Siinan Piha ja Lemmikki

Osoite:

Eino Leinon katu 24, 13130 Hämeenlinna, Hämeenlinna

Puhelinnumero:

0400-668 570

Sähköposti:

piha.lemmikki@gmail.com

Arvioinnit:
4.06, 16 ääntä

Näytä kartalla

Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Palvelun kuvaus

Ruuat ja tarvikkeet kissoille, koirille, hevosille ja matelijoille. Akvaariokalat, linnut, jyrsijät ja kanit tarvikkeineen ja ruokineen. Kesäkukat, perennat, pensaat, puut, mullat ja lannoitteet. Kahvinurkka. Avoinna arkisin klo 10-18 la ja su klo 10-16.

Kommentit

10.11.2019 - 12:48 Tintti:

aivan ihana kauppa. Kesällä kukat ovat priimaa ja palvelu on erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa. Suosittelen tukemaan Hämeenlinnan omaa pienyrittäjää.

06.06.2019 - 14:06 Sari H., viiskymppinen vierailija:

Asioidessani liikkeessä ensimmäistä kertaa pari päivää taaksepäin, sain parasta palvelua pitkään pitkään aikaan. Löysin liikkeen vahingossa ja menin uteliasuuttani siellä pyörähtämään. kerroin heti etten varsinaisesti ole ostoksilla, vain "maistelemassa" mitä kaikkea heiltä löytyy. En ehtinyt kauaa sisällä liikkeessä olla kun nuori neiti tuli minua palvelemaan. Hän oli niin palvelualtis, ystävällinen ja asiantunteva että olin aivan hyvällä tavalla "kummissani" niin loistavasta palvelusta jonka hän hoiti ihan 10 arvoisesti siihen saakka kun poistuin liikkeestä. Avoimesti hän kertoi jollei johonkin asiaan tiennyt vastausta, joka oli ihailtavaa! Hän ei esittänyt tietävänsä, vaan kysyi kokeneemmalta minun läsnä ollen, asiat joihin ei hetkeä aiemmin ollut osannut vastata. Aivan mahtavaa! Minulle ei tyrkytetty väkisin mitään vaan koin että saan rauhassa "maistella" tarjontaa. Harvoin vaivaudun näin jälkikäteen arvosteluani antamaan kovan työkiireen alaisena varsinkaan, mutta päätin tehdä nyt poikkeuksen. Pyrin antamaan palautetta pääsääntöisesti kyllä heti ja suoraan niin hyvässä kuin pahassakin (mitä en kyllä mieluusti antaisi), mutta olin ilmeisesti niin "hämilläni" etten kiireessä tajunnut kuitenkaan kertoa kuinka kiitollinen olin saamastani palvelusta. Koin että olen tervetullut uudestaan ja hyvillä mielin lähdin liikkeestä. Kiitos vielä näin jälkikäteenkin ja julkisesti 10 (kymppi +) arvoisesta palvelusta. Tähti nro 5, erinnomainen ei toiminut mutta ehdottomasti viiden tähden palvelua sain! Tulen mielelläni liikkeeseen uudemman kerran

07.07.2017 - 21:01 Kultsikka:

Erinomainen palvelu. Huomena lähdetään valjaita kokeilemaan. Täältä sai kyllä hyviä vinkkejä koiraharrastuksiin. Ja näistäkin puhuttiin kokemuksesta. Kiitos paljon. Tulen taas kun on tarvetta

20.05.2017 - 18:39 Lintuna:

Vastuullinen yrittäjä. Ei myy pieniä häkkejä laisinkaan :)

03.04.2017 - 16:12 zimmo:

Hyvää puhelinpalvelua. Sain erinomaisia vinkkejä tulevaan akvaarioharrastukseeni. Menen käymään siellä kohtapuoliin kunhan saan auton käyttöön. Linjurilla ei viitsi miljoonakaloja vesipussissa bussissa kuskailla.

03.04.2017 - 16:11 zimmo:

Hyvää puhelinpalvelua. Sain erinomaisia vinkkejä tulevaan akvaarioharrastukseeni. Menen käymään siellä kohtapuoliin kunhan saan auton käyttöön. Linjurilla ei viitsi miljoonakaloja vesipussissa bussissa kuskailla.

Kerro oma mielipiteesi

Kuvat

Lataa kuva

Arvostele palvelu: