Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Tassut kartalla -sivusto uudistuu vuonna 2020

Tassut Kartalla -palvelu perustettiin vuonna 2013. Vuosien saatossa sivustosta on kasvanut tunnettu ja suosittu paikka koiranomistajien keskuudessa, ja kävijämäärät ovat edelleen merkittävän suuria.

Me, uudet omistajat Petteri Poukka ja Iiro Junnila, hankimme sivuston loppuvuodesta 2019 ja pyrimme jatkamaan iloisella tyylillä.

Uutuutena alamme tuottaa vuoden 2020 aikana avustajiemme kanssa sisältöä, eli ajankohtaisia koiramaailman uutisia ja muita koiranomistajia kiinnostavia aiheita. Tarkoituksenamme on myös kirjoittaa esittelyartikkeleita sivustollamme olevista erilaisita koirapalveluista, kuten koiraystävällisistä ravintoloista, koirahoitoloista yms.

UUTUUS: Artikkelit-osio

Artikkelit-osioon on tulossa sivustollamme olevien koirapalveluiden esittelyjä kuvineen ja tarinoineen. Sivuillamme käy päivittäin suuri määrä ihmisiä, joten tämä on mainio paikka saada lisää näkyvyyttä ja potentiaalisia uusia asiakkaita. 

UUTUUS: Uutiset-osio 

Uutiset-osioon tehdään puolestaan ajankohtaisia ja ajattomia uutisia koiramaailmasta. Sopivassa suhteessa asia- ja faktapitoista sekä vapaamuotoisempaa sisältöä.

Palveluhaku edelleen tärkein

Palvelun perimmäinen tavoite ei silti muutu mihinkään, eli edelleen tavoitteenamme on helpottaa lemmikkipalveluiden löytämistä. Palvelu pyrkii olemaan paras, nopein ja helppokäyttöisin Suomen lemmikkipalveluiden listaaja. Palveluhaun avulla pystyt etsimään lemmikkipalveluita kategorian ja sijainnin perusteella.

Myös uusia kategorioita on lisätty.

Lemmikkipalveluita on Suomessa valtava määrä ja tämän vuoksi meidän onkin mahdotonta listata kaikkia palveluita ilman apuanne. Lisää siis lähialueesi lemmikkipalvelut kartalle ja tule mukaan talkoisiin auttamaan lähialueenne koiranomistajia. 

Ota yhteyttä, jos haluat koirapalvelusi etusivuillemme ja kohdistetusti someen

Jos sinulle herää kysymyksiä, yhteistyö kiinnostaa tai haluaisit koirapalvelusi artikkelin muodossa (tai jopa bannerimainoksena) esiin sivuillamme ja somekanavissamme, niin ota yhteyttä!

Koiraterveisin: 
Petteri Poukka ja Iiro Junnila 
info@tassutkartalla.fi