Petzoo

Osoite:

Kouvolankatu 15, Kouvola

Verkkosivu:

http://www.petzoo.fi

Puhelinnumero:

044-2020255

Sähköposti:

petzookvl@gmail.com

Arvioinnit:
3.17, 6 ääntä

Näytä kartalla

Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Palvelun kuvaus

Monipuolinen ja palveleva eläinkauppa Kouvolan keskustassa kauppakeskus Valtarissa. Meiltä löytyy tarvikkeet kaikille eläimille sekä kalat, linnut, jyrsijät, kanit ja matelijat.

Kommentit

04.03.2021 - 19:33 Shokki:

Olen samaa mieltä edellisen kanssa. Vaikka jyrsijöitä ei enää saatavilla (onneksi!), niin kaloilla huonot olot ja samoin kuvailisin tuota kauppiastakin kuten aiempi arvostelu. En suosittele ketään astumaan tähän liikkeeseen.

18.10.2014 - 12:42 Järkyttynyt:

Liikkeessä on toki muihin lemmikkiliikkeisiin verraten alhainen hintataso, mutta siihen se sitten jääkin. Eläinparat lähes poikkeuksetta liian ahtaissa asumuksissa ja huonosti hoidettuja sekä stressaantuneita: kaneilla järkyttävän näköiset kynnet, deguilla ylipitkät etuhampaat ja säälittävän kokoiseen pikkuterraan ahdettu chinchillapariskunnan toinen osapuoli ainakin on kuin hermoraunio - säikähtää jok'ikistä terraarion ohikulkevaa henkilöä, vikisee ja juoksee paniikinomaisesti juoksupyörässään. Kaikilla edellä mainituilla korkeintaan kohtalaisesti hoidettu turkki ja vesiä ei selvästikään vaihdeta päivittäin. Kummitussirkoilla aivan liian usein ruokana nuutuneita tai muuten huonokuntoisia lehtiä ja akaattikotiloiden muoviboksissa sikiää banaanikärpäsiä. Ei voisi uskoa, että nuo selkärangattomat ovat nuoremman myyjän omia kasvatteja, kerta hänellä(kin) on sydäntä pitää niitä noin ala-arvoisissa oloissa. Harjasgekonkaan olot eivät vastaa lajikohtaisia vaatimuksia, sillä asumus on aivan liian pieni eikä sitä sumuteta riittävän usein. Käärmeille tarjotaan niiden kokoon nähden aivan liian pientä evästä. Vanhempi myyjä erittäin happaman oloinen, palvelee vain tuttuja tai muuten itselleen mieluisia asiakkaita sekä haisee tupakalta, yök! On suorastaan oksettavaa, miten raha menee täälläkin eläinten hyvinvoinnin edelle. Myisivät vaikkapa koriste-esineitä eläinten sijaan, kun eivät osaa niistä pitää asianmukaista huolta. :(

Kerro oma mielipiteesi

Kuvat

Lataa kuva

Arvostele palvelu: