Loimaan koirapuisto

Osoite:

Kaunismäenkatu , Loimaa


Näytä kartalla

Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Palvelun kuvaus

Miellyttävä puisto. Hyvät aidat. Parkkipaikkojakin on, kun on urheiluhallin takana. Kävelytie menee vierestä, eli voi käydä vaikka lenkilläkin. 1 aitaus.

Kommentit

03.08.2021 - 23:04 Sulho:

Koirapuistossa ei juurikaan kukaan käy sen huonon kunnon vuoksi ja tosiaan ovi on sen verran ylhäällä että sieltä pieni koira karkaa mennen tullen halutessaan. Tarvetta olisi käytölle, lisäksi voisi olla pienten ja isojen koirien puoli erikseen. Kunnossapitoa nyt vaaditaan että siellä voisi käydä. Meille ainakin olisi ihan jokapäiväinen käytöntarve. Kaupunki herätys.

10.12.2017 - 21:27 Voi yök!:

Puisto joka kerta yhtä kuvottava.Ulosteita ei siivota ja roskikset pursuaa.Koirien kaivamia kuoppia ei omistajat vaivaudu peittämään.Turvallisuuden takia tämä mielestäni kuuluu tehdä.Aidat alkaa oleen jo vinossa eli kohta sieltä mennään yli.Kakkapusseja ei myöskään koskaan ole,vaikkakin oletettavaa on että puistoon tullessa niitä on tulijalla itsellä mukana. Yleinen puiston huolto olisi siis enemmän kuin paikallaan ja tämän jälkeen sääntöjen tarkennus jotta puisto ehkä voisi pysyä kunnossa.Puiston takaosa on myös kasvamassa umpeen. Ovi sentään oli paikattu vaikka kauan sekin kesti..

23.04.2016 - 19:01 pettynyt:

Ruokottomassa kunnossa oleva puisto jossa leveä sopimaton ovi josta isompi saatikka pienempi koira hyvinkin karkaa.

Kerro oma mielipiteesi

Kuvat

Lataa kuva

Arvostele palvelu: