ARTOVA-alueen koirapuisto

Osoite:

Jokisuuntie, Helsinki, Helsinki

Arvioinnit:
4.17, 6 ääntä

Näytä kartalla

Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Palvelun kuvaus

Helsingin Pornaistenniemessä (Arabianrannan ja Vanhankaupunginkosken kupeessa) sijaitseva, heinäkuussa 2015 valmistunut, koirapuisto tarjoaa erilliset aitaukset isoille ja pienille koirille. Molemmissa aitauksissa on mm. kivipaaseja ym. maastoon sijoitettuja virike-elementtejä. Lisäksi mainittakoon, että aitauksien ulkopuolella on picnic-pöytä, jossa esim. perhe voi syödä eväitä korian vipeltäessään puistossa.

Kommentit

04.12.2019 - 17:23 Aada:

Ihan ok.puisto.Isojen puoli Ei hyvä juoksija koirille,kuoppia paljon joita ei lähtiessä näköjään peitellä. Nykyään ainakin aika märkää velliä hiekka osuus jos on satanut parikin päivää..Hyvää, että pienillä ja isoilla omat puolet.

26.06.2017 - 18:48 Pirkko:

Artova-alueen koirapuisto muistutti minusta paratiisia. Sen hedelmällisyys ja raikkaus pisti silmään. Sanoisin näin koirakouluttajana, että puisto sopii kaikille koirille ja on siisti, mutta tilava. Tämä puisto on yksi Helsingin kaupungin kauneimmista puistoista. Itse näin uskovaisena, tunnen Jumalan läsnäolon puistossa ollessani.

26.06.2017 - 18:12 Koiramies Sami67:

Hiano puisto. Iso ja tilava. Ei oo märkää edes märillä säillä. Sami antaa arvosanansi 5/5. Oma koirani Naksu piti puistosta mahtavasti.

05.12.2016 - 12:15 Vakiokävijä:

Siisti koirapuisto, joka ei muutu kuravelliksi märälläkään kelillä. Pohja on melko tasainen joten koirien on hyvä innostua hurjiinkin takaa-ajoleikkeihin ilman kompuroimisen riskiä. Omistajille löytyy istumaparruja jotka mahdollistavat jalkojen lepuuttelun takapuoltaan kastelematta.

Kerro oma mielipiteesi

Kuvat

Lataa kuva

Arvostele palvelu: