Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Vinkkejä koiranpitoon saat Kennelliiton Iloinen koira -oppaasta

Oletko sinä uusi koiranomistaja? Mietitkö, että miten pentua tulisi hoitaa? Kennelliiton Iloinen pentu -opasta on päivitetty.

On hyvä tiedostaa, että koiranpennun hankkiminen tarkoittaa samalla isoa sitoutumista keskimäärin noin 10-15 vuoden ajaksi. Koiranomistajalle tulee vino pino vastuuta ja myös kuluja, mutta vastapainoksi luvassa on valtavasti iloa arkeen ja loputon määrä pyyteetöntä rakkautta. 

Koiranpennuilla on ensimmäisten kolmen kuukauden iässä sosiaalistumisen kausi. Nämä kuukaudet vaikuttavat ratkaisevasti koko koiran luonteeseen. Tässä vaiheessa pennun pitäisi olla tutustunut kaikkiin niihin asioihin, joita sen jatkossa halutaan pitävän normaalina asioina. 

Iloinen pentu -oppaaseen voit tutustua tästä linkistä!

Iloinen pentu -oppaassa on neuvoja uusille koiranomistajille hyvästä koiranpidosta, hoidosta ja pennun kouluttamisesta. Mukana on myös harrastamiseen liittyviä vinkkejä. 

Oppaassa kerrotaan, mitä olisi hyvä huomioida koiranpennun tullessa uuteen kotiin. Opas sisältää paljon hyödyllistä tietoa pennun kehitysvaiheista, ruokinnasta ja koiran terveydestä. Kyseessä on erinomainen infopaketti uusille koiranomistajille.

Lähde: Kennelliitto