Dog Team Areena

Osoite:

Ratastie 5, 32800 Kokemäki, Kokemäki

Sähköposti:

dogteamoy@gmail.com


Näytä kartalla

Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Palvelun kuvaus

Dog Team Areena tarjoaa turvallisen koiraharrastustilan ympärivuotiseen harrastuskäyttöön siistillä Suokkaan teollisuusalueella Kokemäellä.

Hallissa on harrastustilaa noin 200 m2 keinonurmipohjalla (alla tärähdyksiä vaimentava solumuovi, 6mm) ja vuokraajan käytössä kattava treenivälineistö. Lisäksi hallissa on käytössä siisti keittiö sekä wc. Dog Team Areenalla treenaat turvallisesti laadukkaassa lämpimässä hallissa. Tilaa vuokraa Dog Team Oy.

Halli sijaitsee osoitteessa Ratastie 5, 32800 Kokemäki.

Dog Team Areenalla järjestetään myös koulutuksia koirille! Kursseja on tarjolla pennuille ja aikuisille koirille, sekä erilaisia teematunteja ja tapahtumia. 2021 alkavat ensimmäiset DOBO ja NOSE WORK -kurssit. Kouluttajamme ovat kaikki pitkään koira-alalla olleita ja/tai alan opintoja suorittavia.

Dog Team Areenalla on myös oma Shoppi! Päivitämme valikoimaamme jatkuvasti. Meiltä löydät koulutustarvikkeet tokoon ja tottikseen. Olemme myös virallinen GAPPAY, D&G ja JAKKE -lisäravinteiden -jälleenmyyjä. Kauttamme saat Platinum ja Naturis Fresh Meat sekä Meat & Treat -tuotteet kilpalukykyiseen hintaan.

Nyt ei enää tarvitse lähteä omaa kylää kauemmas, kun haluaa laadukkaat ja kestävät motivointi- ja treenitarvikkeet. Ei siis tarvi murehtia, jos jäi treeniherkut kotiin tai treenivälineistö kaipaa päivitystä! Tervetuloa shoppailemaan!

Kerro oma mielipiteesi

Kuvat

Lataa kuva

Arvostele palvelu: