Tallipihan Kahvila

Osoite:

Kuninkaankatu 4, Tampere

Puhelinnumero:

0400973517


Näytä kartalla

Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Palvelun kuvaus

Nostalginen ja tyylikäs kahvila idyllisellä Tallipihan alueella aivan Tampereen keskustan kupeessa. Laadukkaat tuotteet, laaja kakkuvalikoima ja herkullinen keitto- ja salaattilounas.

Kommentit

13.02.2023 - 07:27 Sinikka :

Olemme aina olleet tervetulleita kahvilaan vaikka se olisi ollut täynnäkin kahvilahan on aika ahdas mutta ei ole tunnettu oloamme / tulomme vieraaksi. Hymyä on myös saatu henkilökunnalta. Suosittelen paikkaa lämpöisesti niin koirille kuin hyvän kahvin ystäville.

05.11.2021 - 16:45 Koiran omistaja:

"Pieni koiramme säikähti melkoisesti yllättäen sisään tullutta isompaa koiraa ja haukkui sen seurauksena äänekkäästi." Kertakaikkisen typerä kommentti. Jos teidän koiranne on säikky ja haukkuu muita koiria, ei vika ole kahvilassa tai siinä, että paikalla on toinen, vaikkakin isompi koira. Ymmärrän täysin, että teitä pyydettiin poistumaan. Itse kyllä älyäisin tämän, ilman erillistä kehotusta. Jos viemme koiriamme ravintoloihin, huomiommehan kanssaihmiset?

25.01.2020 - 20:03 Koiran kanssa:

Kahvi ja tarjoilut (piirakat, kakut) olivat erinomaiset. Palvelu alkoi kuitenkin tökkiä, kun porukkaa oli yhtään enemmän. Samoin kokemuksemme koiran kanssa ei ollut mitenkään miellyttävä. Pieni koiramme säikähti melkoisesti yllättäen sisään tullutta isompaa koiraa ja haukkui sen seurauksena äänekkäästi. Tämän jälkeen meille ilmoitettiin, että kahvila on täynnä vauvoja ja pieniä lapsia ja, että voisimme poistua, jollemme osaa olla hiljaa. Tällainen paikka ei valitettavasti ole koiraystävällinen.

Kerro oma mielipiteesi

Kuvat

Lataa kuva

Arvostele palvelu: