Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Paulus-sovellus auttaa koirasi terveystietojen ja harrastusten hallinnassa

Esittelyssä Paulus-mobiilisovellus, joka seuraa koirasi terveyttä ja ylläpitää eläimesi lääke- sekä hoitotietoja vaivattomasti kännykässäsi.

Paulus on eläinlääkäri Heidi Kellokoski-Kiiskisen ja hänen työryhmänsä kehittämä digitaalinen palvelu, joka auttaa koirasi terveystietojen ja harrastusten hallinnassa. Sovellus muistuttaa rokotuksista, ohjaa nykyaikaiseen madotuskäytäntöön ja auttaa seuraamaan koirasi terveystilan muutoksia.

Päiväkirjaan voit kirjata päivän treenit, lisätä kuvia kisoista ja dokumentoida eläinlääkärikäynnit. Pauluksen kautta voit myös tallentaa ja jakaa yhteisten harrastusten tuloksia.

Paulus-sovelluksen voit ladata sovelluskaupausta. 
Tutustu Paulukseen lisää TÄSTÄ.

Alla olevassa kuvassa ovat Heidi Kellokoski-Kiiskinen ja hänen Paulus-koiransa, jonka mukaan mobiilisovellus on nimetty.

Mobiilisovellus tehtiin helpottamaan lemmikinomistajien arkisia haasteita

Rokotusten muistaminen voi olla haastavaa. Painon muutosten seuraaminen ja painonhallinta tahtovat unohtua. Papereille merkittyjä hoitotoimenpiteitä on vaikea löytää juuri silloin, kun niitä tarvitaan.

Eläinlääkäri Heidi Kellokoski-Kiiskinen kohtasi nämä kaikki haasteet sekä työssään että hevosen ja koiran omistajana. Hän alkoi kehittää mobiilisovellusta helpottamaan lemmikinomistajien ja eläinlääkärien arkea. 

Pilotointiin otettiin mukaan useita kymmeniä hevosenomistajia ravi- ja ratsupuolelta, ammattilaisia ja harrastajia. Myös Ylä-Savon Ammattiopisto oli mukana Pauluksen testauksessa ja suunnittelussa. Myöhemmin sovellusta kokeiltiin myös koiranomistajilla. Palaute oli kannustavaa.

“Tavoitteenamme oli tehdä Pauluksesta helppokäyttöinen ja luotettava eläinten omistajien ja ammattilaisten tarpeet täyttävä mobiilisovellus, joka palvelisi lajista ja tavoitteista riippumatta. Samalla hevoset ja koirat voisivat paremmin. Pauluksen avulla eläimesi terveystiedot ovat aina mukanasi, vaikka joutuisit käymään eri eläinlääkäreillä”, Heidi kertoo.

-- -- -- -- --

Haluatko sinäkin oman koiraystävällisen palvelusi esille nettisivujemme etusivulle ja kohdistetusti Facebook-sivuillemme yhteensä tuhansien ihmisten silmien eteen?

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: info@tassutkartalla.fi