Villilänpuiston koirapuisto

Osoite:

Villilä, Tampere

Arvioinnit:
3.33, 6 ääntä

Näytä kartalla

Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Palvelun kuvaus

Vuonna 2005 valmistunut koirapuisto. Monipuolinen hiekka-, hake- ja metsäalusta. Hiljainen ja ei-niin-suosittu koirapuisto. Koirapuisto kunnostetaan. Pinta-ala : 3466m².

Kommentit

25.11.2016 - 22:40 Nora ja omistaja:

Erinomainen puisto, paljon kivoja koirakavereita tullut vuoden sisällä. Puiston alusta erinomainen, riittävän iso ja ranta missä koiran kanssa voi käydä pulahtamassa aivan vieressä.. :)

05.01.2015 - 20:58 Merja & Olga:

Googlen ohje vie liian kauas Villilään, puisto on Simolankadun varressa, uimarannan yläpuolella. Autolla siis pääsee kun tulee Pyynikin kautta. Tai jättää auton motarin toiselle puolelle Jurvalan kadun päähän ja kävelee 300 metriä motarin ali ja vasemmalle. Puiston itsessään on iso ja tasainen, pienten koirien aitausta ei ole erikseen. Isoja siivoamattomia kakkoja ja huomautus sairaiden koirien tuomisesta puistoon oli ovessa. Mutta kivat kävelytiet ja polut niiden vieressä Villilään päin.

28.05.2014 - 08:53 kesätyttö ja kolme koiraa:

Ihana, rauhallinen puisto. Kivat kävelytiet rantamaisemissa jos puisto ei kiinnosta. Koirilla mahdollisuus uidakin. Valitettavasti tässä puistossa käy aggressiivisia koiria.

Kerro oma mielipiteesi

Kuvat

Lataa kuva

Arvostele palvelu: