Paimion Koirametsä

Osoite:

Sauvontie 108-2, Paimio, Paimio

Verkkosivu:

www.koirametsa.fi

Puhelinnumero:

+358 41 3194 658

Sähköposti:

info@koirametsa.fi


Näytä kartalla

Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Palvelun kuvaus

Paimion Koirametsä on noin 2 hehtaaria yksityisomisteista, jykevästi aidattua suomalaista sekametsää. Koirametsän voi vuokrata yhdelle tai useammalle koiralle vapaata juoksemista, touhuamista ja treenaamista varten. Alueella voi järjestää myös esim. kasvattajatapaamisia.

Maasto on monipuolinen ja vaihteleva, alueelta löytyy jylhää kalliomaisemaa, varvikkoa ja sekametsää. Aita on kaksi metriä korkea panssariaita alumiinitolpilla, joka ulottuu maahan asti, muttei maan alle. Aita pitää isot metsän eläimet pois alueelta. Alueelta löytyy koirille juomavettä ja juoma-astioita, useita roskiksia roskille ja koiran jätöksille, ihmisille evästelypöytä, grillikota sekä huussi. Alue huolletaan säännöllisesti.

Paimion Koirametsässä koira saa liikkua vapaana omilla ehdoillaan, olipa kyseessä millainen koira tahansa. Samalla koiran omistaja saa nauttia suomalaisesta luonnosta huolettomasti. Paikka sijaitsee yksityisen metsäautotien varressa, hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten paikalle pääsee omalla autolla. Lähin linja-autopysäkki sijaitsee reilun kilometrin päässä metsästä. Koirametsässä vieraillaan vain ajanvarauksella, muihin koiraseurueisiin ei metsässä törmää.

Kommentit

09.02.2022 - 22:29 Baash:

Jäin talvikelillä auton kanssa jumiin ojaan muttei tarvinnut jäädä odottelemaan hinauspalvelua, sillä koirametsän omistaja tuli traktorilla pelastamaan tilanteen. Metsässä monipuolista maastoa ja hyvin otettu huomioon koiranomistajan tarpeet.

Kerro oma mielipiteesi

Kuvat

Lataa kuva

Arvostele palvelu: