Cafe Buffo Sello

Osoite:

Leppävaarankatu 3-9, Espoo

Puhelinnumero:

010 8394002

Arvioinnit:
4.00, 1 ääntä

Näytä kartalla

Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Palvelun kuvaus

Koirat ovat sallittuja reunapöydissä kunhan varmistaa, ettei viereisissä pöydissä ole allergisia. Cafe Buffo on viihtyisä ja laadukas kahvila kauppakeskus Sellon toisessa kerroksessa. Leivomme itse paikan päällä herkut suolaisen- ja makeannälkään. Tarjoamme Cafe Buffossa arkisin myös maistuvan lounaan klo 11-14.30. Lounaalla tarjolla ovat päivittäin vaihtuvat salaatit, uuniperunat eri täytteillä ja buffetlounas. Cafe Buffon asiakkaiden käytössä on nyt myös Wlan-yhteys! Aukioloajat ma-pe 10-21 la 9-18 su 12-18

Kommentit

30.06.2017 - 15:30 Tarjoilija:

Hei! Mielestäni palvelu on huono olen istunut pöydässä jo yli 20min ja enkä ole saanut palvelua jos nämä tarjoilijat ovat tarjoilioita niin heidän pitäisi tulla kysymään meiltä että mitä halutaan eikä meidän pidä ottaa kahvi ja hakee se tiskiltä kun heidän pitäisi tuoda se ymmärtäisin jossain r kioskin kahvi mutta cafe buffo ?????

06.10.2015 - 16:59 Äiti.:

Olin tänään vuoden ikäisen lapseni kanssa kahvilla kahvilassanne ja hetken istuttuani lapseni kävi kiukutteleemaan, sen sijaan että voisi ymmärtää että lapsi on lapsi ja joskus kiukuttaa, niin sainkin pahoja katseita vihjaillen että voisinko viedä lapseni pois. Olen itse kahvilatyöntekijä ja tuollainen käytös todella epäasiallista ja ihmettelen miksi olla tuollaisessa työssä jos ei kestä elämän ääniä. Lisäksi en ole ainoa jolle on käynyt sama juuri teidän kahvilassa. Muuten hyvää asiakaspalvelua,mutta tuollainen tiputtaa pisteet aika äkkiä.

20.03.2015 - 16:59 kahvin ystävä:

Cappuccino aivan ala-arvosta , maitovahtoa ei ollenkaan. Opetelkaa tekemään kunnon cappuccinoja!!!!

Kerro oma mielipiteesi

Kuvat

Lataa kuva

Arvostele palvelu: