Mainospaikka vapaana! Ota yhteyttä.

Koiraystävällinen loma – koiraystävällisessä vuokramökissä

Esittelyssä Silfvastas Holiday Homes, joka on koiraystävällinen majoitusta tarjoava yritys maaseudulla eteläisessä Suomessa. 

Onko hakusessa koiraystävällinen vuokramökki ja lomapaikka? Missä voisi viettää kaiken kaikkiaan koiraystävällisen loman? Pohditko tällaisia kysymyksiä tulevia lomia suunnitellessasi? Lapinjärvellä, Pukaron kylässä, sijaitsevassa Silfvastas Holiday Homesissa koiraystävällinen lomailu onnistuu!

6-tien lähellä sijaitsevassa Silfvastas Holiday Homesissa on tarjolla kaksi hirsimökkiä (45 m2 ja 60 m2) sekä lomahuoneisto (70 m2), jotka sijaitsevat entisen maatilan puutarhamaisella tontilla (noin 2 ha).

Mökit ja huoneisto ovat ympärivuotisessa käytössä. Näin ollen tiloissa voi koska vain lomailla tai järjestää pienimuotoisia tilaisuuksia. Vuonna 1906 rakennettussa ja myöhemmin kunnostetussa kauniissa hirsitalossa on mahdollista pitää 10-12 hengen kokouksia, seminaareja tai juhlatilaisuuksia. Jos vuodepaikat eivät mökeissä riitä, suureen taloon mahtuu nukkumaan, kunhan asiasta sovitaan. Ja puulämmitteinen sauna on aina varattavissa!

Rakennuksiin ei ole portaita ja niissä on hyvin tilaa koirille. Lähellä virtaa joki, jossa koira voi myös uida. Lenkkeilymaastoja löytyy ympäristössä runsaasti. On peltoja, metsäreittejä, peltoteitä.

Etäisyyksiä Silfvastas Holiday Homesiin: 
Helsinki: 100 km
Kouvola: 40 km
Lahti: 60 km
Kotka: 65 km
Porvoo: 50 km 
Lappeenranta: 125 km

Tutustu lisää Silfvastas Holiday Homesiin TÄSTÄ.

-- -- --

 

 

Koiraystävällinen lomaympäristö

Koira tahtoo tietysti olla laumansa mukana niin arjessa kuin lomallakin. Ikävähän siinä saattaa tulla lauman ihmisjäsenillekin, jos ollaan erossa pidemmän aikaa! 

Koiraystävällisenen loma merkitsee myös hyviä ulkoilumahdollisuuksia. Lenkkeilyyn on tarjolla avaria peltoja, raikkaita metsäreittejä ja turvallisia tieosuuksia. Meillä viihtyy niin koira kuin perhekin, tervetuloa!

Tutustu lisää Silfvastas Holiday Homesiin TÄSTÄ.