaksi kertaa, ensimmäinen ja viimeinen, pitää nyt kohdallamme paikkansa.

Kerro oma mielipiteesi

Kuvat

Lataa kuva

Arvostele palvelu: