Eläinlääkäri Tuovi Joona

Osoite:

Vartiokatu 14-16, Rovaniemi

Puhelinnumero:

040 544 4595

Arvioinnit:
3.54, 63 ääntä

Näytä kartalla

Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Palvelun kuvaus

Pieni yksityinen eläinlääkärin vastaanotto.

Kommentit

22.03.2024 - 11:49 Karvakuono:

Hoiti koiraamme todella huonosti ja käsitteli koiraa kovakouraisesti. Emme mene kyseiselle eläinlääkärille enää ikinä.

18.12.2023 - 19:51 M:

Aivan hirveä eläinlääkäri tosiaan. Puhui vain rahasta. Heilutteli sidostarpeita ja kertoi kuinka paljon yksi rulla maksaa ja kuinka paljon maksaa hoitajalle palkkaa että ei hänelle tästä käteen jää paljon mitään kun niin halvalla hänen mielestään teki toimenpiteen. Ihan normaali toimenpiteeseen halusi nukuttaa koiran, kertoi ettei ota omistajia huoneeseen toimeenpiteen ajaksi. Toisella eläinlääkärillä kyseinen toimenpide hoitui hetkessä koira hereillä. Niin hirvittäviä kokemuksia, että mielummin maksan triplahinnan kun menen enää yhdenkään lemmikin kanssa tuonne.

30.10.2023 - 19:42 Karvapallerot:

Aina saanut hyvää hoitoa kolmelle koirallemme. Hintakaan ei ole ollut läheskään niin hurjaa ku evidensia ym isot puljut.

21.01.2023 - 19:36 Ei ikinä:

Kylmä tunteeton ja muka kiireinen, toivottavasti ei ikinä työssä eläinten parissa! Vastaanottohan on kiinni 'koulutuksen" vuoksi. Toivottavasti pysyykin. Rovaniemen Kielissä Hyvä hoito kuin ennen Eskelisen Illalla.

16.12.2022 - 16:15 Petri:

Ihan virkavallalle kysyä onko oikein sanoa suoraa hinnan ennen tutkimuksia ja liian likainen paikka ja kovaotteinen..

28.08.2022 - 23:13 lilli:

sama homma! puhuu vain rahasta ja maksamisesta ennen kuin toimii epäsiistissä tiloissaan. verikokeiden tuloksia ei sanonut,enkä saanut mustaa valkoiselle mitään, kåski vain kanaa syödä,vaikka koiramme vatsa ei tällaisia äkkimuutoksia kestäkkään.tyly käytökseltään ja koira vaistosi sen,eikä meinannut sisään mennä! Alkää ihmiset vain viekö eläimiänne hänelle! Onko tosiaan lupaa toimia lääkärin tehtävissä.ollappa ulla eskelinen vielä!

26.06.2022 - 16:12 K7:

Paras eläinlääkäri mitä kohdalle on sattunut. Lämmin, koiran huomioiva ja erittäin osaavasti eläintä käsittelee.

03.05.2022 - 16:25 Koirulin omistaja :

Olemme saaneet häneltä aina hyvää ja asiantuntevaa palvelua, useiden vuosien ajan. Osaa käsitellä koiramme todella hyvin. Arvostan hänessä myös sitä, että hän osaa ajatella myös asiakkaan kukkaroa ja sitä, miten asiat on järkevintä ja eläimen kannalta parasta hoitaa. Ilmoittaa nopeasti esim. labratuloksista ja saapuneista lääkkeistä. Kokenut ja rauhallinen.

18.02.2022 - 12:20 sussu:

olisiko joku niin reipas ja osaava, että pystyisi saamaan selville onko hänellä täydet oikeudet toimia lääkärinä ja sitä paitsi koko paikka on liian pieni ja likainen. pistääkö omaan taskuun rahat kun kysyy heti ennen hoitoa että heille on ennen hoitoa käteismaksu oltava. kuittiakaan en saanut, mutta huoleni oli niin kova että en alkanut vaatimaan.koira köhi koko illan kun joutui makaamaan likaisella ja karvaisella lattialla tipassa 5 tuntia

18.02.2022 - 12:13 koirakulta:

Aivan hirmu ns.lekuri, mielestäni "liian kovin ottein" koiraamme yritti raahata sisälle, koira kyllä vaistoaa kuka on hyvä ihminen.mikähän siinä on että se ei ilmoita verikokeitten tuloksia, sanonut usein että ne jäätyivät, mutta kaikki kunnossa?..sama homma kehottaa vain kanaa syömään ja tabletteja ottamaan.huomatkaa muuten että se yrittää kaupata vitamiineja joita saa tav.ruokakaupasta ja jopa apteekista monin verran halvemmalla.liian myöhään jouduimme joonan takia piikille viemään koiramme kun emme saaneet ajoissa apua

09.02.2022 - 13:51 heikkiml:

oikein hyvä lääkäri.asiallinen ja osaava.kaikki koiramme ja kissamme ovat vuosien saatossa saaneet mainiota hoitoa.suosittelen.

09.10.2021 - 12:40 darling:

sama homm,ei tahtonut sisälle suostua,vaistosi varmaan pirullisen lekurin ilmeestä ja käytöksestä huokuvan epämiellyttävyyden. Verikokeiden tuloksia en minäkään ikinä saanut,en kommentteja,en mitään vaikka olen ihmishoito-alan ammattilainen,joka ymmärrän ehkä jotain veri-arvoista ym.vaikka en koiria ja eläimiä en osaa kuten kunnon eläinlääkärin pitää.Onkohan se valelääkäri,voisko joku ottaa asiakseen ja tarkistaisi

09.10.2021 - 12:30 x:

onneton eläinlääkäri,tosiaan "dollarin kiilto" vain silmissä,ottaa muka verikokeita,mut ei ilmoita tuloksista mitään,myy vain niitä kalliita ruokapussejansa.miksi vaatii heti ekan maksun heti ennen tutkimusta, käteisellä.Emmekö olleet tarpeeksi hienostoporukan näköisiä.pikkurahan puute ei ole, etenkin kun on omasta rakkaasta kysymys. Itsekin jouduimme huonon tutkimuksen jälkeen menemään toiselle lääkärille,joka ihmetteli koiramme vaivoja ja hoito-ohjeit,tod.näköisesti arvasi kenellä olimme käyneet.

04.10.2021 - 11:12 Ropsu :

Olet paras eläinlääkäri, ainakin minun eläimilleni. Koirastani otettiin toisella klinikalla jo verikoe ja niistä minulle ei kerrottu mitään järkevää selitystä.... ..tarkistaessa maallikkona huomasin, että pielessä on kaikki. Kului vähän aikaa, hakeduin Tuoville, uusi verikoe ja syy löytyi haimasta. Sain tarkan selostuksen kaikesta ja nyt tiedän tarkkaan miten toimin. Mennään päivä kerrallaan.

22.09.2021 - 21:24 MP:

Tuovi on vuosien mittaan hoitanut ihanasti meidän kissojamme, isommissa ja pienemmissä ongelmissa. Käsittelee rauhallisesti kissoja ja kaikin puolin hyvää hoitoa olemme aina saaneet. Hintaluokka on edullinen verrattuna isompiin ketjuihin ja olen tykännyt kovasti myös henkilökunnasta ja paikan tunnelmasta joka on rauhallinen ja kotoisa. Tulemme käyttämään jatkossakin.

22.07.2021 - 13:09 ey:

Samat ajatukset, tutki pikaisesti vain koiramme ja määräsi heidän ruokaa ja kanaa syötäväksi, sekä heillä myytäviä kalliita "vitamiineja", verikoe vain ja koiran vaivat tulivat yhtäkkiä kaikki parin päivän päästä ja jaloista tunto. Rovaniemen kaupungin lääkärille päivystykseen joka sanoi että vanhaa koiraa ei enää pysty leikkaamaan, tuntui todella pahalta, mutta koiralle varmaan paras oli tehdä nukutus että ei kärsisi enää. Roin kaupungin eläinlääkäri erittäin asiantuntevan oloinen.

08.04.2021 - 15:17 eläinrakas:

Olen samaa mieltä, ei minkäänlaista apua lemmikkini saanut, yli 350 e lasku käteen ja seuraavalle eläinlääkärille, joka totesi nisät ja raajat asiantuntevasti.Töykeä lääkäri myös harjoittelijoilleen ei opettanut heitä, vaan pani pojan ainoastaan siivoamaan.Raha mielessä ei kuviin ehdottanut, eikä mitään muuta kuin sydänäänet kuunteli, vaikka vaivoja oli vaikka mitä.Kauppasivat kalliita tuotteitaan vain,tietäähän se että rakkaasta lemmikistään maksaa mitä tahansa että saa terveeksi.

08.04.2021 - 14:45 x:

tuovi joona ammattitaidoton eläinlääkäri, "tutkii" lemmikin pahantuulisena ja kiireisenä, eikä huomaa lemmikin pahoja vaivoja. alkaa ensimmäisenä kysymään onko rahaa maksaa, meille ei oteta kuin käteismaksu. Paikka todella pieni ja epäsiisti. En suosittele, älkää ikinä menkö hänen vast.otolleen, jos toivotte lemmikillenne parasta ja pitkää elämää!

20.03.2021 - 09:09 Porokoira:

Koiramme jäi auton alle ja selvisi rytkässä hengissä mutta vasemman jalan lonkka murtui. Soitin heti Tuoville, vastaanottoavustaja änkytti. Kerroin koiraamme hoidetun siellä ja mainitsin että vien sitten koiran Evidensiaan, jopa löytyi aika ja asiantuntevasti Tuovi hoisi koiran ja hänen jalkansa ja ohjasi menemään Oulun Evidensiaan koska Rovaniemen hoitolan kirurgi oli kesälomalla. Määräsi lääkityksen kipuun siitä se hoito alkoi Helsinkiä myöten hoidettin koiraa ja koira voi hyvin. Kiitos Tuoville ensiavusta!

28.04.2019 - 21:41 Mapi:

Tuovi hoitaa vahvalla ammattitaidolla ja jalat maassa. Homeopatiaa, hamstereiden lonkkaproteeseja ym. rahastusta kannattaa etsiä varmaan muualta. Edullinen hintataso vrt muihin Roissa. Suosittelen!!

21.10.2018 - 10:28 välttäkää:

Tarvitsin immunoterapiaa kissalleni, joten kysyin apua myös tältä eläinlääkäriltä. Eivät vastanneet kyselyyni mitään. Johtopäätökseni on se, että he eivät osaa tehdä muuta kuin rokottaa ja laskuttaa. Kaikki muu vaativampi ja asiantuntemusta edellyttävä hoito on heille vierasta. En suosittele tällaista eläinlääkäriä kellekään.

13.08.2018 - 20:15 Mikko:

Soittelin heille ajan, kun olivat ainoat, jotka vastasivat puhelimeen. Kissamme kuolasi rajusti aamulla ja ei ollut päivään syönyt mitään ja oli apaattinen. Rauhoittivat, ottivat verikokeet ja ultrasivat ja päättivät nesteyttää. Kissamme keuhkot täyttyivät nesteellä ja se tukehtui kolme varttia kotiutumisen jälkeen. Selvisipähän ainakin, että katilla oli joko munuaishäikkä tai sydänvika. Eipähän kärsi enää, mutta arvokkaampaa lähtöä olisin toivonut. Ystävällinen asiakaspalvelu, ainakin puhelimessa toiselle paikkakunnalle. Emme mene toiste.

20.04.2018 - 10:35 Kevät:

Ainoa eläinlääkäri jossa suostunut käymään. Erittäin lämmin ja asiantunteva henkilökunta.

25.03.2018 - 07:48 Sissi:

Tuovi Joonan on paras eläinlääkäri. Kokemukset ovat hyvin pitkältä ajalta, viiden koiran elämästä. Kastraatio, sterilisaatio, sairaudet ja eutanasia, sekä rokotukset. Siellä hoidetaan myös koiranomistajaa, asiallisella ja osaavilla vastauksilla, joten turvallista on lähteä kotia, kun sterilisaation jälkeen sain suoran puh no:n seuraavan yön ajaksi, jos jotain poikkeavaa tulee koiralle, niin soitto lääkärille onnistuu.

14.10.2017 - 18:45 Cosy:

Ottaako Tuovi vastaan sunnuntaina?

28.11.2016 - 13:14 waiki:

On kyllä erittäin asiantunteva ja paras eläinlääkäri, mitä löytyy.Saisi ottaa evidensia mallia, miten asiakkaat sekä eläin, että ihminen tulisi vastaanottaa.Missä Tuovi on?

21.08.2016 - 20:27 Kysymys:

Hei, onko Tuovilla vastaanotto toiminnassa? olisi kyllä hienoa, jos olisi!!!

27.05.2016 - 15:20 LV:

Paras eläinlääkäri minkä tiedän. Jopa herkkähipiäinen suomenpystykorva tuntee olonsa turvalliseksi. Suositelen.

08.11.2015 - 13:23 Meow:

Todella asiantunteva eläinlääkäri, suosittelen lämpimästi!

07.05.2015 - 09:37 bowwow:

Tosi hyvä paikka hoidattaa koiransa. Tuovi osaa tutkia lempeästi ja nopeasti, koiran hermoja säästäen. Oma koirani on melko arka mutta täällä sitä pelottaa eniten lähinnä odotushuoneen toiset koirat eikä niinkään itse eläinlääkäri. Lähellä on myös pieni puisto missä on hyvä pissattaa koira ennen lekurille menoa.

Kerro oma mielipiteesi

Kuvat

Lataa kuva

Arvostele palvelu: