Eläinsairaala Evidensia Kouvola

Osoite:

Palomäenkatu 54, Kouvola

Puhelinnumero:

0201 800 740

Sähköposti:

kouvola@evidensia.fi

Arvioinnit:
2.27, 56 ääntä

Näytä kartalla

Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Palvelun kuvaus

Eläinsairaala Evidensia Kouvolassa hoidamme kaikki pieneläinten sairaudet ortopediasta ja kirurgiasta sisätauteihin. Kullakin eläinlääkärillämme on omat erityisosaamisalueensa; näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman asiantuntevaa hoitoa. Erityistoimenpiteisiin tulevat potilaat viettävät tutkimus- ja hoitotoimenpiteen vaatiman ajan päiväsairaalassamme ja pääsevät kotiin heti, kun kunto sallii turvallisen kotiuttamisen. Pyrkimyksemme on hoitaa kaikki vastaanotolle tulevat hätätapaukset.

Kommentit

30.03.2022 - 08:56 Törkeetä rahastusta:

Siis mitä!!?? Maksoiko kissan inf.nisän leikkaus todella melkein 3000€?? Huh, huh! Ei mitään rajaa ahneudella!

28.03.2022 - 21:37 Hoitovirhe:

Järkyttävän kallis, eläinlääkäripulaa, hoitovirheitä ja vastuun välttelyä. Kissan nisätulehdusleikkaus 2970,06 euroa. Leikkauksen jälkeen hoitaja poltti kissan ja leikkaushaavat kuumalla föönillä. Palovammojen takia kissalle jouduttiin siirtämään useammaksi viikoksi toiseen eläinsairaalaan teho-osastolle mm. ihonsiirtoja varten. https://www.elainsairaalat.com/hoitovirhe-evidensia-kouvola-elainsairaala/

21.03.2022 - 09:31 pettynyt:

Ympärisuomen sama homma. Rahastusta. Evidensia pyrkii valtaamaan markkinat kuten ruotsissakin ja hinnat nousevat. Vaikka kokemukset hoidosta olisivat joillakin hyviäkin, niin rahastusta tehdään silti. Ikävä kyllä. Pyrkivät ostamaan pienemmät toimijat jotta voivat yksin nostaa hintoja. Suosikaa suomalaisia yrittäjiä.

01.03.2020 - 08:00 Ensuosittele:

Täällä ykkösasia on tehdä rahaa, hinnalla millä hyvänsä! Löytyy kalliit laitteet, joiden hankinta-ja käyttökustannukset pitää saada katettua. Teennäistä mielistelyä, järjettömiä hintoja aivan perustoimenpiteissäkin. Näille ykkösasia ei ole lemmikki ja omistaja, vaan raha! Pelkkää bisnestä!

28.03.2019 - 20:58 Iida:

Tosi hyvää palvelua. Marsullani oli noin 3mm syvä haava. Eläinlääkäri sanoi, että jos ei parane niin silmä otetaan pois. Yhden päivän kuluessa silmä oli jo todella hyvä :) Tosi hyvät lääkkeet!KIITOS!

10.12.2015 - 16:11 Raha vai koskemattomuus?:

Varmaan suurnosa tapauksista menee ok, mutta haastavammassa tapauksessa näin ei käynyt. Kahdella lääkärikäynnillä 10 riviä tekstiä ja jätettiin tekemättä useita eri toimenpiteitä. Loppujen lopuksi suositus n. 2000e leikkauksesta, josta ei olisi ollut lemmikin kokonaishyvinvoinnin kannalta mitään hyötyä. Toisella lääkärillä n. A4 verran tekstiä diagnoosista, missä myös todelliset syyt tuotiin esiin, eikä mitään leikkauksia edes suositeltu. Lääkärin kokemusta vai rahastusko ohjaa toimintaa? Pisteenä oon päälle klinikkaesimies ei juuri vaivautunut kaikilta yksityiskohdilta käsittelemään tapausta.

31.07.2014 - 10:31 moneymoney:

Rahastusta!!

Kerro oma mielipiteesi

Kuvat

Lataa kuva

Arvostele palvelu: