Hämeen luontokeskus, Eerikkilä Outdoor Center

Osoite:

URHEILUOPISTO, Tammela

Puhelinnumero:

0201 108 273


Näytä kartalla

Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Palvelun kuvaus

Hämeen luontokeskuksessa opastamme kahden rakastetun kansallispuiston - Liesjärven ja Torronsuon - luontoon, sekä erilaisille virkistys- ja luonnonsuojelualueille. Palvelut sopivat aloitteleville ja kokeneille ulkoilmaihmisille, tavallisille matkailijoille ja retkeilijöille, yritys- ja koululaisryhmille ja outdoor-lajien harrastajille.

Tammelan monipuolinen maasto ja reitistö, laadukas vuokravälineistö kanooteista fatbikeihin ja osaava ja avulias henkilökuntamme tekevät luontokokemuksestasi elämyksen. Karvaiset kaverit ovat tervetulleita Luontokeskukseen sekä Cafe Erikaan! Lemmikeille on tarjolla puhdasta juomavettä, ihmisille myynnissä mm. kahvia, teetä, kivennäisvettä sekä pientä makeaa ja suolaista.

Hämeen luontokeskus on mainio kohde yhteisen ulkoilu- tai patikointireissun aloituspaikaksi, välipysähdykseksi tai lopuksi. Hämeen Härkätien varressa olevalla parkkipaikalla on runsaasti parkkitilaa. Luontokeskuksesta on kävely-yhteys Eerikkilä Sport & Outdoor Resortiin luonnonkauniin Ruostejärven merkittyjä rantapolkuja pitkin.

Kerro oma mielipiteesi

Kuvat

Lataa kuva

Arvostele palvelu: