Kirkkojärvenrannan koirapuisto

Osoite:

Kylävainionkuja, Espoo

Arvioinnit:
3.33, 3 ääntä

Näytä kartalla

Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Palvelun kuvaus

Uusi ja iso koirapuisto Kirkkojärvenrannalla, lähellä Tuomarilan jalkapallokenttiä ja Kirkkojärven koulua. Kulovalkeasta tultaessa jalkapallokenttien takana, Kirkkojärveltä käveltäessä puistotietä Kulovalkean suuntaan, skeittiparkin lähellä. Isojen ja pienten koirien aitaukset erikseen. Löytyy Facebook-sivut.

Kommentit

20.01.2019 - 00:01 Vakiokoira:

Ihan hyvä koirapuisto, on lähellä omaa asuinpaikkaani joten tulee käytyä päivittäin. Aitaukset uudet ja hyväkuntoiset. Maastonvaihtelua on jonkin verran. Kesällä päiväsaikaan turhan paahteinen koska puistossa ei ole yhtään varjoa. Etenkin keväällä lumien sulaessa puisto tulvii ja parhaimmillaan 80% alueesta on veden peitossa. Vesi myös haisee pahalle koska osa siitä on muhinut jään ja lumen alla tovin, eli tämmöisellä kelillä joutuu koira pesulle kotona. Kaksi aitausta ja etenkin talviaikaan varsin kevyellä käytöllä. Puistossa on katulamppuja mutta niistä usein 2/3 on sammuneena, joten koirassa kannattaa olla valoja jos haluaa seurailla sen menemisiä pimeällä. Pääosin hyvin käyttäytyviä koiria ja omistajia, paria poikkeustapausta lukuunottamatta. Roskis ovella, erittäin iso.

13.10.2017 - 23:42 Märkäkoira tulvassa.:

Nyt on koirani tulvan alla. Voi helvettiläinen sentään!

29.07.2015 - 16:47 Tuulikoira:

Siistit keskikokoiset puistot moottoritien ja asutusalueen välissä jalkapallokentän vieressä. Aitauksessa riittää monipuolista tekemistä, kiviä ja kulmia on kuitenkin paljon joten välillä vinttikoiranomistajaa hirvittää ettei koira loukkaa itseään vauhdissa johonkin kiveen tai penkinkulmaan. Hitaammalle koiralle varmasti kaikinpuolin ihanteelliset juoksupohjat. On hiekkaa kaiveluun ja nurmikkoa köllimiseen. On makuasia häiritseekö moottoritie ja jalkapalloilijat, itse koen aralle koiralle nämä positiiviseksi siedätykseksi kun saa niitä aidantakana ihmetellä aikansa ja todeta sitten vaarattomiksi. Uskoisin että puistoon on myös helppo tulla lähialueilta koska juna-asema on kivenheiton päässä ja parkkipaikkoja Jalkapalloareenan ympärillä riittämiin.

Kerro oma mielipiteesi

Kuvat

Lataa kuva

Arvostele palvelu: