Keravanjärven virkistysalue ja ranta

Osoite:

Keravanjärvenranta 151, Mäntsälä


Näytä kartalla

Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Palvelun kuvaus

Viihtyisä metsäalue ja hiekkaranta Keravanjärven rannalla. Ranta on suosittu uimapaikka sekä perheille että koirille. Alueelta löytyy siisti ulkohuussi.

Kommentit

21.06.2023 - 17:32 Pettymys:

Nyt oli tullut kyltti epäviralliselle rannalle, ettei koiria voi tuoda. Mikä pettymys! Koirien uimapaikaksi merkitty pikku niemenkärki, jota ympäröivät kivet. Sinne ei pääse koira helposti saati itse koiran kanssa. Aina viedään hyvät asiat pois. Koiria etenkin rajoitetaan ihan huolella. Iso iso pettymys!

17.06.2023 - 14:10 Mukero:

Keravanjärven virkistysalueen varsinaisella rannalla ei saa uittaa koiria, mutta sen vieressä järvelle päin katsoessa vasemmalla parinkymmenen metrin päässä on pieni nimeke, jonka rantaan koirat saa viedä uimaan. https://uuvi.fi/fi/kohde/keravanjarvi/

13.02.2023 - 11:11 Ranta ei ole koirille!:

Hei! Linkin takaa ilmestyvä ranta, josta myös kuva, ei ole tarkoitettu koirien uittamiseen. Siellä on siis koirien uiminen kielletty! En tiedä miksi sinne ei saada kunnon kylttejä kertomaan missä koirien oma ranta sijaitsee.

13.08.2022 - 19:03 koiran kanssa kulkija:

Virallisella, Keravanjärventien alkupäässä olevalla uimarannalla ei sallita koiria, mutta jos ajat eteenpäin kilometrin verran ja saavut parkkipaikalle ja kävelet hiekkarannalle, siellä ei ole koirien uintikieltoja. Kesällä koirat ovat siinä, missä auringonottajatkin ja käyvät uimassa. "Virallista" koirarantaa ei siellä ole, ei ainakaan mitään viittaa ole. Ihmiset käyttävät koiriansa uimassa siinä, missä lapsetkin käyvät. Eli mene seuraavalla kerralla hiekkarannalle koiran kanssa aivan vapaasti.

21.07.2022 - 16:49 Paljon hyttysiä :

Kuten kuvaus sanoo "Ranta on suosittu uimapaikka sekä perheille että koirille." Ensin on se virallinen uimaranta,josta pitää ajaa ohi että löytää sille epäviralliselle rannalle jossa on ihan yhtä paljon ihmisiä kun siellä virallisella. Viimeksi ei meinannut saada autoa parkkiin kun niin täysi.

06.07.2022 - 14:26 koirauintireissu ihan turhaan:

Keravajärven koirien uintipaikka on mahdotonta löytää opasteiden puutteen vuoksi. Mökkiteitä piisaa. Varsinaisen uimarannan ilmoitustaululla ei ole vihjettäkään koirien uintipaikasta. Ehdottomia koirakieltoja kyllä oli näkyvästi alueella. Mielestäni paikan voisi poistaa mettisivuiltanne, ettei tulisi turhia ajomatkoja.

Kerro oma mielipiteesi

Kuvat

Lataa kuva

Arvostele palvelu: